0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα σας πω εγω εναν τροπο που θα εχει τεραστια επιτυχια γιατι θα θιξει τσεπες πολλες και χρειαζουμενες:απλα να αρνηθουν να συνοδευσουν στις πολυημερες εκδρομες στα νησια.Τοτε δε θα διαμαρτυρηθουν μονο οι μαθητες αλλα και οι ξενοδοχοι και ολη η τουριστικη και ταξιδιωτικη βιομηχανια.Σιγουρα πραγματα.
Επειδή τυχαίνει να είμαι "εντελώς" περασμένης ηλικίας πια και έχω βαρεθεί να απαντώ στα επιχειρήματα που προβάλει ο συνάδελφος rorygr θα προσθέσω μόνο αυτό: Απ' όλα αυτά που λες συνάγεται ότι οι εκπαιδευτικοί δεν είναι απλά κακοί και τεμπέληδες, αλλά ψυχασθενείς.
Αγαπητέ rorygr δεν έχω καμιά διάθεση να σου απαντήσω. Ξέρεις γιατί; Όταν είσαι απόβλητος, στο παρά κάτι λίγο, όλων των μέχρι στιγμής συστημάτων πρόσληψης (με περασμένο ΑΣΕΠ (72+) στα 45 σου) στο δημόσιο σχολείο, με αιματηρή προϋπηρεσία και ενδέχεται στο παραλίγο, για ακόμη μια φορά να την πατήσεις, τότε δεν σου μένει κουράγιο να απαντάς στα ίδια ερωτήματα που εδώ και 20 χρόνια σου θέτουν άνθρωποι, στις πρωινές δουλειές σου, (φροντιστήρια το απόγευμα εννοείται) που δε θέλουν να συμμετάσχουν σε κινητοποιήσεις. Αν το εκλάβεις ως σνομπάρισμα, ζητώ συγγνώμη και να 'σαι καλάΥΓ Ήμουν στο live του Rory στο παλαί