0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμα και έτσι να είναι Landau, και να έχουν πάρει οι περισσότεοι το πτυχίο τους νύχτα, όπως λες, δε φταίνε αυτοί γι΄αυτό, αλλά το επίπεδο των παρεχόμενων σπουδών τους. Αντι λοιπόν να υποστηρίζουμε εξετάσεις τύπου ΑΣΕΠ, θα ήταν καλύτερο να διεκδικούμε βελτίωση των σπουδων και στήριξη των πανεπιστημίων. Και μάλιστα άμεσα. Αλλά αυτό είναι δύσκολο να το κάνει η κυβέρνηση. Το εύκολο είναι να σου ''πετάει'' έναν διαγωνισμό ΑΣΕΠ και να σε καλεί να αποδείξεις μεσα σε ένα ΣΚ αν έχεις τις γνώσεις να διδάξεις. Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα. Πρέπει να διεκδικήσουμε όλοι αυτά που μας αξίζουν σε σπουδές και εργασία και μάλιστα μέσα από συλλογική δράση.
Οι μαζικοί διορισμοί που ζητά η ΠΕΑΕ την παρούσα στιγμή είναι κάτι ουτοπικό.Αντι ,λοιπόν ,να αναλωνόμαστε σε κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ας ζητάμε τη βελτίωση του ΑΣΕΠ και τις καλυτερες συνθήκες στις οποίες θα διαγωνιστούμε.
Παράθεση από: physicaest στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 09:43:03 pmΠαράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 09:18:52 pmΠαράθεση από: PHYSCIENCE στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 09:10:37 pmΚοιτάξτε ένα παράδειγμα από την διαβούλευση:Eίμαι νηπιαγωγός και διοριστέα στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με καλή σειρά. Φέτος όμως δεν διορίστηκα γιατί οι θέσεις στις περιοχές που δήλωσα καλύφθηκαν όλες από διοριστέες από 30μηνα, 24μηνα και πίνακα αναπληρωτών. Όλοι αυτοί προηγούνται στους διορισμούς και τελευταίοι διορίζονται οι επιτυχόντες στο ΑΣΕΠ… Για παράδειγμα στην Κεφαλονιά, που ήταν η πρώτη προτίμησή μου, διορίστηκαν κοπέλες με πολύ λιγότερα μόρια από μένα, επειδή ήταν γραμμένες στον πίνακα των αναπληρωτών.Πιστεύω ότι αυτό είναι άδικο. Ελπίζω ότι από το προσεχή Σεπτέμβριο θα αλλάξουν οι όροι στις διαδικασίες πρόσληψης και θα προηγούνται οι διοριστέοι από το ΑΣΕΠ.Σας ευχαριστώ και εύχομαι να επιληφθείτε επί του θέματος.Αν και είμαι κατά της έκθεσης των προσωπικών προβλημάτων κλπ του καθενός.. αλλά παρ' όλα αυτά θέτει ένα σημαντικό ζήτημα. Και δεν έχω καταλάβει με ποια λογική είχε θεσπιστεί να έχουν προτεραιότητα όλες οι άλλες κατηγορίες και στο τέλος οι του ΑΣΕΠ. Αν κάποιος γνωρίζει την επίσημη νομική εξήγηση ας το αναφέρει.Επίσης, για το προηγούμενο με τις συνελεύσεις.. το κράτος δεν με θεωρεί ακόμα έτοιμο να είμαι ούτε καν ωρομίσθιος, οπότε δεν μπορώ ακόμα να συμμετέχω στα συνδικαλιστικά όργανα Ειλικρινα ωρες ωρες ...οταν γραφετε τετοια... Τι είχε δηλαδή; Απορία εξέφρασα και δεν έλαβα ακόμα απάντηση. Για ποιον - νομικά - λόγο πρώτα διορίζονται οι του 40% και 24μηνο και τελευταίοι οι του ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 09:18:52 pmΠαράθεση από: PHYSCIENCE στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 09:10:37 pmΚοιτάξτε ένα παράδειγμα από την διαβούλευση:Eίμαι νηπιαγωγός και διοριστέα στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με καλή σειρά. Φέτος όμως δεν διορίστηκα γιατί οι θέσεις στις περιοχές που δήλωσα καλύφθηκαν όλες από διοριστέες από 30μηνα, 24μηνα και πίνακα αναπληρωτών. Όλοι αυτοί προηγούνται στους διορισμούς και τελευταίοι διορίζονται οι επιτυχόντες στο ΑΣΕΠ… Για παράδειγμα στην Κεφαλονιά, που ήταν η πρώτη προτίμησή μου, διορίστηκαν κοπέλες με πολύ λιγότερα μόρια από μένα, επειδή ήταν γραμμένες στον πίνακα των αναπληρωτών.Πιστεύω ότι αυτό είναι άδικο. Ελπίζω ότι από το προσεχή Σεπτέμβριο θα αλλάξουν οι όροι στις διαδικασίες πρόσληψης και θα προηγούνται οι διοριστέοι από το ΑΣΕΠ.Σας ευχαριστώ και εύχομαι να επιληφθείτε επί του θέματος.Αν και είμαι κατά της έκθεσης των προσωπικών προβλημάτων κλπ του καθενός.. αλλά παρ' όλα αυτά θέτει ένα σημαντικό ζήτημα. Και δεν έχω καταλάβει με ποια λογική είχε θεσπιστεί να έχουν προτεραιότητα όλες οι άλλες κατηγορίες και στο τέλος οι του ΑΣΕΠ. Αν κάποιος γνωρίζει την επίσημη νομική εξήγηση ας το αναφέρει.Επίσης, για το προηγούμενο με τις συνελεύσεις.. το κράτος δεν με θεωρεί ακόμα έτοιμο να είμαι ούτε καν ωρομίσθιος, οπότε δεν μπορώ ακόμα να συμμετέχω στα συνδικαλιστικά όργανα Ειλικρινα ωρες ωρες ...οταν γραφετε τετοια...
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 09:10:37 pmΚοιτάξτε ένα παράδειγμα από την διαβούλευση:Eίμαι νηπιαγωγός και διοριστέα στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με καλή σειρά. Φέτος όμως δεν διορίστηκα γιατί οι θέσεις στις περιοχές που δήλωσα καλύφθηκαν όλες από διοριστέες από 30μηνα, 24μηνα και πίνακα αναπληρωτών. Όλοι αυτοί προηγούνται στους διορισμούς και τελευταίοι διορίζονται οι επιτυχόντες στο ΑΣΕΠ… Για παράδειγμα στην Κεφαλονιά, που ήταν η πρώτη προτίμησή μου, διορίστηκαν κοπέλες με πολύ λιγότερα μόρια από μένα, επειδή ήταν γραμμένες στον πίνακα των αναπληρωτών.Πιστεύω ότι αυτό είναι άδικο. Ελπίζω ότι από το προσεχή Σεπτέμβριο θα αλλάξουν οι όροι στις διαδικασίες πρόσληψης και θα προηγούνται οι διοριστέοι από το ΑΣΕΠ.Σας ευχαριστώ και εύχομαι να επιληφθείτε επί του θέματος.Αν και είμαι κατά της έκθεσης των προσωπικών προβλημάτων κλπ του καθενός.. αλλά παρ' όλα αυτά θέτει ένα σημαντικό ζήτημα. Και δεν έχω καταλάβει με ποια λογική είχε θεσπιστεί να έχουν προτεραιότητα όλες οι άλλες κατηγορίες και στο τέλος οι του ΑΣΕΠ. Αν κάποιος γνωρίζει την επίσημη νομική εξήγηση ας το αναφέρει.Επίσης, για το προηγούμενο με τις συνελεύσεις.. το κράτος δεν με θεωρεί ακόμα έτοιμο να είμαι ούτε καν ωρομίσθιος, οπότε δεν μπορώ ακόμα να συμμετέχω στα συνδικαλιστικά όργανα
Κοιτάξτε ένα παράδειγμα από την διαβούλευση:Eίμαι νηπιαγωγός και διοριστέα στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με καλή σειρά. Φέτος όμως δεν διορίστηκα γιατί οι θέσεις στις περιοχές που δήλωσα καλύφθηκαν όλες από διοριστέες από 30μηνα, 24μηνα και πίνακα αναπληρωτών. Όλοι αυτοί προηγούνται στους διορισμούς και τελευταίοι διορίζονται οι επιτυχόντες στο ΑΣΕΠ… Για παράδειγμα στην Κεφαλονιά, που ήταν η πρώτη προτίμησή μου, διορίστηκαν κοπέλες με πολύ λιγότερα μόρια από μένα, επειδή ήταν γραμμένες στον πίνακα των αναπληρωτών.Πιστεύω ότι αυτό είναι άδικο. Ελπίζω ότι από το προσεχή Σεπτέμβριο θα αλλάξουν οι όροι στις διαδικασίες πρόσληψης και θα προηγούνται οι διοριστέοι από το ΑΣΕΠ.Σας ευχαριστώ και εύχομαι να επιληφθείτε επί του θέματος.
Eίμαι νηπιαγωγός και διοριστέα στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με καλή σειρά. Φέτος όμως δεν διορίστηκα γιατί οι θέσεις στις περιοχές που δήλωσα καλύφθηκαν όλες από διοριστέες από 30μηνα, 24μηνα και πίνακα αναπληρωτών. Όλοι αυτοί προηγούνται στους διορισμούς και τελευταίοι διορίζονται οι επιτυχόντες στο ΑΣΕΠ… Για παράδειγμα στην Κεφαλονιά, που ήταν η πρώτη προτίμησή μου, διορίστηκαν κοπέλες με πολύ λιγότερα μόρια από μένα, επειδή ήταν γραμμένες στον πίνακα των αναπληρωτών.Πιστεύω ότι αυτό είναι άδικο. Ελπίζω ότι από το προσεχή Σεπτέμβριο θα αλλάξουν οι όροι στις διαδικασίες πρόσληψης και θα προηγούνται οι διοριστέοι από το ΑΣΕΠ.Σας ευχαριστώ και εύχομαι να επιληφθείτε επί του θέματος
Eίμαι νηπιαγωγός και διοριστέα στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με καλή σειρά. Φέτος όμως δεν διορίστηκα γιατί οι θέσεις στις περιοχές που δήλωσα καλύφθηκαν όλες από διοριστέες από 30μηνα, 24μηνα και πίνακα αναπληρωτών. Όλοι αυτοί προηγούνται στους διορισμούς και τελευταίοι διορίζονται οι επιτυχόντες στο ΑΣΕΠ… Για παράδειγμα στην Κεφαλονιά, που ήταν η πρώτη προτίμησή μου, διορίστηκαν κοπέλες με πολύ λιγότερα μόρια από μένα, επειδή ήταν γραμμένες στον πίνακα των αναπληρωτών.Πιστεύω ότι αυτό είναι άδικο. Ελπίζω ότι από το προσεχή Σεπτέμβριο θα αλλάξουν οι όροι στις διαδικασίες πρόσληψης και θα προηγούνται οι διοριστέοι από το ΑΣΕΠ.Σας ευχαριστώ και εύχομαι να επιληφθείτε επί του θέματοςΜη γινεσαι προκλητική!!