0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή όλοι όσοι είναι στα σχολεία και διδάσκουν είναι άψογοι στη δουλειά της,ή ότι τη λατρεύουν. Γιατί να μην υπάρχει και η εναλλακτική λύση του γραφείου για κάποιον που δε μπορεί να σταθεί στην τάξη?
Στα γραφεία πιστεύω πρέπει να μπουν οι καθηγητές άνω των 55-60 ετών.Πλέον θα υπάρχουν πολλοί.Σε αυτήν την ηλικία το χάσμα γενεών είναι τεράστιο.Η σωρευμένη εμπειρία είναι μέγιστη.Ο κάθε άνθρωπος θέλει να καταλαγιάσει και να αποκτήσει μια ρουτίνα.
Παράθεση από: colinpauel στις Φεβρουαρίου 07, 2010, 11:01:57 amΣτα γραφεία πιστεύω πρέπει να μπουν οι καθηγητές άνω των 55-60 ετών.Πλέον θα υπάρχουν πολλοί.Σε αυτήν την ηλικία το χάσμα γενεών είναι τεράστιο.Η σωρευμένη εμπειρία είναι μέγιστη.Ο κάθε άνθρωπος θέλει να καταλαγιάσει και να αποκτήσει μια ρουτίνα.ναι, μια ρουτινα που θα τον στειλει στο ταφο μια ωρα γρηγοροτερα !!!!
καλησπέρα, επειδή εχω χάσει πολλά επεισόδια στο συγκεκριμένο θέμα και είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 100 σελίδες τουλάχιστον , θα μπορούσε κάποιος να μου πει με 2 λόγια ποιά είναι να νέα μέτρα που πρότεινε αυτή τη φορά η αννούλα μας; Άκουσα για μείωση διορισμών κατα 50%, μείωση αναπληρωτών κατα 70% και μεγαλύτερη μοριοδότηση στα μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Τι ακριβώς ισχύει απο αυτά; είπε για τι μοριοδότηση μιλάμε και τι θα γίνει με τους ωρομίσθιους;