0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: utenar στις Δεκεμβρίου 07, 2009, 08:41:44 pmΠαράθεση από: panickos στις Δεκεμβρίου 07, 2009, 08:34:46 pmΑλλά επειδή βλέπω ότι πάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι, φοβάμαι μήπως ούτε μόρια αλλά ούτε μισθό πάρουμε! Θα πουν: οι ωρομίσθιοι αποκλείεται να πάνε στα σχολεία (με τις πλάτες των διευθυντών), άρα γιατί να τους πληρώσουμε να κάθονται; Να σας θυμίσω το άλλο: πέρσυ την μέρα που έκλεισαν τα σχολεία λόγω του Γρηγορόπουλου, την πήραμε;;;;;; Όχι φυσικά! Ήταν δική μας υπαιτιότητα;;;;;;;;; Όχι βέβαια! Κι ήταν μόνο 1 μέρα.Το εγραψα κι εγω παραπανω, αλλά συναδελφος απαντησε οτι το Υπουργειο την εδωσε πισω εκεινη τη μερα. (Εγω δεν την πηρα ποτε πισω, παντως!)Πες ότι κάνεις πλάκα Επειδή πέρυσι ήμουν αναπληρώτρια, δεν παρακολουθούσα τι γίνεται. Όμως, βρε παιδιά, θυμάμαι ότι πρόπερσι, σε αντίστοιχη φάση, την κηδεία του Αρχιεπισκόπου τις είχαμε πάρει τις ώρες!
Παράθεση από: panickos στις Δεκεμβρίου 07, 2009, 08:34:46 pmΑλλά επειδή βλέπω ότι πάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι, φοβάμαι μήπως ούτε μόρια αλλά ούτε μισθό πάρουμε! Θα πουν: οι ωρομίσθιοι αποκλείεται να πάνε στα σχολεία (με τις πλάτες των διευθυντών), άρα γιατί να τους πληρώσουμε να κάθονται; Να σας θυμίσω το άλλο: πέρσυ την μέρα που έκλεισαν τα σχολεία λόγω του Γρηγορόπουλου, την πήραμε;;;;;; Όχι φυσικά! Ήταν δική μας υπαιτιότητα;;;;;;;;; Όχι βέβαια! Κι ήταν μόνο 1 μέρα.Το εγραψα κι εγω παραπανω, αλλά συναδελφος απαντησε οτι το Υπουργειο την εδωσε πισω εκεινη τη μερα. (Εγω δεν την πηρα ποτε πισω, παντως!)
Αλλά επειδή βλέπω ότι πάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι, φοβάμαι μήπως ούτε μόρια αλλά ούτε μισθό πάρουμε! Θα πουν: οι ωρομίσθιοι αποκλείεται να πάνε στα σχολεία (με τις πλάτες των διευθυντών), άρα γιατί να τους πληρώσουμε να κάθονται; Να σας θυμίσω το άλλο: πέρσυ την μέρα που έκλεισαν τα σχολεία λόγω του Γρηγορόπουλου, την πήραμε;;;;;; Όχι φυσικά! Ήταν δική μας υπαιτιότητα;;;;;;;;; Όχι βέβαια! Κι ήταν μόνο 1 μέρα.
καταληψεις και κλεισιμο σχολειου πληρωνομαστε κανονικα. περσι τις πηραμε τις ωρες όλες οταν εκλεισαν τα σχολεια με καταληψεις, με τον θανατο του Γρηγοροπουλου. Εγω πηρα τηλ στο υπουργειο και μου ειπαν θα πληρωθουμε κανονικα
Παράθεση από: jak13 στις Δεκεμβρίου 08, 2009, 01:44:17 pmΠαράθεση από: ekpaideytikos στις Δεκεμβρίου 08, 2009, 01:03:01 pmΑν τα σχολεια τελικα κλεισουν πιο νωρις, αυτο θα συμβει με μια αποφαση που θα αφορα όλη την Ελλαδα ή ανα περιοχες θα αποφασιστει και διαοφρετικο. Δηλαδη, μπορει στην Μακεδονια να κλεισουν και στη Θρακη όχι; Αν καποιος γνωριζει κάτι....Ευχαριστω!Η απόφαση βγαίνει από την κάθε νομαρχία για την περιοχή της. Ανάλογα με τα κρούσματα.Αλλά, αν πρόκειται να κλείσουν τα σχολεία νωρίτερα για τα Χριστούγεννα, τότε αυτό θα αφορά όλα τα σχολεία και θα είναι απόφαση του Υπουργείου.
Παράθεση από: ekpaideytikos στις Δεκεμβρίου 08, 2009, 01:03:01 pmΑν τα σχολεια τελικα κλεισουν πιο νωρις, αυτο θα συμβει με μια αποφαση που θα αφορα όλη την Ελλαδα ή ανα περιοχες θα αποφασιστει και διαοφρετικο. Δηλαδη, μπορει στην Μακεδονια να κλεισουν και στη Θρακη όχι; Αν καποιος γνωριζει κάτι....Ευχαριστω!Η απόφαση βγαίνει από την κάθε νομαρχία για την περιοχή της.
Αν τα σχολεια τελικα κλεισουν πιο νωρις, αυτο θα συμβει με μια αποφαση που θα αφορα όλη την Ελλαδα ή ανα περιοχες θα αποφασιστει και διαοφρετικο. Δηλαδη, μπορει στην Μακεδονια να κλεισουν και στη Θρακη όχι; Αν καποιος γνωριζει κάτι....Ευχαριστω!
ειναι πραγματι αξιο αποριας γιατι συζηταμε ενα τετοιο θεμα?
συμφωνω με bikini και αρα....το ξεχναμε!
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 08, 2009, 03:33:14 pmειναι πραγματι αξιο αποριας γιατι συζηταμε ενα τετοιο θεμα?Εφόσον δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, γιατί συμμετέχετε σε αυτό; Και στο κάτω κάτω, αν κλείσουμε πιο νωρίς, εσείς μπορείτε να κάτσετε εθελοντικά στα πόστα σας μέχρι τις 23 του μήνα που κλείνουμε... αν δεν κλείσουμε τότε!!!
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 08, 2009, 03:33:14 pmειναι πραγματι αξιο αποριας γιατι συζηταμε ενα τετοιο θεμα?Έγινε μια ερώτηση από συνάδελφο και απαντήσαμε. Θα πρέπει να απολογηθούμε γι`αυτό;δεν απολογειται κανεις μας. αποψεις διατυπωνουμε. Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 08, 2009, 03:33:14 pmσυμφωνω με bikini και αρα....το ξεχναμε!Αυτό δεν το κατάλαβα! εννοω οτι αν περιμενουν απο το υπουργειο να παρει τετοια αποφαση μαλλον δεν θα ερθει ποτε!
Παράθεση από: Astropeleki στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 07:09:07 amΠαράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 08, 2009, 03:33:14 pmειναι πραγματι αξιο αποριας γιατι συζηταμε ενα τετοιο θεμα?Εφόσον δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, γιατί συμμετέχετε σε αυτό; Και στο κάτω κάτω, αν κλείσουμε πιο νωρίς, εσείς μπορείτε να κάτσετε εθελοντικά στα πόστα σας μέχρι τις 23 του μήνα που κλείνουμε... αν δεν κλείσουμε τότε!!!απο τη παρανοηση των λεγομενων μου φαινεται καθαρα πως δεν καταλαβατε ή δεν θελετε να καταλαβαιτε.δινουμε την εντυπωση πως για τιποτε αλλο δεν νοιαζομαστε παρα για τον εαυτουλη μας, να παμε στο τοπο μας μια εβδομαδα το γρηγοροτερο! αυτο ειναι και λογικο και θεμιτο να το θελουμε. αλλα, οχι να βαζουμε μπροστα την αρρωστια των παιδιων και να επικαλουμαστε δηθεν μου ταχα οτι νοιαζομαστε ενω ο εαυτουλης μας προεχει! λιγη ειλικρινια δεν βλαπτει, η υποκρισια αρχισε να περισσευει σε καποιους.ξερω, θα δεχτω επιθεση, γιατι δεν θα το παραδεχτουν (ετσι ειναι η ανθρωπινη φυση) αλλα οχι να λογαριαζομαστε και ...ηλιθιοι. τί κανει νιαου νιαου ?....