0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Moλις ειπαν στην ΝΕΤ οτι θα γινει ΑΣΕΠ 2010 εκπαιδευτικων και το Υπουργειο Παιδειας ετοιμαζεται για τον διαγωνισμο κι οτι το θεμα ειναι ποσες θεσεις θα προκηρυχθουν και σε ποιες ειδικοτητες
Γιατί μέχρι τώρα έπιαναν πολλούς στα πράσα να λαδώνονται; Κοινό μυστικό έχει γίνει το λάδωμα σε όλο το δημόσιο και κανείς δεν απομακρύνεται ποτέ,αντιθέτως μοιράζονται "τα κέρδη"!! Συμφωνώ με την Ελένη παραπάνω,νομίζω πως όλα θα τα περάσει στη ζούλα το καλοκαίρι. Αλλά βρε παιδιά πρέπει να κουνηθούμε λίγο,κάτι να κάνουμε..Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να είμαστε μόνο θεατές.. Όσο για τον ΑΣΕΠ πολλοί δεν τον βλέπουμε να γίνεται φέτος.Που να μας βάλουν αν γίνει; Εδώ δεν ξέρουν τι θα κάνουν με τη
ΘΕΩΡΩ ότι το 60 - 40 είναι υποχρεωμένη , βάσει νόμου, να το διορίσει. Υπάρχει ΦΕΚ και η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αναφέρει ρητώς τους διορισμους σε επίπεδο 60 - 40. μην ξεχνάμε ότι πολλοί από 24μηνα και 30 μηνα περιλαμβάνονται στο 40% οπότε οι διορισμοι λιγοστεύουν - βγαίνει το 3000 που ανακοινώθηκε. καθε άλλη ρύθμιση εγκυμονεί κινδύνους προσφυγών και αποζημιώσεων
Δεν ανοίγω καινούργιο θέμα... αυτό το είδατε φαντάζομαι...http://www.alfavita.gr/ank_b/ank22_3_10_1236.php"2. Να διοριστούμε κατά προτεραιότητα έναντι των άλλων κατηγοριών εκπαιδευτικών στις κενές οργανικές θέσεις για το ερχόμενο σχολικό έτος.""Το αίτημά μας αυτό εδράζεται αφενός στο γεγονός ότι κριθήκαμε «άριστοι» σε έναν διαγωνισμό υπό τον έλεγχο ανεξάρτητης αρχής"Κανένα σχόλιο.
Παράθεση από: anastasia86 στις Μαρτίου 23, 2010, 02:25:59 pmΓιατί μέχρι τώρα έπιαναν πολλούς στα πράσα να λαδώνονται; Κοινό μυστικό έχει γίνει το λάδωμα σε όλο το δημόσιο και κανείς δεν απομακρύνεται ποτέ,αντιθέτως μοιράζονται "τα κέρδη"!! Συμφωνώ με την Ελένη παραπάνω,νομίζω πως όλα θα τα περάσει στη ζούλα το καλοκαίρι. Αλλά βρε παιδιά πρέπει να κουνηθούμε λίγο,κάτι να κάνουμε..Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να είμαστε μόνο θεατές.. Όσο για τον ΑΣΕΠ πολλοί δεν τον βλέπουμε να γίνεται φέτος.Που να μας βάλουν αν γίνει; Εδώ δεν ξέρουν τι θα κάνουν με τη
Το πρωί μίλησε η Δραγώνα στην Τσαπανίδου.Ουσιαστικά δεν είπε τίποτα, πέρα από το ότι του χρόνου θα πάρουν αρκετούς ωρομίσθιους και γι' αυτό τους πληρώνουν τώρα ώστε να δεχτούν να πάνε και του χρόνου.Επίσης είπε ότι οι εκπαιδευτικές αλλαγές σε όλα τα κράτη (έδωσε ως παράδειγμα τη Σκωτία, τη Φινλανδία κ.α.) δεν έγιναν από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά σε δάστημα 20ετίας. Εμείς θα το κάνουμε μέχρι το 2013 (!)... Τα χρήματα για τις εξαγγελίες υπάρχουν καθώς έχουν δεσμευτεί από το ΕΣΠΑ και μέχρι το Σεπτέμβρη η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών θα έχει επιμορφωθεί στις νέες τεχνολογίες.Σχόλια δικά μου: ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ!!! Πολλά μεγάλα λόγια, που ακούγονταο πολύ όμρφα στα αυτιά όσων δεν γνωρίζουν την κατάσταση εκ των έσω. Γιατί μην μου πείτε ότι ένας απλός άνθρωπος δεν εντυπωσιάζεται ακούγοντας τα και δεν λέει μπράβο στην κυβέρνηση!!!!!