0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: antonisl στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 12:49:52 amΕίμαι φυσικός, ψηλά στον πίνακα του 24μηνου και στέλνω τους συναδελφικούς χαιρετισμούς μου στον Physiko13.εισαι ψηλα σε αυτους που εμειναν για του χρονου η διοριστηκες;
Είμαι φυσικός, ψηλά στον πίνακα του 24μηνου και στέλνω τους συναδελφικούς χαιρετισμούς μου στον Physiko13.
Στο δημοσιευμα αναφερει ξεχωριστα αριθμο μονιμων διορισμων για πρωτοβαθμια και ξεχωριστα για δευτεροβαθμια Αρα δεν αφορα μονο την πρωτοβαθμια ειδικης αγωγης Μιλαει για ειδικες κατηγοριες Αλλα πιοες ειδικες κατηγοριες?
ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;;;;;;;;ρε εσεις τα ρετιρε θα μας τρελανετε , εμεις στα υπογεια του 24μηνου σκεφτομαστε αν θα το απορροφησει ολο,για επιλογη τοποθετησης ουτε που παει το μυαλο μου, ασε που καποιοι δε διοριστηκαν φετος και θα τους εχω ξανα στο σβερκο μου
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 09:39:14 amΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;;;;;;;;ρε εσεις τα ρετιρε θα μας τρελανετε , εμεις στα υπογεια του 24μηνου σκεφτομαστε αν θα το απορροφησει ολο,για επιλογη τοποθετησης ουτε που παει το μυαλο μου, ασε που καποιοι δε διοριστηκαν φετος και θα τους εχω ξανα στο σβερκο μου Δεν είναι καθόλου εύκολο να φύγεις μακρυά από την οικογένεια σου τουλάχιστον 500 χλμ για τρία χρόνια. Αν δεν είχα οικογένεια ή αν δεν ήταν υποχρεωτική τριετία θα δήλωνα παντού και θα ήμουν μεταξύ Κοζάνης ή Δωδεκανήσων. Εύχομαι ειλικρινά ότι καλύτερο για σένα...
αντε και του χρονου τετοια μερα ακριβως θα παιρνουμε το βαπτισμα του πυρος (εγω μερικες δεκαετιες αργοτερα απο την αποκτηση του πτυχιου, δηλαδη ωριμος πια , να μην πω παραγινωμενος )
Δεν πειράζει.... Το καλό πράγμα αργεί να γίνει....
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:05:27 amαντε και του χρονου τετοια μερα ακριβως θα παιρνουμε το βαπτισμα του πυρος (εγω μερικες δεκαετιες αργοτερα απο την αποκτηση του πτυχιου, δηλαδη ωριμος πια , να μην πω παραγινωμενος )μη λες μεγαλες κουβέντες!! τα ίδια λέγαμε και για φέτος και αντι για βαπτισμα του πυρός πήραμε..... 1 ωραιότατη ψυχρολουσία!
Παράθεση από: antonisl στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 09:50:22 amΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 09:39:14 amΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;;;;;;;;ρε εσεις τα ρετιρε θα μας τρελανετε , εμεις στα υπογεια του 24μηνου σκεφτομαστε αν θα το απορροφησει ολο,για επιλογη τοποθετησης ουτε που παει το μυαλο μου, ασε που καποιοι δε διοριστηκαν φετος και θα τους εχω ξανα στο σβερκο μου Δεν είναι καθόλου εύκολο να φύγεις μακρυά από την οικογένεια σου τουλάχιστον 500 χλμ για τρία χρόνια. Αν δεν είχα οικογένεια ή αν δεν ήταν υποχρεωτική τριετία θα δήλωνα παντού και θα ήμουν μεταξύ Κοζάνης ή Δωδεκανήσων. Εύχομαι ειλικρινά ότι καλύτερο για σένα...Η κυρία είχε δηλώσει πως οι μαθητές δε μπορεί να αλλάζουν καθηγητή καθε χρόνο γιαυτό θεσπισε υποχρωτική τριετία. Το παιδί μου όμως γιατί να στερηθεί τον πατέρα του για τρία χρόνια? Αυτό το σκέφτηκέ?
Παράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:10:32 amΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:05:27 amαντε και του χρονου τετοια μερα ακριβως θα παιρνουμε το βαπτισμα του πυρος (εγω μερικες δεκαετιες αργοτερα απο την αποκτηση του πτυχιου, δηλαδη ωριμος πια , να μην πω παραγινωμενος )μη λες μεγαλες κουβέντες!! τα ίδια λέγαμε και για φέτος και αντι για βαπτισμα του πυρός πήραμε..... 1 ωραιότατη ψυχρολουσία! λες να γινει καμια παραταση της μεταβατικης, οχι για να διορισει παραπανω αλλα για να μας διοριζει 5-5 για καμια 10ετια; αυτο ειναι το μαρτυριο της σταγονας, αμα το διαβασει θα της αρεσει, καλες ιδεες δινουμε μπα θελει να ξεφορτωθει τους πινακες οσο πιο γρηγορα, εκτος και αν απλα μας κοψει αλλα στους φυσικους δυσκολο με τα κενα των φετεινων συνταξεων, που θα φανουν του χρονου ουσιαστικα