*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΕΠ 2010-2011  (Αναγνώστηκε 42825 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΑΣΕΠ 2010-2011
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 10:34:20 pm »
Ναι ναι...θα γίνετε και με... προστατευόμενη ονομασία προέλευσης γνήσιοι φιλόλογοι! :P Σαν τη φέτα ένα πράγμα! Έλεος δηλαδή!  ::)
Και για να ολοκληρώσω τη σκέψη μου... αυτή η συζήτηση μου φαίνεται πιο άκαρπη, άστοχη και ανούσια ακόμη και από το να προσπαθήσουν να συμφωνήσουν ένας Ολυμπιακός με έναν Παναθηναϊκό! Στον αιώνα τον άπαντα δε θα γίνει... οπότε τι το κουράζουμε; ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:55:29 »

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 10:46:16 pm »
Ναι ναι...θα γίνετε και με... προστατευόμενη ονομασία προέλευσης γνήσιοι φιλόλογοι! :P Σαν τη φέτα ένα πράγμα! Έλεος δηλαδή!  ::)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ολοταχώς για το ευρωπαϊκό δικαστήριο!! ;D ;D ;D ;D ;D

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 10:49:06 pm »
 ;D ;D ;D ;D
Σωστά. Να λέγεται στο εξής ΦΠΨ ΠΟΠ!! ;D

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 10:59:44 pm »
Έγω έχω να πω ότι σας έχουνε κάνει τόση πλύση εγκεφάλου, που θεωρείτε το ΑΣΕΠ ως το πιο άξιο σύστημα διορισμού. Αντί να βλέπετε πως το πρόβλημα ξεκινάει απο αλλού. Όπως η συσσώρευση τόσων αποφοίτων φιλοσοφικών σχολών, η απαξίωση των πτυχίων και η παρακμή της παιδείας. Κοιτάτε μόνο πώς να βολευτείτε, κι απο κει και πέρα, η παιδεία ας έχει τα χάλια που έχει...έλεος με μερικούς...

Πολύ σωστά, αλλά τελευταία καλλιεργείται από κάποιες περσόνες ένα "εμφύλιο" συγκρουσιακό κλίμα και μάλιστα σε διάφορα θέματα... Αναρωτιέμαι αν είναι τυχαίο αυτό...
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:55:29 »

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 11:10:21 pm »
;D ;D ;D ;D
Σωστά. Να λέγεται στο εξής ΦΠΨ ΠΟΠ!! ;D

ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ χαλαρωστε παιδες ολοι την ιδια θεση στον ηλιο κυνηγαμε..εδω η Ροδος εδω και το πηδημα... ;) :)
οπως εχει ειπωθει και στο παρελθον εσεις του κλασικου γνωριζετε σε βαθος τα κειμενα εμεις τον τροπο να τα αναλυσουμε και να τα διδαξουμε...λυση;;;να πηγαινουμε δυο δυο σαν τους...χιωτες ;D ;D ;D
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 11:17:13 pm »
 ;D ;D ;D
Δεν είναι κι άσχημη ιδέα ;D
Μα αυτό ακριβώς λέω, Αναστασία μου, η συζήτηση αυτή είναι εντελώς ανούσια και ως εκ τούτου ατέρμονη! Και ίσα ίσα που εγώ σε άλλο τόπικ, ξέρεις αυτό το ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ;D, είπα ότι η σχολή σας είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Άλλωστε, στο γήπεδο κρίνονται οι ομάδες, στον ΑΣΕΠ (δυστυχώς :() και εμείς!
Πώς όμως ξεφεύγει κάθε φορά το θέμα και χάνουμε την ουσία, δεν μπορώ να καταλάβω! ???

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 11:19:55 pm »
;D ;D ;D
Δεν είναι κι άσχημη ιδέα ;D
Μα αυτό ακριβώς λέω, Αναστασία μου, η συζήτηση αυτή είναι εντελώς ανούσια και ως εκ τούτου ατέρμονη! Και ίσα ίσα που εγώ σε άλλο τόπικ, ξέρεις αυτό το ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ;D, είπα ότι η σχολή σας είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Άλλωστε, στο γήπεδο κρίνονται οι ομάδες, στον ΑΣΕΠ (δυστυχώς :() και εμείς!
Πώς όμως ξεφεύγει κάθε φορά το θέμα και χάνουμε την ουσία, δεν μπορώ να καταλάβω! ???

ελα μου ντε ετσι ακριβως κερδισε και η Αεκ τους γαυρους... ;D ;D(επειδη αναφερθηκε κατι για ομαδες ...)οτι και να γινει παντα η συζητηση θα καταληξει στους γαυρους.. >:(
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 11:22:21 pm »
Ενας φιλόλογος και αναφέρομαι σ΄όλα τα τμήματα, καταρτισμένος χρέος απέναντι στο μαθητή έχει να γνωρίζει τόσο το κείμενο γραμματικο-συντακτκά όσο και νοηματικά ,αυτά τα δύο συνδέονται άρρηκτα .Δείχνω τη μέθοδο,εξηγώ και ο μαθητής συνεχίζει και κάνει το κείμενο κτήμα του.

Εγώ προτείνω να ονομαζόμαστε ανθρωποπιστιόλογοι οπότε και θα ικανοποιηθούν όλα τα τμήματα και βρε παιδιά ας συμφωνήσουμε έστω  σ ένα .....το μεγεθος της εξεταστέας ύλης!!!!Γιάυτό ας μιλήσει περαιτέρω κάποιος

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 11:24:57 pm »
Ενας φιλόλογος και αναφέρομαι σ΄όλα τα τμήματα, καταρτισμένος χρέος απέναντι στο μαθητή έχει να γνωρίζει τόσο το κείμενο γραμματικο-συντακιτκά όσο και νοηματικά ,αυτά τα δύο συνδέονται άρρηκτα .Δείχνω τη μέθοδο,εξηγώ και ο μαθητής συνεχίζει και κάνει το κείμενο κτήμα του.

Εγώ προτείνω να ονομαζόμαστε ανθρωποπιστιόλογοι οπότε και θα ικανοποιηθούν όλα τα τμήματα και βρε παιδιά ας συμφωνήσουμε έστω  σ ένα .....το μεγεθος της εξεταστέας ύλης!!!!Γιάυτό ας μιλήσει περαιτέρω κάποιος

εγώ θα πρότεινα να χωριστούν και οι παιδαγωγικές σχολές σε τμήματα, όπως χώρισαν και τη φιλοσοφική σχολή!
γιατί δηλαδή να μαλώνουμε μονο εμείς ;D ;D ;D ;D

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 11:26:17 pm »
Ενας φιλόλογος και αναφέρομαι σ΄όλα τα τμήματα, καταρτισμένος χρέος απέναντι στο μαθητή έχει να γνωρίζει τόσο το κείμενο γραμματικο-συντακιτκά όσο και νοηματικά ,αυτά τα δύο συνδέονται άρρηκτα .Δείχνω τη μέθοδο,εξηγώ και ο μαθητής συνεχίζει και κάνει το κείμενο κτήμα του.

εγώ θα πρότεινα να χωριστούν και οι παιδαγωγικές σχολές σε τμήματα, όπως χώρισαν και τη φιλοσοφική σχολή!
γιατί δηλαδή να μαλώνουμε μονο εμείς ;D ;D ;D ;D

συγγενης του αναν ειπαμε;;;; ;D ;D ;D ;D
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος eri13

• Νέο μέλος
  • *
  • carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 01:00:07 am »
συνάδελφοι, εγώ λέω να ηρεμήσουμε όλοι και να χαμηλώσουμε τους τόνους. με αυτή τη φαγωμάρα τόσα χρόνια δεν πετύχαμε τίποτα. μήπως να πάρουμε ως παράδειγμα τους δασκάλους, που είναι συσπειρωμένοι σαν γροθιά, και πετυχαίνουν τα κεκτημένα τους;;;;;για σκεφτείτε το, κι ας αφήσουμε στην άκρη το τμήμα που τελειωσε ο καθένας μας. άλλωστε όλοι μας στην τάξη δοκιμαζόμαστε ή θα δοκιμαστούμε...τι σημασία έχει το τμήμα τελικά;

Αποσυνδεδεμένος Ioannis!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 03:40:16 am »
karxarias29, πρόσεξε μόνο μη γίνουν οι ΦΠΨ ΠΟΠ ΦΠΨ ΕΠΟΠ και τότε... γιούριααα!  ;D ;D Αστείες επιθέσεις περί "φιλολογικής γνησιότητας με... βούλα (!)"  ;D ;D  μη χρεώνεις στους ΦΠΨ, γιατί δόξα τω Παναγάθω (Μάρκο, δεν έγραψα Πανάθα, μη χαίρεσαι!)  ;D τέτοιων πιστοποιήσεων ανάγκη δεν έχουν ούτε ξεκίνησαν τέτοιες άστοχες συζητήσεις. Αν η κουβέντα όμως περί των τμημάτων μας ήταν... "ανούσια και ως εκ τούτου ατέρμονη", τότε πώς γίνεται να συνεχίζουν κυρίως κάποιοι κλασικάριοι τις ανούσιες και ανόητες επιθέσεις προς τα άλλα τμήματα, ακόμα και προς τις άλλες κατευθύνσεις του τμήματός τους;! Τέτοια επικαλούνται ανά πάσα στιγμή, καλλιεργώντας εμφύλιους "πολέμους", GiannisV, εδώ και πολλααά χρόνια, και θέματα περί συναδελφικότητας, αλληλεγγύης και συσπείρωσης, eri13, πάνε περίπατο! Και αν δεν ξεριζωθεί η ρατσιστική νοοτροπία κάποιων, βαθύτερες συζητήσεις για όντως ουσιαστικά θέματα δύσκολα γίνονται.

Έρση, αν ξαναδιαβάσεις τα πρώτα μηνύματα, θα δεις ότι προτείνω αλλαγή του όρου που προσδιορίζει τον καθηγητή φιλόλογο (αν δηλαδή είναι αυτό πια το κόλλημα ορισμένων). Η ελληνική γλώσσα είναι πάμπλουτη, κάτι θα βρούμε. Όσον αφορά στην εξεταστέα ύλη, ό,τι και να πούμε δεν το βλέπω να αλλάζει ή να μειώνεται. Κάνετε όμως ό,τι μπορείτε.

Aeee, τα τμήματα της δημοτικής εκπαίδευσης μετράνε λίγα χρόνια σε αντίθεση με τη μακραίωνη ιστορία της φιλοσοφικής σχολής. Μη συγκρίνουμε τα ανόμοια. Για το αν τα καταφέρνουν οι δημοδιδάσκαλοι ας είναι καλά ο συνδικαλισμός τους, οι διάφορες συγκυρίες και η ευνοϊκή τους μεταχείριση. Μετά χαράς, πάντως, να σε στείλουμε σ'αυτούς στο πλαίσιο "ειρηνευτικής" αποστολής, όπως έγραψε και η φιλτάτη Αναστασία.  ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 13, 2010, 04:08:06 am από Ioannis! »
«Άνευ της παιδαγωγικής ταύτης μορφώσεως, οσονδήποτε και αν είναι φιλολογικώς πεπαιδευμένος ο μέλλων διδάσκαλος, κινδυνεύει διπλούν τινά κίνδυνον…».

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 08:53:29 am »
Παράθεση
να πηγαινουμε δυο δυο σαν τους...χιωτες ;D ;D ;D

καλημερα.....εγω που ειμαι οντως χιωτισσα....ειμαι σιγουρα μεσα ετσι...?  ;) ;D

Ιoannis μαλλον δεν με καταλαβες....οταν λεω θεμα προσωπικοτητας...δεν εννοω να εχει το "χαρισμα"....(πραγμα το οποιο βεβαια πιστευω οτι συμβαλλει ..) εννοω την υπευθυνοτητα και την ευσυνειδησια που θα εχει καποιος....να ψαχτει και να ασχοληεθι επιστημονικα με το αντικειμενο του....ετσι ωστε να μπορει να ανταπεξελθει τοσο στο γνωστικο οσο και στο διδακτικο αντικειμενο...(συνηθως συμφωνω με οσα γραφεις και νομιζω οτι θα συμφωνησεις μαζι μου...οτι οταν σπουδαζουμε κατι...λαμβανουμε μεν καποιες γνωσεις αλλα η απο κει κ περα ''εξελιξη'' μας ειναι προσωπικη μας υποθεση.....

επιπροσθετως, εγω προσωπικα γνωριζω παιδια του φιλολογικου τα οποια δεν γνωριζουν την τυφλα τους.....(συγχωρηστε με για την εκφραση...) οπως και παιδια του ΦΠΨ που επισης δεν ξερουν τι τους γινεται....και του αρχαιολογικου....και μιλαω γαι για γνωστικο αντικειμενο και για διδακτικη...... ....δεν θα ηθελα με τιποτα λοιπον να διδαξουν λ.χ τα παιδια μου..."τετοιοι καθηγητες".....και εκει προσπαθησα να εστιασω....

τονιζω ομως και παλι οτι οι εκατερωθεν προσβολες θα επρεπε να σταματησουν ...

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 10:45:08 am »
αναθεμα το διαχωρισμοοοοοο ......τελικά οι πιο αδικημενοί ειναι του αρχαιολογικού που τα παιδια κάνουν του κοσμου τις αρχαιολογίες και καταλήγουν να διδάσκουν σε φροντιστήρια ΔΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 13, 2010, 10:54:18 am από Ερση »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182697
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 667
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144