0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ Lasid για την απάντηση! Είσαι παντα διαφωτιστικός!Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ευνοηθώ μόνο ένα χρόνο από το παλιο μου ταμείο ανεργίας, αν δεν έχω προϋποθέσεις για νέο και όχι αθροιστικά όλα τα χρόνια που δικαιούμουν ταμείο αφαιρώντας τους μήνες που έπαιρνα.
Παράθεση από: pdxrisoyla στις Ιανουαρίου 02, 2012, 07:15:45 pmΕυχαριστώ Lasid για την απάντηση! Είσαι παντα διαφωτιστικός!Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ευνοηθώ μόνο ένα χρόνο από το παλιο μου ταμείο ανεργίας, αν δεν έχω προϋποθέσεις για νέο και όχι αθροιστικά όλα τα χρόνια που δικαιούμουν ταμείο αφαιρώντας τους μήνες που έπαιρνα.Ακριβώς. Εγώ δε θα το έλεγα εύνοια. Πρόκειται για μέριμνα του νομοθέτη, ώστε εκείνος που είναι άνεργος αλλά δε μπορεί να βγάλει νέο ταμείο να μπορεί να παίρνει εκείνο που του απέμεινε από την προηγούμενη επιδότηση, εφόσον δεν το είχε χρησιμοποιήσει όλο. Μόνο για την προηγούμενη επιδότηση ισχύει αυτό!
Παράθεση από: Lasid στις Ιανουαρίου 02, 2012, 07:18:53 pmΠαράθεση από: pdxrisoyla στις Ιανουαρίου 02, 2012, 07:15:45 pmΕυχαριστώ Lasid για την απάντηση! Είσαι παντα διαφωτιστικός!Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ευνοηθώ μόνο ένα χρόνο από το παλιο μου ταμείο ανεργίας, αν δεν έχω προϋποθέσεις για νέο και όχι αθροιστικά όλα τα χρόνια που δικαιούμουν ταμείο αφαιρώντας τους μήνες που έπαιρνα.Ακριβώς. Εγώ δε θα το έλεγα εύνοια. Πρόκειται για μέριμνα του νομοθέτη, ώστε εκείνος που είναι άνεργος αλλά δε μπορεί να βγάλει νέο ταμείο να μπορεί να παίρνει εκείνο που του απέμεινε από την προηγούμενη επιδότηση, εφόσον δεν το είχε χρησιμοποιήσει όλο. Μόνο για την προηγούμενη επιδότηση ισχύει αυτό!και πώς αποδεικνύεται οτι διακόπηκε το ταμείο και απέμειναν μήνες για να πάρουμε;το ελέγχει μέσω δικού του συστήματος ο ΟΑΕΔ και το κάνει αυτόματα;ή πρέπει να έχουμε εμείς τα πεσινά χαρτιά;
Παράθεση από: mitsy στις Ιανουαρίου 02, 2012, 07:52:51 pmΠαράθεση από: Lasid στις Ιανουαρίου 02, 2012, 07:18:53 pmΠαράθεση από: pdxrisoyla στις Ιανουαρίου 02, 2012, 07:15:45 pmΕυχαριστώ Lasid για την απάντηση! Είσαι παντα διαφωτιστικός!Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ευνοηθώ μόνο ένα χρόνο από το παλιο μου ταμείο ανεργίας, αν δεν έχω προϋποθέσεις για νέο και όχι αθροιστικά όλα τα χρόνια που δικαιούμουν ταμείο αφαιρώντας τους μήνες που έπαιρνα.Ακριβώς. Εγώ δε θα το έλεγα εύνοια. Πρόκειται για μέριμνα του νομοθέτη, ώστε εκείνος που είναι άνεργος αλλά δε μπορεί να βγάλει νέο ταμείο να μπορεί να παίρνει εκείνο που του απέμεινε από την προηγούμενη επιδότηση, εφόσον δεν το είχε χρησιμοποιήσει όλο. Μόνο για την προηγούμενη επιδότηση ισχύει αυτό!και πώς αποδεικνύεται οτι διακόπηκε το ταμείο και απέμειναν μήνες για να πάρουμε;το ελέγχει μέσω δικού του συστήματος ο ΟΑΕΔ και το κάνει αυτόματα;ή πρέπει να έχουμε εμείς τα πεσινά χαρτιά;Δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα. Ούτε κάνεις αίτηση για να πάρεις τη συνέχιση από το περσινό επίδομα.Απλά όταν βλέπει ο ΟΑΕΔ ότι δεν μπορείς να πάρεις νέα επιδότηση ανεργίας, σου δίνει αυτόματα όσους μήνες και μέρες επιδότησης σου είχαν περισσέψει από την προηγούμενη επιδότηση. Απλά πράγματα...χωρίς κόπο!!!
Παράθεση από: Lasid στις Ιανουαρίου 02, 2012, 07:57:18 pmΔε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα. Ούτε κάνεις αίτηση για να πάρεις τη συνέχιση από το περσινό επίδομα.Απλά όταν βλέπει ο ΟΑΕΔ ότι δεν μπορείς να πάρεις νέα επιδότηση ανεργίας, σου δίνει αυτόματα όσους μήνες και μέρες επιδότησης σου είχαν περισσέψει από την προηγούμενη επιδότηση. Απλά πράγματα...χωρίς κόπο!!!τέλεια!χιχι!ευχαριστώ πολύ....
Δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα. Ούτε κάνεις αίτηση για να πάρεις τη συνέχιση από το περσινό επίδομα.Απλά όταν βλέπει ο ΟΑΕΔ ότι δεν μπορείς να πάρεις νέα επιδότηση ανεργίας, σου δίνει αυτόματα όσους μήνες και μέρες επιδότησης σου είχαν περισσέψει από την προηγούμενη επιδότηση. Απλά πράγματα...χωρίς κόπο!!!
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση στους πάντα διαφωτιστικούς "θαμώνες" αυτού του thread!!Απολύθηκα κι εγώ τον Ιούνιο μετά από αναπλήρωση πλήρους ωραρίου. Πήρα ταμείο μέχρι και τον Δεκέμβρη. Όταν πήγα να πληρωθώ την τελευταία δόση, μου είπαν να πάω κατα τις 9 Ιανουαρίου μήπως δικαιούμαι και κάτι ακόμη. Τί μπορεί να είναι αυτό? (Να σημειώσω οτι φέτος δεν με έχουν καλέσει για αναπλήρωση)Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ελπίζω να μου το δώσουν γιατί με προβλημάτισε αυτό το "μήπως δικαιούσαι κάτι ακόμα"!!Ευχαριστώ πολύ.
Παράθεση από: physikos13 στις Ιανουαρίου 02, 2012, 02:26:41 pmΠαράθεση από: nmavro73 στις Ιανουαρίου 02, 2012, 01:37:50 pmΠλέον το επίδομα θα θέλει 80 ένσημα αλλά 36 μήνες. Κοινώς οι αναπληρωτές το καλοκαίρι δεν θα παίρνουν μίαTι ακριβως εννοεις; υπαρχει κατι επισημο; τι ειναι αυτο με τους 36 μηνες;Είχε συζητήθει το θέμα το καλοκαίρι όταν βγήκε στη δημοσιότητα το μεσοπρόθεσμο. Δείτε το εδώ:http://www.pde.gr/index.php?topic=174.1820Επειδή τότε δεν υπήρχε πλήρης κατανόηση των προϋποθέσεων, να τονίζω ότι οι νέες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται επιπλέον των προϋποθεσεων που όλοι γνωρίζουμε και εφαρμόζονται χρόνια τώρα.
Παράθεση από: nmavro73 στις Ιανουαρίου 02, 2012, 01:37:50 pmΠλέον το επίδομα θα θέλει 80 ένσημα αλλά 36 μήνες. Κοινώς οι αναπληρωτές το καλοκαίρι δεν θα παίρνουν μίαTι ακριβως εννοεις; υπαρχει κατι επισημο; τι ειναι αυτο με τους 36 μηνες;
Πλέον το επίδομα θα θέλει 80 ένσημα αλλά 36 μήνες. Κοινώς οι αναπληρωτές το καλοκαίρι δεν θα παίρνουν μία
Παράθεση από: Lasid στις Ιανουαρίου 02, 2012, 06:21:12 pmΠαράθεση από: nmavro73 στις Ιανουαρίου 02, 2012, 01:37:50 pmΠλέον το επίδομα θα θέλει 80 ένσημα αλλά 36 μήνες. Κοινώς οι αναπληρωτές το καλοκαίρι δεν θα παίρνουν μίαΕίχε συζητήθει το θέμα το καλοκαίρι όταν βγήκε στη δημοσιότητα το μεσοπρόθεσμο. Δείτε το εδώ:http://www.pde.gr/index.php?topic=174.1820Επειδή τότε δεν υπήρχε πλήρης κατανόηση των προϋποθέσεων, να τονίσω ότι οι νέες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται επιπλέον των προϋποθεσεων που όλοι γνωρίζουμε και εφαρμόζονται χρόνια τώρα.Θα ισχύσει αυτό με τους 36 μήνες πιθανότατα. Κοινώς ένας αναπληρωτής μετά από 4 χρόνια θα λαμβάνει επίδομα. Τα 80 μεροκάματα είναι μεν λιγότερα, αλλά έτσι που είναι η απασχόληση όυτε σε 5 μήνες δεν θα τα συμπληρώνεις.
Παράθεση από: nmavro73 στις Ιανουαρίου 02, 2012, 01:37:50 pmΠλέον το επίδομα θα θέλει 80 ένσημα αλλά 36 μήνες. Κοινώς οι αναπληρωτές το καλοκαίρι δεν θα παίρνουν μίαΕίχε συζητήθει το θέμα το καλοκαίρι όταν βγήκε στη δημοσιότητα το μεσοπρόθεσμο. Δείτε το εδώ:http://www.pde.gr/index.php?topic=174.1820Επειδή τότε δεν υπήρχε πλήρης κατανόηση των προϋποθέσεων, να τονίσω ότι οι νέες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται επιπλέον των προϋποθεσεων που όλοι γνωρίζουμε και εφαρμόζονται χρόνια τώρα.