0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μπεις σε ένα τμήμα έχεις αγόρι που εμφανίζει παραβατική συμπεριφορά,όπως είναι της μοδός να το λέμε,το οποίο ακόμη και μέσα στο μάθημα σηκώνεται και χτυπάει τα θρανία και δέρνει συμμαθητές του,μιλάμε για παλικαράκι γ λυκείου,τι θα κάνεις?Τι λέει ο Πιαζέ?
βρε παιδια συγνωμη γιατι πρεπει μια επιτυχια η αποτυχια στον ασεπ να μας κρινει σαν εκπαιδευτικους;;;δηλαδη αν εγω δεν εχω χρονο να διαβασω 12ωρο η να παω φροντιστηριο λογω παιδιου δουλειας και συζυγου αλλα προσπαθω μονη μου τις ωρες που μπορω ,σημαινει οτι ειμαι κακη εκπαιδευτικος;; αν ηταν ετσι λογικα δεν θα εβρισκα ουτε θα ειχα τοσα χρονια ιδιαιτερα σωστα;;; για σοβαρευτειτε λιγο...μη βιαζεστε να κρινετε τους αποτυχοντες δεν ειναι ολοι πιτσιρικια 20 κατι που ακομα τους ταϊζουν οι γονεις τους...ενας διαγωνισμος ειναι και τιποτα αλλο δεν αποδεικνυει τιποτα απλα με λιγη τυχη μπηκες...μη τα ισοπεδωνουμε ολα πια...
εγω θελω να καταθεσω την εξης απλοικη σκεψη,ουσα ψαρακι ακομα στο θεμα ΑΣΕΠ. Εαν οπως λεει η Αννουλα επιστρεψουν πολλοι αποσπασμενοι εκπαιδευτικοι στις ταξεις, 1)τι θα προσφερουν στους μαθητες?ενας ανθρωπος που επι 5,8,10 χρονια συμπληρωνει χαρτια σαν απλος δημοσιος υπαλληλος,πως θα επιστρεψει στις ταξεις εχοντας χασει ΠΛΗΡΩΣ επαφη με τη διδακτικη πραξη?κακο θα κανουν κ οχι καλο!2)οταν καθε 2 χρονια γινεται ο διαγωνισμος κ δινουν χιλιαδες εκ/κοι, ενω διοριζονται μερικες εκατονταδες,με τις νεες προτασεις ο αριθμος αυτος περιοριζεται ακομη περισσοτερο.αρα,ολοι εμεις οι νεοι,τα πρωτακια του ΑΣΕΠ,αν πριν ειχαμε ελαχιστες ελπιδες,τωρα θα εχουμε απειροελαχιστες....δεν ξερω αν εγω σκεφτομαι υπερβολικα ή λαθος,παντως δε βλεπω κανενα καλο αν ολα γινουν οπως τα λεει η υπουργος.
μην γκρινιαζεται ξερουμε οτι αυτο το συστημα με την ωρομισθια να σου δινει τοσα μορια ωστε καποτε να διριζεσαι μονο μαυτα, μασ ξευτιλίζει και μασ κανει να τρεχουμε απο δω και απο εκει για 300ευρω για να παρουμε μορια, τωρα σασ λενε οτι θα αλλαξει αυτο, και επειδη δεν σασ βολεύ ασ το αφησουμε ετσι χαλια.ελεοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
ΚΑΙ ΤΟ 1 ΔΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΡΙ
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣΕΠΙΤΥΧΩΝ 2002,2005,2007,2009..............ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΤΟΥ 2008 ΜΟΝΟ....ΖΗΤΑ 100%%ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ .........ΑΡΧΙΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ?ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΠΗΓΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑ ΜΟΡΙΑ....ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ........Ε ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟ 24ΜΗΝΟ....1 ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ......