0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι ναι...θα γίνετε και με... προστατευόμενη ονομασία προέλευσης γνήσιοι φιλόλογοι! Σαν τη φέτα ένα πράγμα! Έλεος δηλαδή!
Έγω έχω να πω ότι σας έχουνε κάνει τόση πλύση εγκεφάλου, που θεωρείτε το ΑΣΕΠ ως το πιο άξιο σύστημα διορισμού. Αντί να βλέπετε πως το πρόβλημα ξεκινάει απο αλλού. Όπως η συσσώρευση τόσων αποφοίτων φιλοσοφικών σχολών, η απαξίωση των πτυχίων και η παρακμή της παιδείας. Κοιτάτε μόνο πώς να βολευτείτε, κι απο κει και πέρα, η παιδεία ας έχει τα χάλια που έχει...έλεος με μερικούς...
Σωστά. Να λέγεται στο εξής ΦΠΨ ΠΟΠ!!
Δεν είναι κι άσχημη ιδέα Μα αυτό ακριβώς λέω, Αναστασία μου, η συζήτηση αυτή είναι εντελώς ανούσια και ως εκ τούτου ατέρμονη! Και ίσα ίσα που εγώ σε άλλο τόπικ, ξέρεις αυτό το ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ , είπα ότι η σχολή σας είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Άλλωστε, στο γήπεδο κρίνονται οι ομάδες, στον ΑΣΕΠ (δυστυχώς ) και εμείς!Πώς όμως ξεφεύγει κάθε φορά το θέμα και χάνουμε την ουσία, δεν μπορώ να καταλάβω!
Ενας φιλόλογος και αναφέρομαι σ΄όλα τα τμήματα, καταρτισμένος χρέος απέναντι στο μαθητή έχει να γνωρίζει τόσο το κείμενο γραμματικο-συντακιτκά όσο και νοηματικά ,αυτά τα δύο συνδέονται άρρηκτα .Δείχνω τη μέθοδο,εξηγώ και ο μαθητής συνεχίζει και κάνει το κείμενο κτήμα του.Εγώ προτείνω να ονομαζόμαστε ανθρωποπιστιόλογοι οπότε και θα ικανοποιηθούν όλα τα τμήματα και βρε παιδιά ας συμφωνήσουμε έστω σ ένα .....το μεγεθος της εξεταστέας ύλης!!!!Γιάυτό ας μιλήσει περαιτέρω κάποιος
Παράθεση από: Ερση στις Ιανουαρίου 12, 2010, 11:22:21 pmΕνας φιλόλογος και αναφέρομαι σ΄όλα τα τμήματα, καταρτισμένος χρέος απέναντι στο μαθητή έχει να γνωρίζει τόσο το κείμενο γραμματικο-συντακιτκά όσο και νοηματικά ,αυτά τα δύο συνδέονται άρρηκτα .Δείχνω τη μέθοδο,εξηγώ και ο μαθητής συνεχίζει και κάνει το κείμενο κτήμα του.Εγώ προτείνω να ονομαζόμαστε ανθρωποπιστιόλογοι οπότε και θα ικανοποιηθούν όλα τα τμήματα και βρε παιδιά ας συμφωνήσουμε έστω σ ένα .....το μεγεθος της εξεταστέας ύλης!!!!Γιάυτό ας μιλήσει περαιτέρω κάποιοςεγώ θα πρότεινα να χωριστούν και οι παιδαγωγικές σχολές σε τμήματα, όπως χώρισαν και τη φιλοσοφική σχολή!γιατί δηλαδή να μαλώνουμε μονο εμείς
να πηγαινουμε δυο δυο σαν τους...χιωτες