Σύνολο ψηφοφόρων: 364
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γι αυτο θα μαστε παντα καθηγητακια.Μιζερα μικρα που θα μας πετανε μια φετα ψωμι και θα λεμε ευχαριστω.Κατακτησεις χρονων θα χαθουν σε μια στιγμη.Και ομως αυριο πολλοι συναδελφοι θα μπουν να κανουν μαθημα.Να διδαξουν τι?Τι ειναι ανθρωπινη αξιοπρεπεια?τι ειναι δικαιοσυνη?τι ειναι ομοψυχια?ΤΙ θα διδαξουν?ΝΤΡΟΠΗ.
τι γίνεται με όσους δηλώσουν ασθένεια αύριο;;μπορεί κάποιος να πάρει κανονική άδεια πάνω σε απεργία;;και κάτι ακόμα εμείς την Πέμπτη είχαμε προγραμματισμένη εκδρομή...τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση που απεργούν οι μισοί;;; είναι δυνατόν σε μέρα απεργίας οι άλλοι μισοί να σφυρίζουν ανέμελα στην παραλία;
είσαι λάθος Πρόεδρε!! Εδώ μιλάμε για εργασιακή, κλαδική και εθνική αξιοπρέπεια.....Αυτό κι αν ΔΕΝ ειναι προσωπική υπόθεση!!
Παράθεση από: sparos2 στις Οκτωβρίου 18, 2011, 11:10:16 pmτι γίνεται με όσους δηλώσουν ασθένεια αύριο;;μπορεί κάποιος να πάρει κανονική άδεια πάνω σε απεργία;;και κάτι ακόμα εμείς την Πέμπτη είχαμε προγραμματισμένη εκδρομή...τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση που απεργούν οι μισοί;;; είναι δυνατόν σε μέρα απεργίας οι άλλοι μισοί να σφυρίζουν ανέμελα στην παραλία;υπάρχει κάπου σχετική διάταξη ότι σε μέρα απεργίας δεν χορηγούνται άδειες παρά μόνο για λόγους ανωτερας βίας ( πχ χειρουργείο). Ωστόσο δεν μπορώ να τη βρω αυτή τη διάταξη...Θυμάμαι όμως ότι κάπου υπάρχει και δεν έχω υπόψη μου αν έχει καταργηθεί. Thanks~στην περίπτωση της εκδρομής πάντως, είτε θα βρείτε αντικαταστάτες είτε θα αναβληθεί η εκδρομή.
Παράθεση από: dorothea7 στις Οκτωβρίου 18, 2011, 11:15:47 pmΓι αυτο θα μαστε παντα καθηγητακια.Μιζερα μικρα που θα μας πετανε μια φετα ψωμι και θα λεμε ευχαριστω.Κατακτησεις χρονων θα χαθουν σε μια στιγμη.Και ομως αυριο πολλοι συναδελφοι θα μπουν να κανουν μαθημα.Να διδαξουν τι?Τι ειναι ανθρωπινη αξιοπρεπεια?τι ειναι δικαιοσυνη?τι ειναι ομοψυχια?ΤΙ θα διδαξουν?ΝΤΡΟΠΗ.+++++++++++++++++++++++++++++++Δεν μπορώ με κανένα τρόπο να κατανοήσω με ποια λογική άνθρωποι του κλάδου μας ειδικά και όχι μόνο δεν επηρεάζονται από όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της παιδείας και σε όλη την Ελλάδα. Το οικονομικό πάντως σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία.
Παράθεση από: sparos2 στις Οκτωβρίου 18, 2011, 11:10:16 pmτι γίνεται με όσους δηλώσουν ασθένεια αύριο;;μπορεί κάποιος να πάρει κανονική άδεια πάνω σε απεργία;;και κάτι ακόμα εμείς την Πέμπτη είχαμε προγραμματισμένη εκδρομή...τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση που απεργούν οι μισοί;;; είναι δυνατόν σε μέρα απεργίας οι άλλοι μισοί να σφυρίζουν ανέμελα στην παραλία;Δυστυχώς δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την χορήγηση άδειας (αναρρωτικής ή κανονικής) σε μέρα απεργίας (έτσι δεν είναι bitch; δεν νομίζω να κάνω λάθος). Άλλα από την άλλη, ούτε για την αξιοπρέπεια υπάρχει νόμος.Προσοχή όμως πριν κατηγορήσουμε συναδέλφους να μάθουμε όλα τα γεγονότα. Για παράδειγμα, εγώ προσωπικά θα ήμουν χαλαρή αν κάποιος συνάδελφος είχε ήδη αρχίσει πολυήμερη αναρρωτική άδεια πρίν από την έναρξη της απεργίας ή αν είχε αιτηθεί κανονική πριν από την ανακοίνωση της απεργίας.edit: ουπς! η bitch ήταν και πάλι πιο γρήγορο μπιστόλι (σαν τον Λούκυ Λουκ ένα πράμα )
Κάθε απεργοσπάστης χρειάζεται και από μία bitch!!
Παράθεση από: bitch στις Οκτωβρίου 18, 2011, 11:26:51 pmείσαι λάθος Πρόεδρε!! Εδώ μιλάμε για εργασιακή, κλαδική και εθνική αξιοπρέπεια.....Αυτό κι αν ΔΕΝ ειναι προσωπική υπόθεση!! Η αξιοπρέπεια στην οποία αναφέρεστε με τόση ευκολία είναι πολύ γενικόλογη και ρομαντική.Εγώ θα σας μιλήσω για ένα άλλο είδος αξιοπρέπειας,πιο χειροπιαστό:όταν λοιπόν εγώ δεν θα έχω τα 100 ευρώ και θα πρέπει να πληρώσω το νοίκι,τί θα πάω να πω στον σπιτονοικοκύρη?Πού θα πάει εμένα η αξιοπρέπεια μου όταν θα πρέπει να τον κοιτάξω στα μάτια και να του πώ οτι δεν έχω και θα πρέπει να τον παρακαλέσω να μου δώσει διορία?Λοιπόν,ας αφήσουμε τα γενικόλογα ηθικοπλαστικά και ας προσγειωθούμε λίγο στην πραγματικότητα...Πολύ εύκολο το έχετε ορισμένοι να πετάτε πενηντάρικα δεξιά-αριστερά...