0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως στο δικό μας σχολείο αύριο απεργούν περίπου 25 από τους 30. Οσοι πιστοί προσέλθετε
Παρεπιπτόντως, επειδή εμένα με βολεύει καλύτερα η απεργιακή συγκέντρωση του Πειραιά, θα πάω εκεί. Αν υπάρχουν συνάδελφοι που θέλουν να συναντηθούμε στην απεργιακή κινητοποίηση του Πειραιά ας μου στείλουν pm. Θα τους περιμένω μαζί με τον πρόεδρο- Markos!
Παράθεση από: haroulalki στις Μαρτίου 10, 2010, 03:12:46 pmΠάντως στο δικό μας σχολείο αύριο απεργούν περίπου 25 από τους 30. Οσοι πιστοί προσέλθετεΕμείς το κλείσαμε...Παράθεση από: jimy100 στις Μαρτίου 10, 2010, 03:20:03 pmΠαρεπιπτόντως, επειδή εμένα με βολεύει καλύτερα η απεργιακή συγκέντρωση του Πειραιά, θα πάω εκεί. Αν υπάρχουν συνάδελφοι που θέλουν να συναντηθούμε στην απεργιακή κινητοποίηση του Πειραιά ας μου στείλουν pm. Θα τους περιμένω μαζί με τον πρόεδρο- Markos! Η
ΠΕΝΘΩ. ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑΨΑΜΕ ΑΚΛΑΦΤΕΣ.ΟΝΕΙΡΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΑΣ.ΠΟΙΟ ΛΕΞΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;
Ναι εκτός κι αν νοικιάσετε κανένα σκάφος για να φτάσετε στο λιμάνι!
ΜΙΛΑ. ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΧΘΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ: ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ, ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΛΛΗ. ΤΡΑ
Τι του λείπει του ψωριάρη, φούντα με μαργαριτάρι. 30 παιδιά στην τάξη, καθηγητές με αμοιβή της πλάκας- όταν κι αυτοί υπάρχουν- γνώσεις ασύνδετες και κατακερματισμένες, κατά τ' άλλα ο διαδραστικός πίνακας μας έλειπε. Σε λίγο τα παιδιά θα μπορούν άνετα να χειριστούν τον ηλεκτρονικό υπλογιστή, θα παίζουν στα δάχτυλα τα usb sticks, τα i-pod, τα i-pad, και δε θα μπορούν να ανοίξουν ένα βιβλίο ή να γράψουν με στυλό.
που αλωνίζουν οι σκουληκαντέρες
επίσης αυτά τα ακριβά πραγματάκια πρέπει να μπουν σε κατάλληλες αίθουσες. έχει κάνει κανένας του υπουργείου καμιά επίσκεψη σε κανένα σχολείο, να δει που μπάζουν τα νερά, που αλωνίζουν οι σκουληκαντέρες και οι κατσαρίδες, που δε κλειδώνουν, με σπασμένα τζάμια κ.α. πόσες άραγε σχολικές αίθουσες στην Ελλάδα είναι κατάλληλες να δεχτουν τέτοια συστήματα και να μη διαλυθούν αυτά σε ένα χρόνο; έχει σκεφτεί το κόστος συντήρησης αλλά και επισκευής; αλλά και για τεχνικά ζητήματα, δυσλειτουργίες κ.α. θα απαιτηθεί ένας ειδικός τεχνικός σε κάθε σχολείο δηλ. μερικά επιπλέον εκατομμυριάκια. ή μήπως θα τα αναλάβουν και αυτά οι φτωχοί πληροφορικάριοι, που ήδη διαμαρτύρονται ότι έχουν καταντήσει οι χαμάληδες των σχολείων;