0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:18:38 amΠαράθεση από: pdak στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:13:33 amΠαράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:01:33 amΠαράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:52:21 amΠαράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:50:02 amΕγώ πέρσι έκανα 900 χλμ την εβδομάδα. Με το κτελ έτσι?Είχες μάθημα μόνο Παρασκευές και ξεκίναγες να πας απ' την Δευτέρα;;; Σχεδόν.Παράθεση από: pdak στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:59:52 amβρε παιδιά !180 χμ κάθε μέρα λέω!billimember αν κάνεις 400 χμ την ημέρα τότε εσύ δε χρειάζεται να διοριστείς,έχεις φράγκα!!πέτα τάπες σαν αυτούς με το jack daniels tennesi whisky!!!Εγώ δεν έχω,έκοψα από παντού για να το κάνω αυτό.TEM τώρα που βλέπω κάτω εκει το λογοτυπό σου,εμένα όχι φτερά αλλά ούτε πούπουλο δε μου έμεινε από την βενζίνη που χρειάστηκα κ χρειάζομαι!!χρωστάω κ σάλιο δεν έχω ακόμη πληρωθεί.Φυλακή σου έρχομαι!Που... άνα άννα ,δεν ήμουνα εγώ για αεροπλάνα!Αφού σκέφτομαι αν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο ωε φυλακισμένος να διδάξω στο σδε της φυλακής και να πάρω κανα μόριο.Αχ βρε συναδελφε, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι...τα μόρια πια...last year
Παράθεση από: pdak στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:13:33 amΠαράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:01:33 amΠαράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:52:21 amΠαράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:50:02 amΕγώ πέρσι έκανα 900 χλμ την εβδομάδα. Με το κτελ έτσι?Είχες μάθημα μόνο Παρασκευές και ξεκίναγες να πας απ' την Δευτέρα;;; Σχεδόν.Παράθεση από: pdak στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:59:52 amβρε παιδιά !180 χμ κάθε μέρα λέω!billimember αν κάνεις 400 χμ την ημέρα τότε εσύ δε χρειάζεται να διοριστείς,έχεις φράγκα!!πέτα τάπες σαν αυτούς με το jack daniels tennesi whisky!!!Εγώ δεν έχω,έκοψα από παντού για να το κάνω αυτό.TEM τώρα που βλέπω κάτω εκει το λογοτυπό σου,εμένα όχι φτερά αλλά ούτε πούπουλο δε μου έμεινε από την βενζίνη που χρειάστηκα κ χρειάζομαι!!χρωστάω κ σάλιο δεν έχω ακόμη πληρωθεί.Φυλακή σου έρχομαι!Που... άνα άννα ,δεν ήμουνα εγώ για αεροπλάνα!Αφού σκέφτομαι αν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο ωε φυλακισμένος να διδάξω στο σδε της φυλακής και να πάρω κανα μόριο.
Παράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:01:33 amΠαράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:52:21 amΠαράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:50:02 amΕγώ πέρσι έκανα 900 χλμ την εβδομάδα. Με το κτελ έτσι?Είχες μάθημα μόνο Παρασκευές και ξεκίναγες να πας απ' την Δευτέρα;;; Σχεδόν.Παράθεση από: pdak στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:59:52 amβρε παιδιά !180 χμ κάθε μέρα λέω!billimember αν κάνεις 400 χμ την ημέρα τότε εσύ δε χρειάζεται να διοριστείς,έχεις φράγκα!!πέτα τάπες σαν αυτούς με το jack daniels tennesi whisky!!!Εγώ δεν έχω,έκοψα από παντού για να το κάνω αυτό.TEM τώρα που βλέπω κάτω εκει το λογοτυπό σου,εμένα όχι φτερά αλλά ούτε πούπουλο δε μου έμεινε από την βενζίνη που χρειάστηκα κ χρειάζομαι!!χρωστάω κ σάλιο δεν έχω ακόμη πληρωθεί.Φυλακή σου έρχομαι!Που... άνα άννα ,δεν ήμουνα εγώ για αεροπλάνα!
Παράθεση από: ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:52:21 amΠαράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:50:02 amΕγώ πέρσι έκανα 900 χλμ την εβδομάδα. Με το κτελ έτσι?Είχες μάθημα μόνο Παρασκευές και ξεκίναγες να πας απ' την Δευτέρα;;; Σχεδόν.Παράθεση από: pdak στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:59:52 amβρε παιδιά !180 χμ κάθε μέρα λέω!billimember αν κάνεις 400 χμ την ημέρα τότε εσύ δε χρειάζεται να διοριστείς,έχεις φράγκα!!πέτα τάπες σαν αυτούς με το jack daniels tennesi whisky!!!Εγώ δεν έχω,έκοψα από παντού για να το κάνω αυτό.
Παράθεση από: TEM στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:50:02 amΕγώ πέρσι έκανα 900 χλμ την εβδομάδα. Με το κτελ έτσι?Είχες μάθημα μόνο Παρασκευές και ξεκίναγες να πας απ' την Δευτέρα;;;
Εγώ πέρσι έκανα 900 χλμ την εβδομάδα. Με το κτελ έτσι?
βρε παιδιά !180 χμ κάθε μέρα λέω!billimember αν κάνεις 400 χμ την ημέρα τότε εσύ δε χρειάζεται να διοριστείς,έχεις φράγκα!!πέτα τάπες σαν αυτούς με το jack daniels tennesi whisky!!!
Μας ξενύχτησαν πάλι,είχαν δεν είχαν. Κοντεύει 2 ,βράδυ Παρασκευής και είμαστε 150 άτομα στο φόρουμ...!Λες και δεν είχαμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε τέτοια ώρα.
Τι να κοιμηθείς...αφου έχουμε μείνει όλοι να κλαίμε τον μακαρίτη...κάτσε και όπου να'ναι η Αννούλα θα βγάλει και τον καφέ της παρηγοριάς
Παίζει.Δεν αντέχω άλλο,πτώμα είμαι,αλλά έχω τόση υπερένταση με όσα γίνονται.
Συνάδελφοι ας ηρεμήσουμε λίγο και ας μην κάνουμε μόνο μαύρες σκέψεις.Ας δούμε πρώτα το προσχέδιο και στη συνέχεια, νομίζω, ότι ο μόνος δρόμος θα είναι ο δρόμος! Εννοώ μαζικές κινητοποιήσεις. Όσο ανάλγητοι κι αν είναι (που είναι) πρέπει να λάβουν υπόψη τους και πολιτικό κόστος, που αναμφίβολα θα είναι μεγάλο, μεγαλύτερο από εκείνο της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης Αρσένη. Και τότε με την αξιοκρατία παίξανε, αλλά πολλοί τσιμπήσανε, γιατί τους τυραννούσε η αδιοριστία. Τώρα;;;Εξάλλου, όταν τα σχολεία θα περάσουνε στους δήμους με τη διεύρυνση του σχεδίου "Καποδίστριας" και σταδιακά αρθεί και η μονιμότητα, τότε θα δούμε για ποια αξιοκρατία θα μιλάνε...Τέλος, θα πρέπει να σκεφτούμε και τη νομική οδό, αν όσα έχει υποσχεθεί η Αννούλα περάσουν Υπάρχουν και οι εργατολόγοι!!