0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο σαραντάρης δε θέλει να προσφέρει, θέλει να ξεκουραστεί. Και πού το ξέρεις εσύ; Όλο μ@κίες θα λέμε εδώ μέσα. Ενώ ο πιτσιρικάς που πήρε χθες πτυχίο (και άλλο δεν ξέρει από το να δίνει εξετάσεις και να τις περνάει, μένοντας στους γονείς του) θέλει ταχαμου να προσφέρει! Αμ δε! Το μόνο που θέλει είναι μη τυχόν και κουραστεί! Στα φροντιστήρια, στον ιδιωτικό τομέα, μέχρι και την πρόσθετη που τους προσφέρθηκε θεωρούν κούραση κάποια τσουτσέκια εδώ μέσα!!!! Δεν με ενοχλεί τόσο το θράσος και ο κ@λοπαιδισμός όσο η αφέλεια κάποιων που νομίζουν ότι έτσι θα διοριστούν. Ο ΑΣΕΠ είναι εξευτελιστικός, μηδενίζει τις πολύχρονες σπουδές μας. Είναι εμπόριο ελπίδας. Ας μην είμαστε αφελείς.
Με λύπη μου συνειδητοποιώ ότι το υπουργείο πέτυχε για μια ακόμη φορά το σκοπό του (. Αντί να έχουμε μια κοινή στάση τρωγόμαστε μεταξύ μας για το ποιος έχει μεγαλύτερο δικαίωμα να εργαστεί, δηλαδή να κατοχυρώσει αυτό που θα έπρεπε να είναι δεδομένο δικαίωμά του .Πέρα από αυτό ιοι νεώτεροι συνάδελφοι οφείλετε να καταλάβετε ότι δεν είναι δυνατόν η ζωή μας να ανατρέπεται κάθε 5 χρόνια ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε υπουργού (για να μη χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαριά λέξη). Πρέπει να καταλάβετε ότι το μόνο που προσπαθούν είναι να μειώσουν τον αριθμό των διοριστέων. Προσωπικά στα 40 μου περίμενα διορισμό το Σεπτέμβρη. Ας δεχτώ ξανά μια άλλη παράταση στη ζωή μου και ας διοριστώ στα 50. Σας ερωτώ όμως θα είναι η τελευταία;Ποιες αλλαγές θα πρέπει να κάνουμε όλοι στη ζωή μας (γιατί αντιλαμβάνεστε ότι έχοντας ήδη οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μπορούμε να κανονίζουμε μόνο για τον εαυτό μας) πριν διοριστούμε; Ποιος μπορεί να με διαβεβαιώσει ότι θα είναι οι τελευταίες για να ρυθμίσω τη ζωή μου με β'αση αυτές; Επιτέλους σταματήστε το αλλολοφάγωμα! Είναι καιρός να αγωνιστούμε με δυναμικές κινητοποιήσεις!
Παράθεση από: sec στις Νοεμβρίου 15, 2009, 10:03:21 amΟ σαραντάρης δε θέλει να προσφέρει, θέλει να ξεκουραστεί. Και πού το ξέρεις εσύ; Όλο μ@κίες θα λέμε εδώ μέσα. Ενώ ο πιτσιρικάς που πήρε χθες πτυχίο (και άλλο δεν ξέρει από το να δίνει εξετάσεις και να τις περνάει, μένοντας στους γονείς του) θέλει ταχαμου να προσφέρει! Αμ δε! Το μόνο που θέλει είναι μη τυχόν και κουραστεί! Στα φροντιστήρια, στον ιδιωτικό τομέα, μέχρι και την πρόσθετη που τους προσφέρθηκε θεωρούν κούραση κάποια τσουτσέκια εδώ μέσα!!!! Δεν με ενοχλεί τόσο το θράσος και ο κ@λοπαιδισμός όσο η αφέλεια κάποιων που νομίζουν ότι έτσι θα διοριστούν. Ο ΑΣΕΠ είναι εξευτελιστικός, μηδενίζει τις πολύχρονες σπουδές μας. Είναι εμπόριο ελπίδας. Ας μην είμαστε αφελείς.λοιπον ειμαι 38 χρονων με οιοκογενεια και δουλευω πολυ.αλλά συγνωμη που ειμαι με το σωστο. εσεις οι ιδιοι μηδενιζεται τις πολυχρονες σπουδεσ σας που δεν μπορειτε να πιασετε την βαση στο γνωστικο αντικειμενο σασ.
Ειλικρινα επειδη βαρεθηκα να βλεπω τσακωμους αν κ σε ένα σημειο τους δικαολογω μιας κ τα νευρα μας δεν είναι κ στα καλυτερα τους προσπαθησα να μελετησω τους διορισμους τους φετινους του κλαδου μου ΠΕ 0401Τα συμπερασματα δικα σαςΔιορισμενοι συνολο = 213Πολυτεκνοι = 2330μηνο = 124μηνο = 59 πινακας διορισμου(40%) = 52 ασεπ = 78από τα 52 ατομα του πινακα διορισμου7 ειχαν προυπηρεσια από ιδιωτικα κ από χωρες της ΕΕ17 ειχαν περασει εστω κ έναν ΑΣΕΠ28 δεν περασαν κανεναν ΑΣΕΠπου σημαινει πως 23+1+7+28=59 από τους 213 (ποσοστο 28%) δεν περασαν ουτε εξω από την πορτα του ασεπτι πιστευω? - Να μην καταργηθουν οι πινακες απλα οσοι είναι εκει να εχουν εστω κ έναν ασεπ περασμενο όχι μονο τον τελευταιο γιατι ανθρωπος εισαι μπορει να μην πας σε έναν διαγωνισμο…- Να υποχρεωσει στο εξης ΟΑΕΔ εκκλησιαστικα σιβιτανιδειο ΠΔΣ να παιρνουν από αυτους τους πινακες αναπληρωτες κ ωρομισθιους αλλοιως να μην μετραει η προυπηρεσια τους