0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξεκινάω πριν λίγο να διαβάσω τη συνέντευξη της Διαμαντοπούλου.. και σκεφτομαι να την διαβάσω πολύ προσεκτικά μπας και μπω στο μυαλό της.. και σας παραθέτω ενα σημείο..... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχετε εμπιστοσύνη στα πτυχία που δίνουν τα ελληνικά Πανεπιστήμια ή θα τους βάλετε 3 χρόνια να ελέγχονται μέσα στο σχολείο αν μπορούν να κάνουν δουλειά. Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Όποιος παίρνει πτυχίο μπορεί να πάρει πτυχίο με 20, δε σημαίνει ότι κάνει και για την τάξη.Κ λέω δεν είναι δυνατόν η Υπουργός Παιδείας να μην γνωρίζει πως το άριστα στο Πανεπιστήμιο είναι το 10... ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ?Υ.Γ. φυσικά ξενέρωσα κ παρατησα τη συνεντευξη στη μεση...
Αυτό λοιπόν που πρέπει να πούμε είναι ότι οι πίνακες του ΑΣΕΠ, που είναι εξέλιξη, θα λειτουργήσουν κανονικά για το 2010 – 2011. Γι' αυτό είπαμε ότι δεν θα υπάρξει ανατροπή στη ζωή κανενός και οι πίνακες αυτοί θα λειτουργήσουν όπως είναι γιατί ανακοινώθηκαν πριν από δυο χρόνια, δόθηκαν εξετάσεις. Κανένας δεν πρόκειται να βρεθεί ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη στο κενό.
Γειά σας Ωρομίσθιοι και Αναπληρωτές. ...Θέλω να παίξω ένα παιχνίδι. ...Τα τελευταία χρόνια, είχατε επαναπαυτεί με τους πίνακες στους οποίους τρυπώνατε από γνωστούς, κονέ, βίσματα και τα σχετικά. Χρόνια λοιπόν είχατε γευτεί τους καρπούς τις αδικίας και της λαμογιάς, πατώντας ανάξια πολλές φορές πάνω σε άλλους ανθρώπους για ένα κομμάτι ψωμί.Ήρθε η ώρα να αποδείξετε αν αξίζετε μια θέση στην εκπαίδευση με το ΑΣΕΠ. Διαβάστε ή μείνετε αδιόριστοι. Κάντε τις επιλογές σας, το παιχνίδι αρχίζει.http://www.youtube.com/watch?v=T0MEzZArNLw
χαθηκε η μπαλα... καπου λεει πως επιλεχτικαν αναπληρωτες χωρις κανενα κριτηριο? η κανω λαθος? κ ποιοι τους επελεξαν? κ αν εγινε παρανομια γιατι δεν επεμβαινει εισαγελεας?αλλα τελικα μαλλον δεν αξιζω τπτ γιατι το πτυχιο μου αν ειναι αριστα το 20 δυστηχως εχω κοπει ειμαι στο 6 [/quoΤο είδε κανείς ? Εγώ το είδα το πρωί! Δεν είπε τέτοιο πράγμα ΕΛΕΟΣ!!!!Είπε οτι μέχρι τώρα το ΠΔΣ δινόταν χωρί καένα κριτήριο!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗ8ΕΙΑ!!!Για τους αναπληρωτές είπει οτι είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ αυτοί που ΔΕΝ έχουν ούτε μία επιτυχία στον ΑΣΕΠ και οτι από εδώ και πέρα για να πας ανπληρωτής 8α πρέπει να έχεις μία επιτυχία ΑΣΕΠ. Ουσιαστικά για αυτούς που είναι τώρα δεν αλλάζει κάτι!!! για εμάς τους υπόλοιπους είναι το 8έμα!!!