0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:41:47 amΚαλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?φραγμός
Καλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:44:46 amΠαράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:41:47 amΚαλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?φραγμός Ματαίωση και ακύρωση των κόπων μας, του πτυχίου μας, της ταυτότητάς μας. Κι ένας ωραίος τρόπος για μείωση των προσλήψεων.
Παράθεση από: zenia78 στις Μαρτίου 05, 2010, 09:00:17 amΠαράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:44:46 amΠαράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:41:47 amΚαλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?φραγμός Ματαίωση και ακύρωση των κόπων μας, του πτυχίου μας, της ταυτότητάς μας. Κι ένας ωραίος τρόπος για μείωση των προσλήψεων.Δεν μπορώ να βγάλω γραμμή...Αν επικοινωνήσει κάποιος με Αντέννα ας τη ρωτήσει για τους διορισμούς...Αν φτάσει εκεί η ερώτηση...
Παράθεση από: dmath στις Μαρτίου 05, 2010, 09:12:02 amΠαράθεση από: zenia78 στις Μαρτίου 05, 2010, 09:00:17 amΠαράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:44:46 amΠαράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Μαρτίου 05, 2010, 08:41:47 amΚαλημερα σε ολους ...ξερω οτι ειμαι ελαφρως ''ακυρη''...το πιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρκειας, επειδη τα μπερδεψα λιγο.... μηπως μπορει καποιος να μου πει ετσι συνοπτικα τι ειναι κτλ...?φραγμός Ματαίωση και ακύρωση των κόπων μας, του πτυχίου μας, της ταυτότητάς μας. Κι ένας ωραίος τρόπος για μείωση των προσλήψεων.Δεν μπορώ να βγάλω γραμμή...Αν επικοινωνήσει κάποιος με Αντέννα ας τη ρωτήσει για τους διορισμούς...Αν φτάσει εκεί η ερώτηση...θα σου απαντησω εγω.Λοιπον θα υπαρξει ενα μεταβατικο σταδιο που θα τεθει και αυτο σε διαβουλευση
Οι δημοσιογραφίσκοι και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι συνεχίζουν το έργο τους: κατηγορούν τους καθηγητές οτι ασχολούνται με οικονομικά αιτήματα και δεν δίνουν προτάσεις για βελτίωση της εκπαίδευσης. Μάλιστα, ένας από αυτούς τους δημοσιογράφους-εκδότες κατηγορεί τους καθηγητές για ιδιαίτερα. Με αυτό το σχόλιο του η υπουργός χαμογέλασε....Νόμιζα μόνο το mega ήταν το λιβανιστήρι...
τελικά έχει πίεση η γιαγιά;
στέλνω αλλά δεν παραδίδεται γιατι λεει είναι γεματο το mail box του, θα συνεχίσω μέχρι να το λάβειτωρα δείχνει την καυμενη τη γιαγιακα (εχει την υπουργο και άλλα λογια να αγαπιομαστε)αντε να χαθουν πουλημενοι δημοσιογράφοι