0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος θα σε αξιολογήσει και σε τί; Για να καταλάβω κι εγώ ρε παιδιά, όσοι ζητατε αξιολόγηση τι έχετε στο μυαλό σας. Έχετε την εντύπωση ότι θα αξιολογηθεί αμιγώς το εκπαιδευτικό μας έργο; Γιατί εγώ έχω την αίσθηση ότι θα αξιολογηθούν άλλα πράγματα. Το κατά πόσο θα συμφωνούμε με την εκάστοτε κυβέρνηση και κατά πόσο θα είμαστε πειθήνια όργανα της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας. Το κατά πόσο θα προσαρμοστούμε στο νέο αποκεντρωμένο σχολείο και θα μετατραπούμε σε κυνηγούς χορηγών. Το κατά πόσο θα αναπαράγουμε το σχολικό "ευαγγέλιο". Το κατά πόσο θα συνδικαλιζόμαστε ή όχι. Και πολλά άλλα που δεν έχουν σχέση με την εκπαιδευτική διαδικασία.
Με τη λευκή κόλλα λοιπόν έγινες καθηγητής και αυτό θα μάθεις και στους μαθητές σου?να δίνουν λευκή κόλλα? αντί να προσπαθούν? ή θα τους κοροιδεύεις όταν κάνουν λάθη?μπράβο ρε ωραίος εκπαιδευτικός θα γίνειςαν κανείς (ουδέτερος) διαβάσει όλα αυτά που γράφονται εδώ θα δώσει χίλια δίκια στην αννούλα χάρη σε εσάςΣυγχαρητήρια παιδιά, τα καταφέρατε πάλι
Διαφήμιση το Πρώτο Θέμα είναι η υπάρχει κάποιο νέο για την παιδεία;
Πέρσυ μπήκαν οι ΟΑΕΔίτες. Αν καταργηθεί και το 24μηνο, θ'αυτοκτονήσω! Δε θα διοριστώ ποτέ;;;!!!
Eγώ μπερδεύτηκα Θα περιμένουμε τόσες μέρες την Διαμαντοπούλου μέχρι να μας ξεκαθαρίσει τί ρυθμίσεις θα κάνει ή να πω αντίο στον διορισμό;
εγω πιστευω πως οτι ειπε ΤΟ ΚΑΤΑΛΑ
Διδακτική από καθηγητή ή καθηγήτρια που θίγεται από τα μέτρα της ΆνναςΠαιδιά τις επόμενες Χ μέρες θα απεργήσω ως γνησιος αγωνιστής, κάνω αγώνα ώστε να πρόλαβω να διοριστώ κοντά στο σπίτι μου (τώρα που έχω και το βύσμα στην ΠΔΣ, γιατί στον ΑΣΕΠ δεν έπιασα τη βάση) να παίρνω τα μόρια του Αη Στράτη, αλλά ταυτόχρονα να μην αξιολογούμαι κιόλαςγια αυτό κόψτε το λαιμό σας και ξακινήστε τα φροντιστήρια γιατί δεν θα περάσετε πουθενά αν περιμένετε από μέναΚαι επειδή ούτως άλλως δεν έχουμε χρόνο να καλύψουμε την ύλη, μπορείτε να μπείτε στο ιντερνετ όπου θέλετε γιατί έχω ήδη κάνει μια ώρα μάθημα σήμερα και είμαι πολύ κουρασμένος/κουρασμένη