0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τιποτα δεν μας δικαιολογει !!! τί ελπιδες και βλακειες λετε?!!!! μορφωμενοι ανθρωποι ειμαστε. δεν μαθαμε ως τωρα οτι "ουδεις εχασε ταζοντας"?κριμα τα "γραμματα" που μαθαμε. φανατισμενοι ειμαστε, δυστυχως απο την εποχη του Παυλου Κουντρουριωτη.Τα ελεγα εγω, μεσα απο αυτο εδω το "βημα". μην ακουτε τιποτα και κανεναν.βαλτε κατω τη λογικη σας.μην τους πιστευετε. Αλλα,...βγηκατε με ταρατατζουμ την επομενη των εκλογων. Ε, χορεψτε τωρα και για 4 χρονια. Αλεκαρα μου, εκανα ο,τι μπορουσα. "ξεπερασμενη" σε ειπαν. ξεπερασμενοι μειναμε εμεις τελικα.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 15, 2010, 08:51:37 pmτιποτα δεν μας δικαιολογει !!! τί ελπιδες και βλακειες λετε?!!!! μορφωμενοι ανθρωποι ειμαστε. δεν μαθαμε ως τωρα οτι "ουδεις εχασε ταζοντας"?κριμα τα "γραμματα" που μαθαμε. φανατισμενοι ειμαστε, δυστυχως απο την εποχη του Παυλου Κουντρουριωτη.Τα ελεγα εγω, μεσα απο αυτο εδω το "βημα". μην ακουτε τιποτα και κανεναν.βαλτε κατω τη λογικη σας.μην τους πιστευετε. Αλλα,...βγηκατε με ταρατατζουμ την επομενη των εκλογων. Ε, χορεψτε τωρα και για 4 χρονια. Αλεκαρα μου, εκανα ο,τι μπορουσα. "ξεπερασμενη" σε ειπαν. ξεπερασμενοι μειναμε εμεις τελικα. Κι άλλοι κάναμε Μάρκο...Απλά δε φτάναμε...
Ζήσε στην Ελλάδα στην χώρα της αφασίας.Πραγματικά αισθάνομαι ηλίθιος που πίστευα μέχρι τέλους ότι αυτοί του υπουργείου παιδείας θα μας αντιμετώπιζαν με κατανόηση.
Πήρα τηλ. στο υπουργείο μου είπε λοιπόν ένας τύπος και οχι οποισδηποτε αλλα ενας από τους δυο συνεργάτες της Διαμαντοπούλου που έχουν και καλά χρεωθεί το θέμα των διορισμών (αν θέλετε σας δίνω και τηλ) οτι 24μηνο, 30μηνο δεν υπάρχει περίπτωση να διοριστούν το καλοκαίρι πολύτεκνοι ελάχιστοι και λογικα θα διοριστούν οσοι πέρασαν στον ασεπ και για το 40% χλώμο το βλέπει ειδικα σε κλάδους που υπάρχουν υπεράριθμοι.
όντως απεργία στις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ...το μεγαλύτερο όπλο μας