0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stroumfita στις Απριλίου 13, 2010, 03:14:40 pmαυτό ισχύει για όσους δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση όμως από το πτυχίο τους όχιγια όλους εμείς οι φιλόλογοιπχ εχουμεσωστα!
αυτό ισχύει για όσους δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση όμως από το πτυχίο τους όχιγια όλους εμείς οι φιλόλογοιπχ εχουμε
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 13, 2010, 03:16:59 pmΠαράθεση από: stroumfita στις Απριλίου 13, 2010, 03:14:40 pmαυτό ισχύει για όσους δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση όμως από το πτυχίο τους όχιγια όλους εμείς οι φιλόλογοιπχ εχουμεσωστα! Λογικά θα έλεγα εγώ...συγνώμη αλλά μ'αυτούς που μπλέξαμε αν δε διευκρυνιστεί δε μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα!
Παράθεση από: maryk στις Απριλίου 13, 2010, 03:18:20 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 13, 2010, 03:16:59 pmΠαράθεση από: stroumfita στις Απριλίου 13, 2010, 03:14:40 pmαυτό ισχύει για όσους δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση όμως από το πτυχίο τους όχιγια όλους εμείς οι φιλόλογοιπχ εχουμεσωστα! Λογικά θα έλεγα εγώ...συγνώμη αλλά μ'αυτούς που μπλέξαμε αν δε διευκρυνιστεί δε μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα!μα ετσι θα αναιρεσει τις σχολες μας..λες να θελει να ανοιξει και εκει πολεμο;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 13, 2010, 03:24:20 pmΠαράθεση από: maryk στις Απριλίου 13, 2010, 03:18:20 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 13, 2010, 03:16:59 pmΠαράθεση από: stroumfita στις Απριλίου 13, 2010, 03:14:40 pmαυτό ισχύει για όσους δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση όμως από το πτυχίο τους όχιγια όλους εμείς οι φιλόλογοιπχ εχουμεσωστα! Λογικά θα έλεγα εγώ...συγνώμη αλλά μ'αυτούς που μπλέξαμε αν δε διευκρυνιστεί δε μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα!μα ετσι θα αναιρεσει τις σχολες μας..λες να θελει να ανοιξει και εκει πολεμο;;Δεν ξέρω...δε μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα!Έτσι κι αλλιώς ο πόλεμος που θα ξεσπάσει στους εκπαιδευτικούς κύκλους δεν την πείραξε!
ε δε νομίζω να το τραβήξει τόσο πια...
Συγνωμη ρε παιδια αλλα κολλησατε σε λαθος θεμα.....το οτι θα δημιουργηθει μια λιστα επιτυχοντων ΑΣΕΠ χωρις να εχουν προκυρηχτει θεσεις για κανενα κλαδο δεν σας εκανε εντυπωση?ας πουμε οτι εισαι επιτυχων και μαλιστα απο τους πρωτους.Δεν σημαινει οτι θα διοριστεις.Εισαι για 2 χρονια στη λιστα και αν χρειαστουν θα σε φωναξουν.Αν δηλαδη υπαρξει κενη οργανικη.Αλλιως ξαναδινεις.Παει η επιτυχια σου.Επισης αν δεν εχεις μεταπτυχιακο η διδακτορικο εισαι χαμενος γιατι πριμοδοτεισαι....ολ αυτα συμφωνα με τον Κατσικα που μιλησε στον ΣΚΑΙ το πρωι και ειπε οτι απο 2012 θαναι μαλλον απιαστο ονειρο για καποιον να διοριστει στη δημοσια εκπαιδευση.Επισης η Διαμαντοπουλου πιεζει για κατω απο 10.000 συνολικα διορισμους και καταργηση ωρομισθιας....ειδικα αυτο το τελευταιο δεν ξερω πως θα γινει....αλλα αυτο ειπε!δεν τα βγαζω απ το μυαλο μου ολ αυτα...κατ με...μας εσκισαν!ΤΕΛΟΣ!
Ρε Αναστασια αφου τα ακουσα ολα...δεν ειπε οτι φτανει μια επιτυχια.Μιλησε για μια επιτυχια και 24 μηνο για να διοριστουν μεχρι το 2012 οσοι θεμελιωνουν δικαιωμα....αφου ρωτησε η Τσαπανιδου¨και τι θα κανουν οσοι περασαν και δεν τους καλεσαν να διοριστουν στη διετα?¨και απανταει ο Κατσικας¨ξαναδινουν¨.Να παρακουσα εγω?μακαρι....εγω αυτο που θελω μαλλον δεν θα γινει....αρα ..... ..
Παράθεση από: maritina στις Απριλίου 13, 2010, 03:36:58 pmΣυγνωμη ρε παιδια αλλα κολλησατε σε λαθος θεμα.....το οτι θα δημιουργηθει μια λιστα επιτυχοντων ΑΣΕΠ χωρις να εχουν προκυρηχτει θεσεις για κανενα κλαδο δεν σας εκανε εντυπωση?ας πουμε οτι εισαι επιτυχων και μαλιστα απο τους πρωτους.Δεν σημαινει οτι θα διοριστεις.Εισαι για 2 χρονια στη λιστα και αν χρειαστουν θα σε φωναξουν.Αν δηλαδη υπαρξει κενη οργανικη.Αλλιως ξαναδινεις.Παει η επιτυχια σου.Επισης αν δεν εχεις μεταπτυχιακο η διδακτορικο εισαι χαμενος γιατι πριμοδοτεισαι....ολ αυτα συμφωνα με τον Κατσικα που μιλησε στον ΣΚΑΙ το πρωι και ειπε οτι απο 2012 θαναι μαλλον απιαστο ονειρο για καποιον να διοριστει στη δημοσια εκπαιδευση.Επισης η Διαμαντοπουλου πιεζει για κατω απο 10.000 συνολικα διορισμους και καταργηση ωρομισθιας....ειδικα αυτο το τελευταιο δεν ξερω πως θα γινει....αλλα αυτο ειπε!δεν τα βγαζω απ το μυαλο μου ολ αυτα...κατ με...μας εσκισαν!ΤΕΛΟΣ! κάνε την προσευχή σου κάθε βράδυ να φύγουν με σύνταξη για να προκύψουν κενά