0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά, τα άτομα που έχουν περάσει ασεπ αλλά δεν έχουν φύγει αναπληρωτές, δεν θα έχουν καθόλου μόρια για τον ασεπ στον πίνακα αναπληρωτών την επόμενη φορά; Ότι δωσαμε δώσαμε; Πραγματικά δεν έχω και πολύ τι γίνεται με όλες τις ανακοινώνεις της αννούλας, αλήθεια, αυτή έχει καταλάβει τι θέλει να πει;
Παράθεση από: psych@ra στις Νοέμβριος 18, 2009, 04:04:37 μμΠαράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοέμβριος 18, 2009, 04:00:01 μμΤΟ 24ΜΗΝΟ εως πότε θα ισχύει; ξέρει κανεις να απαντήσει με σαφήνεια;Μόνο ο Θεός και η Διαμαντοπούλου...Ούτε καν η Διαμαντοπούλου.. Και αν είσαι και άθεος.. τότε άστα να πάνε! Ουδείς![/quoteΚαι θεολόγος να είσαι όπως εγώ και 10 τάματα να έχεις κάνει και να το τάξουμε το Αννιό σε κανένα άγιο πάλι δε θα μάθουμε! Άμα δε χάσουμε το χιουμορ μας ίσως τα καταφέρουμε! Ωρομίσθια με 3 επιτυχίες ΑΣΕΠ στην πλάτη.Οχι οτι αυτό σημαίνει κάτι σπουδαίο. Πιο άξια αισθάνομαι όταν οι μαθητές μου κάθονται κ στο διάλειμμα άμα χρειαστεί παρά με τις επιτυχίες του ΑΣΕΠ.Θα μου πεις απ' αυτο ξεκίνησα την ωρομισθία, ναι αλλά όχι και να το θεωρούμε κριτήριο αξιοσύνης για τη διδασκαλία στη τάξη που ο καθένας μας κουβαλάει την τρέλλα του, νέος καιι παλιός.
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Νοέμβριος 18, 2009, 04:00:01 μμΤΟ 24ΜΗΝΟ εως πότε θα ισχύει; ξέρει κανεις να απαντήσει με σαφήνεια;Μόνο ο Θεός και η Διαμαντοπούλου...
ΤΟ 24ΜΗΝΟ εως πότε θα ισχύει; ξέρει κανεις να απαντήσει με σαφήνεια;
Δημοσίευση στην Καθημερινή,28 Απρολίου 2009Σε προκήρυξη εκατοντάδων θέσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων προχώρησε η Σιβιτανίδειος Σχολή, ένα μήνα νωρίτερα απ’ ό,τι τις προηγούμενες χρονιές. Όπως κάθε χρόνο θα καλυφθούν περί τις 250-300 θέσεις προσωρινών αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, αλλά οι σχετικές αιτήσεις συνήθως ξεπερνούν τις 4.500. Η επιλογή γίνεται βάσει μορίων και συνέντευξης και η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αίτησης είναι η 1η Μαΐου.όποιος βρει τα αποτελέσματα αυτής της ¨μοριοδότησης" ,ας μας ενημερώσει
Kαι στην πληροφορικη βρε παιδεια που οι περισσοτεροι ΔΕΝ εχουν ΑΣΕΠ τι γινεται; Δεν τους χρειαζονται τους ωρομισθιους εκει;
Παράθεση από: cookie2 στις Νοέμβριος 18, 2009, 05:17:02 μμKαι στην πληροφορικη βρε παιδεια που οι περισσοτεροι ΔΕΝ εχουν ΑΣΕΠ τι γινεται; Δεν τους χρειαζονται τους ωρομισθιους εκει; 500 επιτυχόντες ΠΕ19 στον ΑΣΕΠ 2008. Ας αρχίσουν να διορίζουν και ας αφήσουν την κοροϊδία που ακόμα και με 0 μόρια πας αμέσως ωρομίσθιος.
Kai kanoun kra gia wromis8ia!!!8a mas trelanete?
Παράθεση από: glaukh στις Νοέμβριος 18, 2009, 09:56:18 μμΔημοσίευση στην Καθημερινή,28 Απρολίου 2009Σε προκήρυξη εκατοντάδων θέσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων προχώρησε η Σιβιτανίδειος Σχολή, ένα μήνα νωρίτερα απ’ ό,τι τις προηγούμενες χρονιές. Όπως κάθε χρόνο θα καλυφθούν περί τις 250-300 θέσεις προσωρινών αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, αλλά οι σχετικές αιτήσεις συνήθως ξεπερνούν τις 4.500. Η επιλογή γίνεται βάσει μορίων και συνέντευξης και η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αίτησης είναι η 1η Μαΐου.όποιος βρει τα αποτελέσματα αυτής της ¨μοριοδότησης" ,ας μας ενημερώσειΑν και άσχετο με το θέμα μας.. αλλά 250-300 θέσεις;;; Πόσα παραρτήματα έχει η Σιβιτανίδειος Σχολή;
Παράθεση από: mpi στις Νοέμβριος 18, 2009, 11:02:41 μμΠαράθεση από: cookie2 στις Νοέμβριος 18, 2009, 05:17:02 μμKαι στην πληροφορικη βρε παιδεια που οι περισσοτεροι ΔΕΝ εχουν ΑΣΕΠ τι γινεται; Δεν τους χρειαζονται τους ωρομισθιους εκει; 500 επιτυχόντες ΠΕ19 στον ΑΣΕΠ 2008. Ας αρχίσουν να διορίζουν και ας αφήσουν την κοροϊδία που ακόμα και με 0 μόρια πας αμέσως ωρομίσθιος.Den exoun ASEP???Egw osous filous plhroforikarious exv einai epityxontes?!!!Kai kanoun kra gia wromis8ia!!!8a mas trelanete?
δλδ άμα δεν διορίζεσαι από τα μόρια και δεν καταφέρνεις να πιάνεις βαθμό για διορισμό στον ασεπ θα είσαι κάθε χρόνο αναπληρωτής, θα δώσεις περίπου 17 φορές ασεπ και μετά θα βγεις στη σύνταξη αν υπάρχουν λεφτά για να πάρεις. πολύ αισόδοξο μου ακούγεται