0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χθες μιλαγα με μια φιλη που ειχε παει διακοπεςκαι της το ειπε μια αλλη φιλη της, σε ενα νησι..ηταν λοιπον σε ενα εστιατοριο και ετρωγε οπου ξαφνικα σκαει μυτη ο ΓΑΠ με τη παρεα του..οταν λοιπον τελειωσε το φαγητο η παρεα της φιλης μου ζητησε τον λογαριασμο ,τον πηρε και πηγε στον ΓΑΠ οπου τον δινει και του λεει να τον πληρωσετε απο τα κλεμμενα λεφτα μας τον αφησε και εφυγε..το κακο ειναι οτι δεν θα μαθουμε αν τελικα τον πληρωσε ο ΓΑΠ η οχι..
και μετα μου λες να του δωσουμε και οπλο!
Tελικά αυτό το θέμα (Δηλώσεις Διαμαντοπούλου) ενώ ξεκίνησε ως το χειρότερο και το πιο τρομοκρατικό...κατέληξε να γίνει το καλύτερό μου! Keep writing... (Λέτε να συμβεί και κάτι άλλο αναλογικά; Αρχικά δε θέλαμε την Αννούλα κι όταν φύγει να κλαίμε με μαύρο δάκρυ, να κάνουμε πορείες και απεργίες πείνας, για να παραμείνει;;
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 03:35:58 pmκαι μετα μου λες να του δωσουμε και οπλο!Εδώ του δώσαμε πρωθυπουργία...Εδώ δείτε προεκλογικά τί έλεγε για το ΔΝΤ."Ουσιαστικά κόβει το μέλλον της χώρας, μπορεί αυτή η χώρα να μαζέψει κάποια λίγα χρήματα για ένα δυο χρόνια, αλλά ουσιαστικά καταδικάζει τη χώρα αυτή σε υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση"http://www.youtube.com/watch?v=GcKcJydyoHE
Όσο ο Γιώργης θα κωπηλατείη χώρα θα επιπλέει ...,τον πάτο δε θα δει !Μόνο με υποθέσεις να μην ασχοληθείολίγον υστερεί ...,και η χώρα τότε, αίφνης, τον πάτο θα τον δεί !!!