Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις απόλυτο δίκιο Vanessa21 το θέμα είναι να μάθεις να γράφεις δραστηριότητες! Και πάνω σε αυτό βοηθάει το φροντιστήριο (αν βοηθάει με την έννοια που θα πέσεις, γι αυτο πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή του φροντιστηρίου αλλά και απαιτητικοί και πιεστικοί). Στο φροντιστήριο που πήγα εγώ στην Θεσσαλονίκη έμεινα πολύ ευχαριστημένη, ωστόσο οταν κάναμε γνωστικό ήταν πολύ βαρετο...γιατι η διδάσκουσα μιλούσε κι εμείς ακούγαμε...συμμετείχαμε βέβαια αλλα δεν θεωρούσα ότι εκείνη την ώρα εμένα προσωπικά μου προσέφερε κάτι. Εκείνο όμως που με βοηθούσε πολύ ήταν όταν κάναμε ειδική διδακτική...μας είχε δώσει σκελετούς δραστηριοτήτων, project, θεματικών προσεγγίσεων και γιορτών. ολα ήταν πολύ κοντά σε αυτά του οδηγού..καναμε δραστηριοτητες την ωρα του μαθηματος ο καθενας ατομικα αλλα μας εβαζε και στο σπίτι δουλειά και μετα τις έπαιρνε σπίτι για διόρθωση. Θυμάμαι γραφαμε δραστηριότητες με διαφορες εκφωνήσεις.
Συμφωνω. Επενδυουμε στις δικες μας δυναμεις.
Καλώς ήλθες στο φόρουμ butteroula!! Σου προτείνω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες για να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματά σου. Νομίζω ότι στο Ηράκλειο Κρήτης είναι το φροντιστήριο Αλεξάντερ αλλά δε γνωρίζω κριτική. Σε αυτό πήγες; Το ποσό γενικά στα φροντιστήρια έχω ακούσει ότι κυμαίνεται από 1000-1300 ευρώ συνολικά.Τώρα αυτό που σου είπαν ότι υπόσχονται επιτυχία αν κι εσύ καταβάλλεις τη μισή προσπάθεια, που σου αναλογεί, η γνώμη μου είναι ότι εσύ θα χρειαστεί να βάλεις πάνω από το 95%. Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν πάει φροντιστήριο κι όμως κατάφεραν να διοριστούν. Από την άλλη, κάποιοι που πήγαιναν φροντιστήριο δε διορίστηκαν. Προσωπικά πιστεύω πολύ στο ατομικό διάβασμα, χωρίς ωστόσο να αποκλείω τη βοήθεια. Γι' αυτό και εγώ σκέφτομαι να πάω να γραφτώ σε κάποιο φροντιστήριο αλλά δε ξέρω αν θα είναι καλή ιδέα. Κάποιοι λένε ότι το φροντιστήριο ήταν κακή επιλογή και τους μπέρδεψε, άλλοι λένε ότι τους βοήθησε. Θέλω να πιστεύω πως σου οργανώνουν την ύλη, σε καθοδηγούν, σε στηρίζουν, σε διορθώνουν αλλά δε μπορώ να πιστέψω ότι εκείνοι βάζουν το 50% κι εγώ το άλλο 50. Αυτή είναι η γνώμη μου. Στο ανοιχτό ίδρυμα εκπαίδευσης είχα πάει στην Αθήνα για πληροφορίες. Τα σεμινάρια κοστίζουν 950 ευρώ αν θυμάμαι καλά-αν πληρώσεις αμέσως πάει 850. Σεμινάρια γίνονται και στο Ηράκλειο νομίζω την άνοιξη. Η κυρία που μου μίλησε ήταν συμπαθητική και ειλικρινής μπορώ να πω. Μου τόνισε ότι το διάβασμα που θα κάνω θα είναι πολύ και χωρίς προσπάθεια και κόπο δικό μου δε γίνεται τίποτα. Τα σεμινάρια είναι στην ουσία διαλέξεις και στην αίθουσα θα βρίσκονται 12 φοιτητές το πολύ-αν θυμάμαι καλά, έχει περάσει καιρός. Σε κάθε σεμινάριο - συνάντηση θα δίνουν από ένα ντοσιέ με σημειώσεις, για τις οποίες δε χρεώνεσαι παραπάνω. Αυτά...Ελπίζω να βοήθησα
Ναι maryvas η τιμη για εσας τους φιλολογους εκει κυμαίνεται ...εμείς (ΠΕ60) έχουμε ενα γνωστικο και μια ειδικη διδακτική. οπότε εκ των πραγμάτων για την ειδικοτητα μας τα χρήματα ειναι πιο λίγα... Στη Θεσσαλονίκη για τους φιλολογους οι τιμές είναι κάπου εκεί....για νηπιαγωγούς βρήκα φροντιστηριο με διδακτρα 1100 ευρω έως 1580 (το οποίο και παρακολούθησα).
εγω παντως που παρακολουθησα μαθηματα περυσι σε φροντιστηριο της κρητης πληρωσα 2900 ευρω. δεν εκανα παιδαγωγικα ουτε ειδικη ιστοριας. εκανα γνωστικο αρχαιων, νεων, ιστοριας κ ειδικη νεων και αρχαιων. και μαλιστα η τιμη αυτη υποτιθεται οτι ηταν προσφορα. γιατι αν επαιρνες καθε ενοτητα ξεχωριστα το ποσο ανεβαινε κατα πολυ
Παράθεση από: maklin στις Ιανουαρίου 25, 2010, 02:03:05 amΚαλώς ήλθες στο φόρουμ butteroula!! Σου προτείνω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες για να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματά σου. εγω παντως που παρακολουθησα μαθηματα περυσι σε φροντιστηριο της κρητης πληρωσα 2900 ευρω. δεν εκανα παιδαγωγικα ουτε ειδικη ιστοριας. εκανα γνωστικο αρχαιων, νεων, ιστοριας κ ειδικη νεων και αρχαιων. και μαλιστα η τιμη αυτη υποτιθεται οτι ηταν προσφορα. γιατι αν επαιρνες καθε ενοτητα ξεχωριστα το ποσο ανεβαινε κατα πολυEmeines eyxaristimeni?? An thes tha anefereis se pio piges..?
Καλώς ήλθες στο φόρουμ butteroula!! Σου προτείνω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες για να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματά σου. εγω παντως που παρακολουθησα μαθηματα περυσι σε φροντιστηριο της κρητης πληρωσα 2900 ευρω. δεν εκανα παιδαγωγικα ουτε ειδικη ιστοριας. εκανα γνωστικο αρχαιων, νεων, ιστοριας κ ειδικη νεων και αρχαιων. και μαλιστα η τιμη αυτη υποτιθεται οτι ηταν προσφορα. γιατι αν επαιρνες καθε ενοτητα ξεχωριστα το ποσο ανεβαινε κατα πολυ