0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Και για να κάνω λίγο πλάκα, για να μην πάθουμε κανένα εγκεφαλικό... δίκιο έχεις, στο τέλος να δεις που θα διορίσει μόνο.. το 109!
Ζούμε τη σύγχρονη χούντα σε όλο της το μεγαλείο, και μάλιστα πολύ πιο επικίνδυνη από αυτή του ΄67.
Παράθεση από: karxarias29 στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 04:32:09 pm Ως προς τις ίδιες τις δηλώσεις, απλώς έχω να πω ότι καλά μας κάνει! Αφού δεν υπάρχει κάποιος να την στήσει στον τοίχο... πολύ καλά μας κάνει. Και βέβαια, εξ' ου και η αλαζονεία της. Παίζει μπάλα μόνη της και εκ του ασφαλούς! ο ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟΣ των αδιόριστων και ο
Ως προς τις ίδιες τις δηλώσεις, απλώς έχω να πω ότι καλά μας κάνει! Αφού δεν υπάρχει κάποιος να την στήσει στον τοίχο... πολύ καλά μας κάνει. Και βέβαια, εξ' ου και η αλαζονεία της. Παίζει μπάλα μόνη της και εκ του ασφαλούς!
Παράθεση από: dimstella στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 04:41:44 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 04:32:09 pm Ως προς τις ίδιες τις δηλώσεις, απλώς έχω να πω ότι καλά μας κάνει! Αφού δεν υπάρχει κάποιος να την στήσει στον τοίχο... πολύ καλά μας κάνει. Και βέβαια, εξ' ου και η αλαζονεία της. Παίζει μπάλα μόνη της και εκ του ασφαλούς! ο ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟΣ των αδιόριστων και ο
Παράθεση από: haroulalki στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 06:31:04 pmΖούμε τη σύγχρονη χούντα σε όλο της το μεγαλείο, και μάλιστα πολύ πιο επικίνδυνη από αυτή του ΄67. μονο που αργησαμε να το καταλαβουμε...τωρα ειναι πολυ αργα.....