0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ , ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ .ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΟΛΟΓΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ.
Μόνο οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί με πολλά μόρια θα πριμοδοτούνται από το ΑΣΕΠhttp://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2950&Itemid=231Άντε γειά δηλαδή...Απλά θέλω να δώ τι θα κάνει με τους Πληροφορικούς....απασχολούνται περίπου 2000 άτομα κάθε χρόνο(Αναπληρωτές,Ολοήμερα κτλ) και στον ΑΣΕΠ περνάνε τη βάση 500!Θα γελάσει και το γαλάζιο κατσίκι όταν θα ψάχνει του χρόνου 1500 άτομα να βάλει στα Ολοήμερα!
Λυπάμαι,αλλά δεν είμαστε όλοι φιλόλογοι. μη λυπασαι, να χαιρεσαι που δεν εισαι φιλολογος Ίσως και η Διαμαντοπούλου, ως υπουργός παιδείας να έπρεπε να βγει να πει κάτι για να δώσει το στίγμα της. Λέω εγώ τώρα... Ίσως να έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα,για να δει αντιδράσεις.Τι να πω.... τιποτα. η σιωπη ειναι χρυσοςπαντως, δεν νομιζω να το ειπε ετσι....τιποτα δεν γινεται στην τυχη, αλλα και τιποτα δεν πρεπει να αφηνουμε στην τυχη
παιδιά η προυπηρεσία για την χρονιά αυτή 09-10 θα μετρήσει στους πίνακες η τσάμπα πηγαίνω 90 + 90 = 180 χμ κάθε μέρα?πάντως το σωστό θα ήταν να ισχύσει 50%πίνακας _ 50%ΑΣΕΠ μέχρι να πάρει αυτούς απο 12 μόρια κ πάνω κ μετά μόνο ΑΣΕΠ για πάντα!κ λέω 12 μόρια γιατί για να μαζέψεις 12 μόρια ως ωρομίσθιος πεθαίνεις!εγώ δεν είχα βύσμα κ έτρεχα 8 χρόνια στου διαό... την άκρη.Ακολούθησα το νόμο του Ελληνικού κράτους.Δεν είχα μέσο,γιατί να ακυρώσει ότι έχω κερδίσει με τόσο κόπο νόμιμα?Τότε πρέπει να καταργήσει κ τα νόμιμα μόρια από ΑΣΕΠ που με κόπο αποκτήθηκαν από αυτούς που έγραψαν. Αναφορά στον συντονιστή 94.64.218.6