0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 18, 2009, 11:27:21 amκαι εμείς τι είμαστε το μπαλάκι τους ,απο 15 νοεμβρίου έχουμε λαλήσει με τη τρελη,ας βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό .Λες κα μας χαρίζουν κάνένα αξιοπρεπή μισθό.... Συμφωνώ μαζί σου.
και εμείς τι είμαστε το μπαλάκι τους ,απο 15 νοεμβρίου έχουμε λαλήσει με τη τρελη,ας βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό .Λες κα μας χαρίζουν κάνένα αξιοπρεπή μισθό....
Παράθεση από: fyskoz68 στις Νοεμβρίου 18, 2009, 11:35:29 amΠαράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοεμβρίου 18, 2009, 11:27:21 amκαι εμείς τι είμαστε το μπαλάκι τους ,απο 15 νοεμβρίου έχουμε λαλήσει με τη τρελη,ας βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό .Λες κα μας χαρίζουν κάνένα αξιοπρεπή μισθό.... Συμφωνώ μαζί σου.και γω
"Η πρώτη υπουργός που αδειάζει ο Γιώργος Παπανδρεόυ είναι η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία αναγκάζεται να ανακαλέσει όλες τις δηλώσεις της για τον τρόπο πρόσληψης των εκπαιδευτικών" είναι τα ακριβή λόγια που άκουσα στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ στις 8.40 το πρωί! Κρίμα που μαζί μ' εμένα που χαίρομαι που δε θα μου ακυρώσει τις 3 επιτυχίες σε ΑΣΕΠ χαίρεται και το βύσμα και ο ΟΑΕΔίτης...
Τα βύσματα είναι λίγα. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι αδικημένοι είναι πάρα πολλοί. Όσους δηλαδή θα βρει μπροστά του ο κάθε πολιτικός που θέλει να κάνει τα δικά του, o οποίος με ένα τηλεφώνημα μπορεί να διορίσει και με ΑΣΕΠ κάποιον δικό του. Για ποια αξιοκρατία μιλάμε;
Όντως, από ειδικότητα σε ειδικότητα μπορείς να δεις μεγάλη διαφ(θ)ορά.
Συνάδελφοι, όπου να'ναι πλησιάζουν οι εκλογές των ΕΛΜΕ. Πρίν από την ημέρα των εκλογών (ή την ίδια μέρα) γίνεται γενική συνέλευση. Στις περιοχές που η συνέλευση γίνεται πρωί, μας δίνεται άδεια για να μπορέσουμε να πάμε να την παρακολουθήσουμε.Λοιπόν......... την μέρα της συνέλεσης συνάδελφοι ΔΕΝ πίνουμε καφέ, ΔΕΝ κάνουμε δουλειές στο σπίτι, ΔΕΝ πάμε μαγαζιά. ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Ακούμε τις ομιλίες των συνδικαλιστών και τις επεξεργαζόμαστε (γιατί ομολογουμένως θα περιέχουν πολλές αοριστολογίες) για να συνειδητοποιήσουμε τι λέει και ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ο καθένας. Ει δυνατόν παίρνουμε τον λόγο και μιλάμε/ρωτάμε.Πιέζουμε για να γίνουν κινητοποιήσεις. ΕΤΣΙ διαμορφώνουμε άποψη για το τι θα ψηφίσουμε. ΟΧΙ τον γνωστό/τον συνάδελφο που τυγχάνει να είναι στο ίδιο σχολείο/τον συνδικαλιστή που θα μας "βολέψει".Το ξέρω πως η διαδικασία των συνελεύσεων μπορεί να είναι κουραστική και ψυχοφθόρα, το ξέρω πως πολλοί έχουν αηδιάσει από την συνδικαλιστική πραγματικότητα, αλλά συνάδελφοι εάν δεν μαζικοποιηθούμε και εάν δεν "μαζευτούμε" στους συλλόγους μας, μην περιμένετε τίποτα καλό. Ένα βουβάλι μόνο του από δω κι από κει, το λιοντάρι το τρώει εύκολα. Όλο το κοπάδι μαζί, γυρνάει και κυνηγάει το λιοντάρι. (seriously. το χω δει σε ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ )