0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ
Παράθεση από: Amedeus στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 05:32:36 pmΠαράθεση από: teogan στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 04:50:54 pmΠοιος σου είπε ότι οι αναπληρωτές δεν βάζουν από την τσέπη τους;; Εγώ κάνω 180Km την ημέρα για να πάω στο σχολείο. Αυτό θα πει 300
Παράθεση από: teogan στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 04:50:54 pmΠοιος σου είπε ότι οι αναπληρωτές δεν βάζουν από την τσέπη τους;; Εγώ κάνω 180Km την ημέρα για να πάω στο σχολείο. Αυτό θα πει 300
Δεν ξερω αν το πηρατε ειδηση...http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=58&cm_prdid=8944καποιοι ηδη ειχαν αναφερει τους σχεδιασμους του υπουργειου, οταν ξεκινησαμε αυτη εδω τη συζητηση σε αυτο εδω το θεμα. Οτι δηλαδη το υπουργειο σταδιακα θα προσπαθησει να 'ξεφορτωθει' την εκπαιδευση, στα χέρια των Δήμων...Και μολις διαβασα την παραπανω δημοσιευση, μου ηρθε ακριβως αυτη η σκεψη στο μυαλο.Τελικα φαινεται υπαρχει μακροχρονιο σχεδιο για να γινονται πλεον ελαχιστοτατοι διορισμοι, τόσο στο δημοσιο, οσο και στην εκπαιδευση. Οταν δε τα δώσουν στους δημους, οπως συμβαινει και σε αλλες χωρες(αλλα με αλλες υποδομες και αλλη κουλτουρα και παιδεια), εκει θα δουμε πανηγυρια...Παντως, ολα δειχνουν οτι τα χειροτερα δεν τα ειδαμε ακομη...
Δεν θα διαφωνησω με αυτα που λετε ολες/οι γιατι ετσι κι αλλιως ειναι σε θεωρητικο επιπεδο.Αναρωτιεμαι ομως αν σκοπευετε να αντιδρασετε για ολα αυτα που σας βρισκουν αντιθετες/ους.Καλα τα λογια αλλα αποτελεσματα φερνει συνηθως η δραση κι οχι η αδρανεια.
Κάποιος στο φορουμ παραπονέθηκε γιατί πήγε στη συνέλευση και δεν του άρεσαν αυτά που άκουσε ? ? ? Και καταλίγει στο ότι καλύτερα να πήγαινε για καφέ.Η περίπτωση του να μιλήσει στην συνέλευση και να πείσει ή αν όχι ,να αναγνωρίσει το ότι πρέπει να υποστηρίξει ακόμα και αν θεωρεί ότι αυτό που λέγεται είναι λάθος ανήκει ........στην ονειροχώρα.
Τουλάχιστον εγώ παραβρέθηκα στη συνέλευση της ΕΛΜΕ και ήμουν η μικρότερη σε ηλικία στην αίθουσα (χωρίς υπερβολή) και, εικάζω λόγω ηλικίας, η μόνη αναπληρώτρια.Οι υπόλοιποι σαν κι εμένα θιγόμενοι συνάδελφοι πού ήταν;;; Μάλλον πήγαν κατευθείαν για καφέ...Τι να μου πουν, λοιπόν, όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές που, αφού μονιμοποιήθηκαν, απλώς αερολογούν;;; Αυτό, βέβαια, το ότι δεν μου άρεσαν οι απόψεις τους, δεν σημαίνει ότι θα απέχω και από τις εκλογές της ερχόμενης εβδομάδας για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ.