0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας και είσαι φυσικός θα κατανοείς ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να υπάρχει μεγαλύτερη διασπορά στις πιθανότητες να πετύχει κανείς και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αντίστοιχη διασπορά στο χρόνο επίτευξης. Κάτι σαν την αρχή της απροσδιοριστίας ανάμεσα στην αβεβαιότητα της άμεσης πρόσληψης και την αβεβαιότητα στο χρόνο προσδιορισμού της.
Καλα σοβαρά μιλάς , το ίδιο είναι να δίνει κάποιος ασεπ που τα έχει φρέσκα από τη σχολή και κάποιος που τα μαθήματα του πανεπιστημίου έχει να τα δει 5 -10 ή και παραπάνω χρόνια? Γιατί τουλάχιστον σ εμάς μόνο θέματα του Πανεπιστημίου έβαλαν και ελάχιστα ύλης Λυκείου.
καλα τα λες, αλλα δεν εισαι φυσικος,ελα να δεις...
Παράθεση από: joap στις Απριλίου 19, 2010, 10:12:24 pmΜιας και είσαι φυσικός θα κατανοείς ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να υπάρχει μεγαλύτερη διασπορά στις πιθανότητες να πετύχει κανείς και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αντίστοιχη διασπορά στο χρόνο επίτευξης. Κάτι σαν την αρχή της απροσδιοριστίας ανάμεσα στην αβεβαιότητα της άμεσης πρόσληψης και την αβεβαιότητα στο χρόνο προσδιορισμού της. Ώπα παιδιά, μην το κάψουμε βραδιάτικα...
Παράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 19, 2010, 10:31:39 pmκαλα τα λες, αλλα δεν εισαι φυσικος,ελα να δεις...Τί εννοείς; Πραγματικά δεν κατάλαβα... (και είμαι και μελαχρινή.. )
το 8 δειχνει τη σημασια του παραγοντα ψυχολογια.Μπραβο που διοριστηκες με τον ασεπ,δεν εχω σκοπο να μειωσω την επιτυχια κανενος .Το 2007 ημουν εκτος για 15 ατομα και θα ειχα διοριστει αν δεν ηταν στη μεση οι αλεξιπτωτιστες.Το 2009 απετυχα παταγωδως κι ας υπηρχαν κοινα θεματα στις δυο εξετασεις και ας ειχα χρονια εμπειριας και ας ειχα βεβαιη την επιτυχια μου και μαλιστα σε περιοπτη θεση.Χαθηκε η μαγκια μου,ολη η καλως εννοουμενη επαρση του τυπου "τα καταφερα"χαθηκε εν μια νυκτι.Γι' αυτο σου λεω,μπραβο αλλα μη νομιζεις οτι τα οφειλεις ολα στην αξια σου,παιζει ρολο και η τυχη σε τεραστιο βαθμο και μη θυμωσεις που στο γραφω.Οσο για τη συναδελφισσα που πηγε φροντιστηριο με 4000 ευρω,κοντεψε να χωρισει κτλ,αντι να λεει οτι τα καταφερε,ας σκεφτει τι θα γινοταν αν δεν τα καταφερνε,χωρις αυτο να σημαινε οτι η αξια της δεν ηταν δεδομενη,και αν χωριζε και μετα να μου πει οτι ο ασεπ ειναι και τιποτε αλλο δεν υπαρχει ομοιο του
Παράθεση από: daimonman στις Απριλίου 19, 2010, 10:21:28 pmΠαράθεση από: joap στις Απριλίου 19, 2010, 10:12:24 pmΜιας και είσαι φυσικός θα κατανοείς ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να υπάρχει μεγαλύτερη διασπορά στις πιθανότητες να πετύχει κανείς και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αντίστοιχη διασπορά στο χρόνο επίτευξης. Κάτι σαν την αρχή της απροσδιοριστίας ανάμεσα στην αβεβαιότητα της άμεσης πρόσληψης και την αβεβαιότητα στο χρόνο προσδιορισμού της. Ώπα παιδιά, μην το κάψουμε βραδιάτικα... Σε ένα τυχερό παιχνίδι που συνδυάζει και κάποιες ικανότητες πχ το προπο όταν κάποιος κερδίσει μπορεί και να πιστέψει ότι τον βοήθησαν οι γνώσεις του για το ποδόσφαιρο.Αν το δει αντικειμενικότερα θα δει ότι ο παράγοντας τύχη είναι αυτός που παίζει τον καθοριστικό ρόλο γιατί οι πιθανότητες είναι μικρές. Για να μπορέσει να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες πρέπει ή να παίξει πολλά δελτία ή να παίζει συστηματικά για χρόνια. Αυτό θέλω να πω. Όταν δίνουν στους φυσικούς 3000 για 156 θέσεις οι πιθανότητες είναι μικρές. Οι περισσότεροι θα βρεθούν εκτός. Πως θα μπορούσαν να αυξήσουν τις πιθανότητες τους; Ή να δίνουν κάθε φορά στον διαγωνισμό για χρόνια ή με κάποιο τρόπο όπως τώρα να αποκτάει έξτρα προσόντα πχ προϋπηρεσία για αρκετά χρόνια πάλι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος όταν οι πιθανότητες είναι μικρές. Και το τονίζω αυτό με τις πιθανότητες.