0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Μαΐου 18, 2010, 03:25:20 pmΠαράθεση από: isambo στις Μαΐου 18, 2010, 02:04:34 pmΚαι τα σπίτια των παπούδων μου, και τη γη των παπούδων μου και πάει λέγοντας το ίδιο. Όσο και ο δικός μας και οι άλλοι λαοί παίζουμε το παιχνίδι τους, ποτέ δε θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δε θα βρούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει μόνο ελληνικος, αλλά και τουρκικός και αλβανικός και... και... εθνικισμός. Αυτό τι σημαίνει; ότι θα χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό αντίπαλο; ταξικό είναι το θέμα είτε σας αρέσει είτε όχι. κι εγώ τουλάχιστον δε θέλω ούτε να πολεμήσω, ούτε να θυσιαστώ ούτε "να βάλω πλάτη" για τα συμφέροντα του
Παράθεση από: isambo στις Μαΐου 18, 2010, 02:04:34 pmΚαι τα σπίτια των παπούδων μου, και τη γη των παπούδων μου και πάει λέγοντας το ίδιο. Όσο και ο δικός μας και οι άλλοι λαοί παίζουμε το παιχνίδι τους, ποτέ δε θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δε θα βρούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει μόνο ελληνικος, αλλά και τουρκικός και αλβανικός και... και... εθνικισμός. Αυτό τι σημαίνει; ότι θα χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό αντίπαλο; ταξικό είναι το θέμα είτε σας αρέσει είτε όχι. κι εγώ τουλάχιστον δε θέλω ούτε να πολεμήσω, ούτε να θυσιαστώ ούτε "να βάλω πλάτη" για τα συμφέροντα του
Και τα σπίτια των παπούδων μου, και τη γη των παπούδων μου και πάει λέγοντας το ίδιο. Όσο και ο δικός μας και οι άλλοι λαοί παίζουμε το παιχνίδι τους, ποτέ δε θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δε θα βρούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει μόνο ελληνικος, αλλά και τουρκικός και αλβανικός και... και... εθνικισμός. Αυτό τι σημαίνει; ότι θα χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό αντίπαλο; ταξικό είναι το θέμα είτε σας αρέσει είτε όχι. κι εγώ τουλάχιστον δε θέλω ούτε να πολεμήσω, ούτε να θυσιαστώ ούτε "να βάλω πλάτη" για τα συμφέροντα του
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_3795.htmlκαι θεσσαλονίκη συμβαίνει το ίδιο (τηλεφώνησαν απο τη διευθυνση δευτεροβάθμιας σε εκπαιδευτικό με οργανικη επι 4 χρόνια ότι βγαίνει υπεράριθμος)
"Το Υπουργείο Παιδείας επιβάλει σε όλα τα σχολεία τη δημιουργία τμημάτων με τριάντα μαθητές παρά την αντίθετη άποψη της ΟΛΜΕ, με αποτέλεσμα εκατοντάδες εκπαιδευτικοί να κρίνονται υπεράριθμοι και να χάνουν τις θέσεις που είχαν μέχρι σήμερα στα σχολεία.Αυτό έχει σαν συνέπεια την απίστευτη ...αναστάτωση που θα δημιουργηθεί στα σχολεία καθώς και την ταλαιπωρία των καθηγητών που είχαν τις θέσεις τους και είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους.Σήμερα το πρωί στη Δ΄Διεύθυνση Δ/θμιας. Εκπαίδευσης Αθήνας που καλύπτει τις περιοχές Καλλιθέα Μοσχάτο, Ν. Σμύρνη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα. Αλιμος, Αγ. Δημήτριος, το Υπουργείο στέλνει την υποχρεωτική κατανομή των τριάντα μαθητών ανά τμήμα και θα αναγκάσει 13 θεολόγους, 46 φιλολόγους, 40 μαθηματικούς, 55 φυσικούς, 41 πληροφορικούς κλπ, να μετακινηθούν από το Σεπτέμβρη σε άλλες περιοχές της Αττικής ώστε να έχουν θέση εργασίας."Έρχονται οι μειώσεις διορισμών με το έτσι θέλω.......
Που είναι η συνδικαλιστική κάλυψη της ΟΛΜΕ ώστε να μείνουν στα χαρτιά τα 30αρια τμήματα?? Τους αφιερώνω το τραγούδι που μόλις ακούστηκε στον Λαζ.
Παράθεση από: geool στις Μαΐου 18, 2010, 04:49:56 pm"Το Υπουργείο Παιδείας επιβάλει σε όλα τα σχολεία τη δημιουργία τμημάτων με τριάντα μαθητές παρά την αντίθετη άποψη της ΟΛΜΕ, με αποτέλεσμα εκατοντάδες εκπαιδευτικοί να κρίνονται υπεράριθμοι και να χάνουν τις θέσεις που είχαν μέχρι σήμερα στα σχολεία.Αυτό έχει σαν συνέπεια την απίστευτη ...αναστάτωση που θα δημιουργηθεί στα σχολεία καθώς και την ταλαιπωρία των καθηγητών που είχαν τις θέσεις τους και είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους.Σήμερα το πρωί στη Δ΄Διεύθυνση Δ/θμιας. Εκπαίδευσης Αθήνας που καλύπτει τις περιοχές Καλλιθέα Μοσχάτο, Ν. Σμύρνη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα. Αλιμος, Αγ. Δημήτριος, το Υπουργείο στέλνει την υποχρεωτική κατανομή των τριάντα μαθητών ανά τμήμα και θα αναγκάσει 13 θεολόγους, 46 φιλολόγους, 40 μαθηματικούς, 55 φυσικούς, 41 πληροφορικούς κλπ, να μετακινηθούν από το Σεπτέμβρη σε άλλες περιοχές της Αττικής ώστε να έχουν θέση εργασίας."Έρχονται οι μειώσεις διορισμών με το έτσι θέλω.......Που είναι η συνδικαλιστική κάλυψη της ΟΛΜΕ ώστε να μείνουν στα χαρτιά τα 30αρια τμήματα?? Τους αφιερώνω το τραγούδι που μόλις ακούστηκε στον Λαζ.
"Το Υπουργείο Παιδείας επιβάλει σε όλα τα σχολεία τη δημιουργία τμημάτων με τριάντα μαθητές παρά την αντίθετη άποψη της ΟΛΜΕ, με αποτέλεσμα εκατοντάδες εκπαιδευτικοί να κρίνονται υπεράριθμοι και να χάνουν τις θέσεις που είχαν μέχρι σήμερα στα σχολεία.
Το άλλο το ακούσατε από τη ΝΕΤ?Ο Ερντογάν στην πτήση του γυρισμού έλεγε στους δημοσιογράφους ότι σκέφτεται σοβαρά να μας πάει στη Χάγη για την υφαλοκρηπίδα και .....τον εθνικό εναέριο χώρο!!!!!!!Πως σας φάνηκε αυτή η δήλωση?Αμ το άλλο.....το έθιμο που έχουν στη Σμύρνη κάθε χρόνο στην επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής που σφάζουν τα κοτόπουλα και τα πετάν στη θάλασσα σαν αναπαράσταση του διωγμού των Ελλήνων!Αλλά εγώ δεν αγχώνομαι,το μίσος από τα δικά μας τα βιβλία θα το σβήσουμε.
Παράθεση από: isambo στις Μαΐου 18, 2010, 09:05:42 pmΠαράθεση από: jak13 στις Μαΐου 18, 2010, 03:25:20 pmΠαράθεση από: isambo στις Μαΐου 18, 2010, 02:04:34 pmΚαι τα σπίτια των παπούδων μου, και τη γη των παπούδων μου και πάει λέγοντας το ίδιο. Όσο και ο δικός μας και οι άλλοι λαοί παίζουμε το παιχνίδι τους, ποτέ δε θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και δε θα βρούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει μόνο ελληνικος, αλλά και τουρκικός και αλβανικός και... και... εθνικισμός. Αυτό τι σημαίνει; ότι θα χάσουμε από τα μάτια μας τον πραγματικό αντίπαλο; ταξικό είναι το θέμα είτε σας αρέσει είτε όχι. κι εγώ τουλάχιστον δε θέλω ούτε να πολεμήσω, ούτε να θυσιαστώ ούτε "να βάλω πλάτη" για τα συμφέροντα του
Η αννούλα στο μέγκα τώρα λέει για την παραίτησή της και είναι και εξοργισμένη με τις συκοφαντίες και τις φήμες!! Έχει και τους γλείφτες της εκεί γύρω... Δεν φέυγει η ρουφιάνα ρε παιδια....