0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Touristakos στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 08:20:57 pmΕιμαι εκτος Αθηνων, στις γιορτες που θα επιστρεψω θα τον ρωτησω αλλα δεν εχω θαρρος να ζητησω καποιο αντιγραφο. φωτιές αναψες , φωτιές!!!! είτε για τον έναν είτε για τον αλλο λόγο, αν συμβαίνει αυτο κ λέει αλήθεια ο εν λόγω κύριος, και στις δύο περιπτώσεις το θεμα είναι πολύ σοβαρο...ελπίζω μόνο να μην είπε βλακεια...ένα τηλφ δεν μπορείς να του κάνεις;;; το mail πάντως όντως ακούγεται αστείο , ως τρόπος επικοινωνίας για κάτι επίσημο...
Ειμαι εκτος Αθηνων, στις γιορτες που θα επιστρεψω θα τον ρωτησω αλλα δεν εχω θαρρος να ζητησω καποιο αντιγραφο.
Παράθεση από: Georgia s στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 08:36:25 pmΠαράθεση από: Touristakos στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 08:20:57 pmΕιμαι εκτος Αθηνων, στις γιορτες που θα επιστρεψω θα τον ρωτησω αλλα δεν εχω θαρρος να ζητησω καποιο αντιγραφο. φωτιές αναψες , φωτιές!!!! είτε για τον έναν είτε για τον αλλο λόγο, αν συμβαίνει αυτο κ λέει αλήθεια ο εν λόγω κύριος, και στις δύο περιπτώσεις το θεμα είναι πολύ σοβαρο...ελπίζω μόνο να μην είπε βλακεια...ένα τηλφ δεν μπορείς να του κάνεις;;; το mail πάντως όντως ακούγεται αστείο , ως τρόπος επικοινωνίας για κάτι επίσημο...Γιατι με mail δε γινεται η δημοσια διαβουλευση??!
Παράθεση από: Touristakos στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 04:35:52 pm Μου ειπε λοιπον και δε νομιζω να με δουλευε πως εχει στειλει mail η υπουργος για να στειλει την πραγματικη προυπηρεσια ολων οσων εχουν εργαστει στο φροντιστηριο. η μπαρούφα του αιώνα, πολύ "Κατίνα" ο φροντιστηριάρχης, αλλά κι εσύ συνάδελφε λίγο να ενισχύσεις τα προσωπικά σου "φίλτρα" πριν μας μεταφέρεις αυτά που σου είπαν, ή που άκουσες. Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζω την καλή σου πρόθεση για να μας ενημερώσεις.
Μου ειπε λοιπον και δε νομιζω να με δουλευε πως εχει στειλει mail η υπουργος για να στειλει την πραγματικη προυπηρεσια ολων οσων εχουν εργαστει στο φροντιστηριο.
καλησπερα συναδελφοι...πως πατε απο κεφια σημερα;; κυριακη χαλαρα....χριστουγεννα πλησιαζουν...ριξτε μια ματια στο βιντεακι... ελπιζω να σας φιαξει την διαθεση.. http://www.youtube.com/watch?v=XAddKFW5Cuc&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=ChjuOerjYyY&feature=related
πάντως ρε παιδιά διαβάζω τώρα το θέμα ηλεκτρονικά και διαβάζω το άρθρο για το γιο του Διώτη....28 χρονών δεν πήρε ακόμα πτυχίο νομικής, χρωστά 12 μαθήματα...και η εφημερίδα τον βγάζει άριστο φοιτητή....του έτρωγε η σχολή του λέει χρόνο ...παρακολουθήσεις , διάβασμα, ένα πρόβλημα υγείας πήγε τις σπουδές του πίσω και όταν τον ρωτούσαν οι γονείς του πως πάνε τα μαθήματα αυτός έλεγε πολύ καλά...Καλά δεν ήξεραν ότι είχε πρόβλημα υγείας??καλά είναι δυνατόν να τρώει τόσο χρόνο στη σχολή και εδώ και 5 χρόνια να μην έχει τελειώσει?? έχω αδελφή δικηγόρο και τελείωσε σε 4,5 χρόνια αυτός έπιασε τα 10 και ήδη χρωστά 12 μαθήματα...και είναι και άριστος φοιτητής.....τι να πείτε ενημέρωση σου λέει...
Παράθεση από: arist2 στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 09:54:46 pmπάντως ρε παιδιά διαβάζω τώρα το θέμα ηλεκτρονικά και διαβάζω το άρθρο για το γιο του Διώτη....28 χρονών δεν πήρε ακόμα πτυχίο νομικής, χρωστά 12 μαθήματα...και η εφημερίδα τον βγάζει άριστο φοιτητή....του έτρωγε η σχολή του λέει χρόνο ...παρακολουθήσεις , διάβασμα, ένα πρόβλημα υγείας πήγε τις σπουδές του πίσω και όταν τον ρωτούσαν οι γονείς του πως πάνε τα μαθήματα αυτός έλεγε πολύ καλά...Καλά δεν ήξεραν ότι είχε πρόβλημα υγείας??καλά είναι δυνατόν να τρώει τόσο χρόνο στη σχολή και εδώ και 5 χρόνια να μην έχει τελειώσει?? έχω αδελφή δικηγόρο και τελείωσε σε 4,5 χρόνια αυτός έπιασε τα 10 και ήδη χρωστά 12 μαθήματα...και είναι και άριστος φοιτητής.....τι να πείτε ενημέρωση σου λέει...Τα ΜΜΕ είναι ΟΛΑ δικά τους.... κρατική διαφήμηση είναι αυτή.
Στην Ελλάδα ,του είσαι ότι δηλώσεις ,το μείζον είναι η επικοινωνιακή ευχέρεια του κ@#$υ. Περιμένει κανείς από τη φυλλάδα του Θέμου να ενημερώσει ή να πουλήσει κάνα DVD;; Θυμάμαι μια ηλίθια εκπομπή που έκανε το 1999 και όλοι περιμέναμε να ψιθυρίσει με συνωμοτικό ύφος την πληροφορία της βδομάδας: ποια μετοχή θα κάνει ράλι , για να σπεύσουμε να αγοράσουμε. Πραγματικά είμαστε βλαμμένος λαός. Έχουμε αφήσει με μια ανεκτικότητα- αδιαφορία τον κάθε τυχαίο να το παίζει δημοσιογράφος, υπουργός , επιχειρηματίας , οτιδήποτε χωρίς να φιλτράρουμε. Αν είχαμε όντως δημοκρατική παράδοση στην Ελλάδα και όχι κομματοκρατία δεν θα γίνονταν τόσες αυθαιρεσίες. Δεν θα ξύπναγες ένα πρωί και να σου έρθει η Διαμαντοπούλου να λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είσαι κλεφτάκος και πρέπει να σε βάλουμε στην θέση σου. Και τα μέσα ενημέρωσης ,που είναι να ελέγχουν την εξουσία, να χειροκροτούν από πάνω ή στην καλύτερη να το θάβουν . Εγώ έχω μια μεγάλη απορία, αυτή η διαβούλευση είναι ένα τέχνασμα ή όντως κάτι έχει αλλάξει στο πασοκ;;; κατάλαβαν πραγματικά ότι η δημοκρατία είναι ο δρόμος ή επιμένουν στο δικό τους κομματικό shortcut ;;;
Λίγο πολύ οι περισσότεροι δουλεύουμε σε φροντιστήρια. Δεν έχει ακούσει κανείς άλλος τίποτα;