0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βικουλακι εχεις τοσο μα τοσο δικαιο.Αλλα η ανασφαλεια για το αυριο δεν παλευεται οταν εχεις υποχρεωσεις.
Αν το λες για μένα, ζήτησα συγνώμη.
Ο παρτακισμός ζει και βασιλεύει στο forum!!! Από εκπαιδευτικοί καταντήσαμε ζητιάνοι, εμένα που έχω αυτό με πιάνει και άλλα κουραφέξαλα..Αντί μερικοί να ασχολούνται συνολικά με την κατάσταση των πινάκων αναπληρωτών και ωρομισθίων, ασχολούνται με το αν θα διοριστώ εγώ με 24μήνο και οι άλλοι στα παλιά μου τα παπούτσια ..Γι' αυτό θα την πληρώσουμε άπαντες με τη στενοκεφαλιά που διέπει συγκεκριμένα άτομα, και όχι τίποτα άλλο δίνουν γραμμή στο forum επειδή τους βολεύει!!!
Εγω συντασσομαι αποκλειστικα κ μονο με οσους εχουν δωσει στη ζωη τους ασεπ.Ποτε να μη μου ξαναμιλησει κανεις για ενοτητα.Οταν διαβασα την επιστολη των σμεα - αμεα στην υπουργο που ελεγε διοριστε μας γιατι δεν αντεχουμε αλλο τα επικριτικα κ οροιδευτικα σχολια των υγιων συναδελφων μας, οταν διαβασα την επιστολη των οαεδιτων να λενε βοηθα παναγια , οταν βλεπω τους τριτεκνους κ πολυτεκνους να κανουν ξεχωριστες συνελευσεις κ δεν ξερω κ ποσες αλλες ομαδες υπαρχουν , οχι λοιπον δεν θα παλεψω εγω για αυτους .
Ο παρτακισμός ζει και βασιλεύει στο forum!!!...Αντί μερικοί να ασχολούνται συνολικά με την κατάσταση των πινάκων αναπληρωτών και ωρομισθίων, ασχολούνται με το αν θα διοριστώ εγώ με 24μήνο και οι άλλοι στα παλιά μου τα παπούτσια ..
Εγω συντασσομαι αποκλειστικα κ μονο με οσους εχουν δωσει στη ζωη τους ασεπ.Ποτε να μη μου ξαναμιλησει κανεις για ενοτητα.Οταν διαβασα την επιστολη των σμεα - αμεα στην υπουργο που ελεγε διοριστε μας γιατι δεν αντεχουμε αλλο τα επικριτικα κ οροιδευτικα σχολια των υγιων συναδελφων μας, οταν διαβασα την επιστολη των οαεδιτων να λενε βοηθα παναγια , οταν βλεπω τους τριτεκνους κ πολυτεκνους να κανουν ξεχωριστες συνελευσεις κ δεν ξερω κ ποσες αλλες ομαδες υπαρχουν , οχι λοιπον δεν θα παλεψω εγω για αυτους . ps Α ξεχασα να αναφερω κ την ολμε η οποια εσπευσε να καθησυχασει το 40 % αλλα ξεχασε ως δια μαγειας να κανει αναφορα στο 24 μηνο.Μη μιλατε για ενοτητα την στιγμη που πανε ολοι αυτοι κ μιξοκλαιγονται χωρις να τους νοιαζει τιποτες αλλο.Αλλα μακαρι να γινει κ ενας σοβαρος συλλογος επιτυχοντων του ασεπ για να ακουστει επιτελους κ η δικη μας φωνη.
Ανυπομονώ να έρθει η γιορτή της για να της στείλει ευχητήρια κάρτα ο Μητσοτάκης.