0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros60 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 10:33:00 pmΈχει σημασία τι είμαι; Ναι προέρχομαι απο τον ΟΑΕΔ.Κοντεύω τα 50 και γυρίζω 15 χρόνια ωρομίσθιος και αναπληρωτής . Και ποιος φταιει για το παραπανω γεγονος;Τα εχετε παιξει η μου φαινεται; Γιατι δεν δινεις στο ΑΣΕΠ να περασεις μια και καλη ; Ο καθενας με το μαγαζακι του εγω ειμαι 50 αλλος ειναι πολυτεκνος ο αλλος δενξερω τι;Κυρια Διαμαντοπολου ευχομαι την Παρασκευη να δωσετε το μυνημα οτι η αξιοκρατια επανερχεται με υπολογισμο της προυπηρεσιας μετα απο επιτυχια του ΑΣΕΠ κλεισιμο του βοθρου του 40% και των λοιπων παραθυρων τα γνωριζετε καλυτερα.
Έχει σημασία τι είμαι; Ναι προέρχομαι απο τον ΟΑΕΔ.Κοντεύω τα 50 και γυρίζω 15 χρόνια ωρομίσθιος και αναπληρωτής .
Σηκωθείτε ΤΩΡΑ από καρέκλες, κρεββάτια, ντιβάνια, πολυθρόνες!
και επισης πολλα ατομα εχουν μαζεψει πολλα χρονια με βυσμα μορια απο ωρομισθια που προσμετρωνται σε ασεπ...ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΑ ΜΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...
Πως λενε αυτον τον βουλευτη που ειπε στη βουλη επιτελους να εφαρμοστει ο διορισμος στα σχολεια 100%ΑΣΕΠ υστερα απο ενα μεταβατικο σταδιο 2-3 ετων?
Παράθεση από: arlene στις Νοεμβρίου 17, 2009, 10:58:03 pmκαι επισης πολλα ατομα εχουν μαζεψει πολλα χρονια με βυσμα μορια απο ωρομισθια που προσμετρωνται σε ασεπ...ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΑ ΜΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!