0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eMPe στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:36:36 pmΠαράθεση από: kripintiris στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:28:46 pmΞαναλέω ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ειδικές κατηγορίες και ειδική αγωγή. Δεν ξέρω πολλά εκεί. Το θέμα είναι ότι η 'Αννα θα κάνει αλλαγές. Ας τις κάνουμε και εμείς προτάσεις για να μη μείνουμε στις διαμαρτυρίεςΚρατάς το 60-40% (τουλάχιστον για λίγο καιρό, π.χ. 5 χρόνια):Έδωσες ΑΣΕΠ και έγραψες καλά; ---> Διορίστηκες από 60 %Έδωσες και πέρασες τη βάση 10 μονάδες; --> Έχεις επιτέλους 10 μόριαΈχεις 30 μόρια προϋπηρεσία; --> Έχεις 30 μόριαΈχεις περάσει τη βάση σε 3 ΑΣΕΠ (π.χ. 10+10+10 μόρια) --> διαβάζεις 6 χρόνια και θα πρέπει να έχεις 30 μόρια...Έχεις περάσει τη βάση σε 3 ΑΣΕΠ (π.χ. 10+10+10 μόρια) και έχεις και 15 προϋπηρεσία --> διαβάζεις 6 χρόνια και τρέχεις σε σχολεία --> 45 μόριαΕίσαι στο 24μηνο τώρα με 2-3 επιτυχίες ΑΣΕΠ και +24 μόρια --> θα είσαι άλλωστε πάνω πάνω στον πίνακα που προτείνω π.χ. 10+10+10+24= 54 μόρια --> θα διοριστείς από τους πρώτους.Φίλε μου, είθε οι απόψεις σου να υιοθετηθούν...είναι μακράν οι πιο δίκαιες...To δικαιο που το βλεπετε Ειναι δικαιο καποιος μονο με προυπηρεσια 30 μορια χωρις ΑΣΕΠ (βλεπε ΟΑΕΔ,Σιβιτανιδειο,ιδιωτικα,Εκκλησιατικα) να διοριστει ενω καποιος με, ΑΣΕΠ και προυπηρεσια που θα βγαζει λιγοτερα μορια απο τα 30 (του βυσματουχου), να μην διοριστει??!!!Μα ετσι οπως τα λετε προηγειται ο μεγας-βυσματιας!!! Μην τρελλαθουμε!!
Παράθεση από: kripintiris στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:28:46 pmΞαναλέω ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ειδικές κατηγορίες και ειδική αγωγή. Δεν ξέρω πολλά εκεί. Το θέμα είναι ότι η 'Αννα θα κάνει αλλαγές. Ας τις κάνουμε και εμείς προτάσεις για να μη μείνουμε στις διαμαρτυρίεςΚρατάς το 60-40% (τουλάχιστον για λίγο καιρό, π.χ. 5 χρόνια):Έδωσες ΑΣΕΠ και έγραψες καλά; ---> Διορίστηκες από 60 %Έδωσες και πέρασες τη βάση 10 μονάδες; --> Έχεις επιτέλους 10 μόριαΈχεις 30 μόρια προϋπηρεσία; --> Έχεις 30 μόριαΈχεις περάσει τη βάση σε 3 ΑΣΕΠ (π.χ. 10+10+10 μόρια) --> διαβάζεις 6 χρόνια και θα πρέπει να έχεις 30 μόρια...Έχεις περάσει τη βάση σε 3 ΑΣΕΠ (π.χ. 10+10+10 μόρια) και έχεις και 15 προϋπηρεσία --> διαβάζεις 6 χρόνια και τρέχεις σε σχολεία --> 45 μόριαΕίσαι στο 24μηνο τώρα με 2-3 επιτυχίες ΑΣΕΠ και +24 μόρια --> θα είσαι άλλωστε πάνω πάνω στον πίνακα που προτείνω π.χ. 10+10+10+24= 54 μόρια --> θα διοριστείς από τους πρώτους.Φίλε μου, είθε οι απόψεις σου να υιοθετηθούν...είναι μακράν οι πιο δίκαιες...
Ξαναλέω ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ειδικές κατηγορίες και ειδική αγωγή. Δεν ξέρω πολλά εκεί. Το θέμα είναι ότι η 'Αννα θα κάνει αλλαγές. Ας τις κάνουμε και εμείς προτάσεις για να μη μείνουμε στις διαμαρτυρίεςΚρατάς το 60-40% (τουλάχιστον για λίγο καιρό, π.χ. 5 χρόνια):Έδωσες ΑΣΕΠ και έγραψες καλά; ---> Διορίστηκες από 60 %Έδωσες και πέρασες τη βάση 10 μονάδες; --> Έχεις επιτέλους 10 μόριαΈχεις 30 μόρια προϋπηρεσία; --> Έχεις 30 μόριαΈχεις περάσει τη βάση σε 3 ΑΣΕΠ (π.χ. 10+10+10 μόρια) --> διαβάζεις 6 χρόνια και θα πρέπει να έχεις 30 μόρια...Έχεις περάσει τη βάση σε 3 ΑΣΕΠ (π.χ. 10+10+10 μόρια) και έχεις και 15 προϋπηρεσία --> διαβάζεις 6 χρόνια και τρέχεις σε σχολεία --> 45 μόριαΕίσαι στο 24μηνο τώρα με 2-3 επιτυχίες ΑΣΕΠ και +24 μόρια --> θα είσαι άλλωστε πάνω πάνω στον πίνακα που προτείνω π.χ. 10+10+10+24= 54 μόρια --> θα διοριστείς από τους πρώτους.
Και οι συνάδελφοι με τις τεράστιες προϋπηρεσίες; Με την μία έξω;;
Από κάτι τέτοιους που τη μια ψηφίζουν πασοκ και την άλλη νδ, πάμε από χειρότερο στο.. ακόμα χειρότερο. Γι' αυτό δεν υπάρχει (ορατή) ελπίδα για τη χώρα μας, έτσι όπως έχουν πλύνει τα μυαλά της πλειοψηφίας τόσα χρόνια...
Παράθεση από: utenar στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:21:18 pmΠαράθεση από: rublev στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:47:27 pmΣκέψου κάποιος με 65 στο ΑΣΕΠ αλλά με μεγάλη προυπηρεσία (π.χ. ΟΑΕΔίτης) να περάσει αυτόν που έχει γράψει π.χ. 70 στον ίδιο διαγωνισμό κι έχει μικρότερη προυπηρεσία, αν και την έχει αποκτήσει από προηγούμενες επιτυχίες.Είναι δίκαιο αυτό;Οχι, οπως ακριβως δεν ειναι δικαιο και το να εξαναγκαστει αυτος που λες οτι εγραψε 70 κι εχει αποκτησει προϋπηρεσια απο προηγουμενες επιτυχιες να ξαναδωσει. Τεινεις να κοιτας το δεντρο και να χανεις το δασος!Το δάσος φίλε μου είναι η πραγματικότητα γύρω σου.Δεν είσαι ο μόνος που έχει πάρει πτυχίο κι έχει κοπιάσει για να διοριστεί .Για την πραγματικότητα είσαι ένας από τις πολλές χιλιάδες.
Παράθεση από: rublev στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:47:27 pmΣκέψου κάποιος με 65 στο ΑΣΕΠ αλλά με μεγάλη προυπηρεσία (π.χ. ΟΑΕΔίτης) να περάσει αυτόν που έχει γράψει π.χ. 70 στον ίδιο διαγωνισμό κι έχει μικρότερη προυπηρεσία, αν και την έχει αποκτήσει από προηγούμενες επιτυχίες.Είναι δίκαιο αυτό;Οχι, οπως ακριβως δεν ειναι δικαιο και το να εξαναγκαστει αυτος που λες οτι εγραψε 70 κι εχει αποκτησει προϋπηρεσια απο προηγουμενες επιτυχιες να ξαναδωσει. Τεινεις να κοιτας το δεντρο και να χανεις το δασος!
Σκέψου κάποιος με 65 στο ΑΣΕΠ αλλά με μεγάλη προυπηρεσία (π.χ. ΟΑΕΔίτης) να περάσει αυτόν που έχει γράψει π.χ. 70 στον ίδιο διαγωνισμό κι έχει μικρότερη προυπηρεσία, αν και την έχει αποκτήσει από προηγούμενες επιτυχίες.Είναι δίκαιο αυτό;
Παράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:44:03 pmΠαράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:31:37 pmΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Κλειδώνουν οι πίνακες.Ο πίνακας αναπληρωτών ωρομισθίων γίνεται πίνακας διορισμών.Όλοι θα διορισθούν σε βάθος 15ετίας. (τόσο φτάνουν κάποιες και όχι όλες οι ειιδικότητες)Διορισμοί: 80% πίνακα διορισμών - 20%ΑΣΕΠ. Στον ΑΣΕΠ δεν έχει δικαίωμα να δώσει κανείς από τον πίνακα. ΑΣΕΠ μόνο όσοι έχουν μηδενική προϋπηρεσία.Αναπληρωτές ωρομίσθιοι μόνο απ' τον πίνακα ώστε αν θες να βελτιώσεις την σειρά σου για γρηγορότερο διορισμό.Όταν τελειώνει ο πίνακας κάθε ειδικότητας από τότε και μετά ΜΟΝΟ ΑΣΕΠ.αρα επετηριδα μεχρι να εξαντληθουν οι παλιοι.
Παράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:31:37 pmΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Κλειδώνουν οι πίνακες.Ο πίνακας αναπληρωτών ωρομισθίων γίνεται πίνακας διορισμών.Όλοι θα διορισθούν σε βάθος 15ετίας. (τόσο φτάνουν κάποιες και όχι όλες οι ειιδικότητες)Διορισμοί: 80% πίνακα διορισμών - 20%ΑΣΕΠ. Στον ΑΣΕΠ δεν έχει δικαίωμα να δώσει κανείς από τον πίνακα. ΑΣΕΠ μόνο όσοι έχουν μηδενική προϋπηρεσία.Αναπληρωτές ωρομίσθιοι μόνο απ' τον πίνακα ώστε αν θες να βελτιώσεις την σειρά σου για γρηγορότερο διορισμό.Όταν τελειώνει ο πίνακας κάθε ειδικότητας από τότε και μετά ΜΟΝΟ ΑΣΕΠ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???
Εγώ και η κοπέλα μου να διοριστούμε μόνιμοι κι όλοι οι άλλοι να πάνε να...
Παράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:31:37 pmΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Κλειδώνουν οι πίνακες.Ο πίνακας αναπληρωτών ωρομισθίων γίνεται πίνακας διορισμών.