0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
/γιατί έτσι ο εργοδότης στο φροντιστήριο θα ασκεί μεγαλύτερες πιέσεις (η απειλή των μορίων) στους εργαζομένους του, θα τους κάνει ό,τι γουστάρει και ταυτόχρονα δεν θα τους χάνει αν τους προκύψει ωρομισθία ή αναπλήρωση
ρε παιδιά , τι δημόσια διαβούλευση είναι αυτή που έχω 1,5 μέρα που έστειλα μην και ακόμη δεν αναρτήθηκε; λογοκρίνεται πρώτα; θα μας τρελάνουν;με ασεπ μπήκε ο σύζυγος της διαμαντοπούλου στο διοικητικό του εθνικού κτηματολογίου ή με προϋπηρεσία; μάλλον με απευθεία ςανάθεση-τοποθέτηση!!! έ ρε......φωτιά να τους κάψει όπως καίνε χρόνια τώρα τα όνειρά μας!!!
Να ισχύσει το ίδιο και για την προϋπηρεσία. Τα μόρια από προϋπηρεσία να μετράνε και αυτά ολόκληρα μόνο για 2 χρόνια, τα επόμενα 2 μισά και μετά να εξανεμίζονται, όπως γίνεται τόσα χρόνια με αυτά του ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: teogan στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 11:21:39 pmΑυτό το επιχείρημα με τα παιδιά πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Ναι, φυσικά είναι και πιο δύσκολο να διαβάζεις με παιδιά στα πόδια σου, αλλά δεν πρέπει να προβάλλεται σαν επιχείρημα για να "ξεχωρίσει" μια κατηγορία υποψηφίων γονέων εκπαιδευτικών. Εξάλλου, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις συναδέλφων, γονέων, που διάβασαν και διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ: Συνάδελφος με παιδί 6 μηνών διάβασε και ήταν επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ 06, στη συνέχεια γέννησε και 2ο παιδί και με 2 πλέον παιδιά στα πόδια της διάβασε και διορίστηκε με τον ΑΣΕΠ 08 (όντας πλέον 30 ετών), δουλεύοντας ταυτόχρονα και ως αναπληρώτρια, 200km από το σπίτι της. Άλλη περίπτωση, συνάδελφος λεχώνα στο 2ο παιδί, δουλεύοντας και αναπληρώτρια, διορίστηκε με τον ΑΣΕΠ 02 (και αυτή ήταν τότε 30). Οι συνάδελφοι αυτές δηλαδή επέλεξαν να διαβάσουν και να ξαναδιαβάσουν για το διαγωνισμό, παρά να γκρινιάζουν που τις δυσκολεύουν τα παιδιά στο διάβασμα.Όταν η πραγματικότητα σε συντρίβει και έρχονται όλα τα πιτσιρίκια ή οι νοικοκυρές που όλη μέρα κάαααθονται και σου μιλάνε για ΑΣΕΠ και πράσινα άλογα .... αυτό είναι ότι πιο προκλητικό έχω ακούσει. Οι συνάδελφοι που διορίστηκαν μέσω ασεπ προφανέστατα δεν δουλεύανε έχοντας ταυτόχρονα και παιδιά. Διότι κάτι τέτοιο είναι εντελώς αδύνατο. Εκτός αν στη δουλειά σου είσαι τουρίστας (σε υπουργείο που δεν πατάς ποτέ), αλλά αυτοί δεν έχουν ανάγκη να μπούνε στην εκπάιδευση. Το έχω ξαναπεί γιατί έχω παραδείγματα από άπειρους γνωστούς μου. Τον ασεπ υποστηρίζουν τα πιτσιρίκια (κάτω των 35) και οι νοικοκυρές που θέλουν να διοριστούν για ΕΠΙΠΛΕΟΝ εισόδημα. Γιατί αν είχαν ανάγκη να δουλέψουν δε θα καθόντουσταν άνεργες να διαβάζουν για ασεπ. Πες μας την ηλικία σου φίλε μου αν θέλεις.
Αυτό το επιχείρημα με τα παιδιά πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Ναι, φυσικά είναι και πιο δύσκολο να διαβάζεις με παιδιά στα πόδια σου, αλλά δεν πρέπει να προβάλλεται σαν επιχείρημα για να "ξεχωρίσει" μια κατηγορία υποψηφίων γονέων εκπαιδευτικών. Εξάλλου, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις συναδέλφων, γονέων, που διάβασαν και διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ: Συνάδελφος με παιδί 6 μηνών διάβασε και ήταν επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ 06, στη συνέχεια γέννησε και 2ο παιδί και με 2 πλέον παιδιά στα πόδια της διάβασε και διορίστηκε με τον ΑΣΕΠ 08 (όντας πλέον 30 ετών), δουλεύοντας ταυτόχρονα και ως αναπληρώτρια, 200km από το σπίτι της. Άλλη περίπτωση, συνάδελφος λεχώνα στο 2ο παιδί, δουλεύοντας και αναπληρώτρια, διορίστηκε με τον ΑΣΕΠ 02 (και αυτή ήταν τότε 30). Οι συνάδελφοι αυτές δηλαδή επέλεξαν να διαβάσουν και να ξαναδιαβάσουν για το διαγωνισμό, παρά να γκρινιάζουν που τις δυσκολεύουν τα παιδιά στο διάβασμα.
Παράθεση από: sec στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 06:32:06 amΠαράθεση από: teogan στις Δεκεμβρίου 03, 2009, 11:21:39 pmΑυτό το επιχείρημα με τα παιδιά πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Ναι, φυσικά είναι και πιο δύσκολο να διαβάζεις με παιδιά στα πόδια σου, αλλά δεν πρέπει να προβάλλεται σαν επιχείρημα για να "ξεχωρίσει" μια κατηγορία υποψηφίων γονέων εκπαιδευτικών. Εξάλλου, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις συναδέλφων, γονέων, που διάβασαν και διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ: Συνάδελφος με παιδί 6 μηνών διάβασε και ήταν επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ 06, στη συνέχεια γέννησε και 2ο παιδί και με 2 πλέον παιδιά στα πόδια της διάβασε και διορίστηκε με τον ΑΣΕΠ 08 (όντας πλέον 30 ετών), δουλεύοντας ταυτόχρονα και ως αναπληρώτρια, 200km από το σπίτι της. Άλλη περίπτωση, συνάδελφος λεχώνα στο 2ο παιδί, δουλεύοντας και αναπληρώτρια, διορίστηκε με τον ΑΣΕΠ 02 (και αυτή ήταν τότε 30). Οι συνάδελφοι αυτές δηλαδή επέλεξαν να διαβάσουν και να ξαναδιαβάσουν για το διαγωνισμό, παρά να γκρινιάζουν που τις δυσκολεύουν τα παιδιά στο διάβασμα.Όταν η πραγματικότητα σε συντρίβει και έρχονται όλα τα πιτσιρίκια ή οι νοικοκυρές που όλη μέρα κάαααθονται και σου μιλάνε για ΑΣΕΠ και πράσινα άλογα .... αυτό είναι ότι πιο προκλητικό έχω ακούσει. Οι συνάδελφοι που διορίστηκαν μέσω ασεπ προφανέστατα δεν δουλεύανε έχοντας ταυτόχρονα και παιδιά. Διότι κάτι τέτοιο είναι εντελώς αδύνατο. Εκτός αν στη δουλειά σου είσαι τουρίστας (σε υπουργείο που δεν πατάς ποτέ), αλλά αυτοί δεν έχουν ανάγκη να μπούνε στην εκπάιδευση. Το έχω ξαναπεί γιατί έχω παραδείγματα από άπειρους γνωστούς μου. Τον ασεπ υποστηρίζουν τα πιτσιρίκια (κάτω των 35) και οι νοικοκυρές που θέλουν να διοριστούν για ΕΠΙΠΛΕΟΝ εισόδημα. Γιατί αν είχαν ανάγκη να δουλέψουν δε θα καθόντουσταν άνεργες να διαβάζουν για ασεπ. Πες μας την ηλικία σου φίλε μου αν θέλεις.Κι όμως, δεν είναι αδύνατο.35άρα στον ΑΣΕΠ του 2007, φιλόλογος, ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου, με ένα παιδάκι 4 ετών κι έγκυος στο 2ο, πέρασε με σειρά κάτω των 400 (θυμίζω ότι τότε οι προκηρυσσόμενες θέσεις για τον συγκεκριμένο κλάδο ήταν 840) και, επομένως, διορίστηκε με την α' φουρνιά.Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορώ να κάνω!Και άλλα τόσα που συνεχώς αναβάλλω ή δεν θέλω να κάνω...
Τα μόρια της αναπλήρωσης τα πληρώνεσαι, ενώ του ΑΣΕΠ είναι τζάμπα.
Παράθεση από: isambo στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 02:03:55 pm/γιατί έτσι ο εργοδότης στο φροντιστήριο θα ασκεί μεγαλύτερες πιέσεις (η απειλή των μορίων) στους εργαζομένους του, θα τους κάνει ό,τι γουστάρει και ταυτόχρονα δεν θα τους χάνει αν τους προκύψει ωρομισθία ή αναπλήρωσηενω ο αλλος εργοδοτης(κρατος) που στελνει τον ωρομισθιο οπου γουσταρει τον πληρωνει οσο γουσταρει και (κυριως) οποτε γουσταρει ειναι καλυτερος;