0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες. Οι άδειες άνευ αποδοχών δεν μετράνε σαν χρόνος πραγματικής υπηρεσίας εκτός από τις δύο εξαιρέσεις που αναφέρεις.
Για κάθε χρόνο που παιρνεις ανευ αποδοχών προσμετράται ένας μηνας μονο υπηρετησης, οι υπολοιποι ειναι νεκρος χρόνος και συνταξιοδοτικα και στα μόρια που θα πάρεις. Μονο υγειονομικες καλυψεις μπορείς να έχεις, αν τις πληρώνεις εσυ.
tsoumari, με τη λογική να το δεις δεν γίνεται. Σκέψου ότι αν γινόταν αυτό που λες οι μισοί εκπαιδευτικοί μη σου πω και παραπάνω,που υπηρετούν μακριά από το σπίτι τους, θα ήταν σε άδεια άνευ αποδοχών να περάσουν 2,3,5 χρόνια περιμένοντας τη μετάθεση. Και φυσικά τα σχολεία θα ήταν άδεια.
Χμ, έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα έτσι....
Καλημέρα. Συγνώμη αν κάνω ερώτηση σε λάθος σημείο αλλά είμαι καινούργιος εδώ. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Υπηρετώ σε σώματα ασφαλείας. Μπορώ να κάνω αίτηση για άδεια άνευ αποδοχών λόγω του ότι έχω παιδί κάτω των 6 ετών και με αυτή την άδεια να εργαστώ στο εξωτερικό νόμιμα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δυστυχώς δεν στηρίζομαι σε αυτό που μου λένε από την διεύθυνση μου γιατι έχουν φορτωμένο πόστο και μπορεί να τους διαφεύγει.Ακόμα κάποιος κακοπροαίρετα θα μπορούσε να κοιτάξει το ώφελος της υπηρεσίας για να μην εξυπηρετησει.Θα ήθελα κάτι έγκυρο όσον αφορά την άδεια για μικρό παιδί κάτω των 6 ώστε να κάνω εύστοχη κίνηση και να μην φανώ ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται.Σας Ευχαριστώ πολύ.