0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι εγω στην ιδια θεση ειμαι μεσας.τον ιουνιο του 2010κλεινω 19,5 μηνες,το θεωρω αδιανοητο συναδελφοι να υποστουμε τετοια αδικια,ελπιζω και πιστευω πως το 24μηνο δε θα πειραχτει.εξαλλου πληρει ολες τις προυποθεσεις που βαζει η Διαμαντοπουλου,δεν ειναι λογικο να το πειραξει.
ελπιζω και πιστευω πως το 24μηνο δε θα πειραχτει.εξαλλου πληρει ολες τις προυποθεσεις που βαζει η Διαμαντοπουλου,δεν ειναι λογικο να το πειραξει.
Παράθεση από: giouvis77 στις Νοεμβρίου 30, 2009, 04:01:37 pmελπιζω και πιστευω πως το 24μηνο δε θα πειραχτει.εξαλλου πληρει ολες τις προυποθεσεις που βαζει η Διαμαντοπουλου,δεν ειναι λογικο να το πειραξει.Έτσι θέλω να πιστεύω κι εγώ.Αλλά, ακόμη κι αν το καταργήσει, θα απορροφηθεί σε βάθος 3-5 χρόνων.Εδώ δόθηκε 5ετία για την απορρόφηση του 30μηνου που δεν είχε και προϋπόθεση ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: giouvis77 στις Νοεμβρίου 30, 2009, 04:01:37 pmελπιζω και πιστευω πως το 24μηνο δε θα πειραχτει.εξαλλου πληρει ολες τις προυποθεσεις που βαζει η Διαμαντοπουλου,δεν ειναι λογικο να το πειραξει.Έτσι θέλω να πιστεύω κι εγώ.Αλλά, ακόμη κι αν το καταργήσει, θα απορροφηθεί σε βάθος 3-5 χρόνων.Εδώ δόθηκε 5ετία για την απορρόφηση του 30μηνου που δεν είχε και προϋπόθεση ΑΣΕΠ!