Σύνολο ψηφοφόρων: 125
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: syrrahm στις Φεβρουάριος 03, 2010, 09:14:23 μμΠαράθεση από: someone στις Φεβρουάριος 03, 2010, 08:09:41 μμΠαράθεση από: syrrahm στις Φεβρουάριος 03, 2010, 06:28:11 μμΣύνολο: 13 εβδομάδες διακοπών στην Αγγλία .Άρα κι εδώ υπάρχουν 3μηνιαίες διακοπές (συνολικά )http://www.woodlands-junior.kent.sch.uk/customs/questions/education.htmlΜια μικρη διόρθωση - εδω, οι καλοκαιρινες διακοπες μονο, ειναι γυρω στις 12 εβδομαδες .... Aπό 1 Ιουλίου ως 31 Αυγούστου, δηλ. περ. 8 εβδομάδες (+ 4 Χριστούγεννα, Πάσχα = περ. 12 εβδομάδες σύνολο) .Νομιζα οτι μιλαμε για διδακτικο ετος - απο μεσα Ιουνιου εως περιπου μεσα Σεπτεμβρη δηλαδη, αφου και το site που παρατεθηκε σε αυτο αναφερεται...
Παράθεση από: someone στις Φεβρουάριος 03, 2010, 08:09:41 μμΠαράθεση από: syrrahm στις Φεβρουάριος 03, 2010, 06:28:11 μμΣύνολο: 13 εβδομάδες διακοπών στην Αγγλία .Άρα κι εδώ υπάρχουν 3μηνιαίες διακοπές (συνολικά )http://www.woodlands-junior.kent.sch.uk/customs/questions/education.htmlΜια μικρη διόρθωση - εδω, οι καλοκαιρινες διακοπες μονο, ειναι γυρω στις 12 εβδομαδες .... Aπό 1 Ιουλίου ως 31 Αυγούστου, δηλ. περ. 8 εβδομάδες (+ 4 Χριστούγεννα, Πάσχα = περ. 12 εβδομάδες σύνολο) .
Παράθεση από: syrrahm στις Φεβρουάριος 03, 2010, 06:28:11 μμΣύνολο: 13 εβδομάδες διακοπών στην Αγγλία .Άρα κι εδώ υπάρχουν 3μηνιαίες διακοπές (συνολικά )http://www.woodlands-junior.kent.sch.uk/customs/questions/education.htmlΜια μικρη διόρθωση - εδω, οι καλοκαιρινες διακοπες μονο, ειναι γυρω στις 12 εβδομαδες ....
Σύνολο: 13 εβδομάδες διακοπών στην Αγγλία .Άρα κι εδώ υπάρχουν 3μηνιαίες διακοπές (συνολικά )http://www.woodlands-junior.kent.sch.uk/customs/questions/education.html
Όσον αφορά το θέμα των μικρών παιδιών, δεν το συζητάω καθόλου! Από τη στιγμή που έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι και σου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκεσαι στο σπίτι νωρίτερα εννοείται ότι θα το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη!
Το 15μελές έπιασε τον διευθυντή και του είπε να μην γίνουν οι 3 τελευταίες ώρες λόγω τσικνοπέμπτης!Ο διευθυντής αντί να αρνηθεί αμέσως (κατά την γνώμη μου), και να πει χωρίς δεύτερη σκέψη ότι αυτό δεν γίνεται ή που το είδατε γραμμένο, είπε ναι μεν ότι είναι αντίθετος αλλά θα το πει στον σύλλογο. Ε, ο σύλλογος αν κρίνετε από αυτά που έχω γράψει παραπάνω (θέλουν να πάνε λαική, δεν ξυπνάνε εύκολα το πρωι κλπ κλπ) άλλο που δεν ήθελε και συμφώνησε λόγω τσικνοπέμπτης να μην γίνουν οι 3 τελευταίες ώρες.Πιστεύω τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα. Όχι μόνο δεν καθόμαστε λεπτό παραπάνω από τις ώρες διδασκαλίας μας, αλλά αρπάζουμε την παραμικρή αφορμή να μην γίνει μάθημα.Ειδικά το τελευταίο διάστημα εν όψει απεργίας κάθε μέρα έρχονται συνδικαλιστές και μιλάνε για τις θέσεις τους και την κατάσταση. Περιμένουν να μαζευτούν όλοι οι συνάδελφοι πρώτα στο γραφείο καθηγητών (άρα κατά την διάρκεια του διαλείμματος δεν έχουν ξεκινήσει να μιλάνε) και η ομιλία ξεκινάει μόλις χτυπήσει το κουδούνι για μάθημα. Πάει και αυτή η ώρα...Ένας από κάθε παράταξη να έρθει, πάει δεν γίνεται μάθημα καθόλου!Τελικά δεν δουλεύουμε ούτε καν τις ώρες διδασκαλίας μας! Εγώ αυτό ξέρω και λέω και όχι μόνο εγώ αλλά και όλος ο κόσμος, γιατί τα παιδιά πάνε σπίτι μετα και λένε στους γονείς τους πάλι κενό είχαμε σήμερα.... Και όλοι μας κοροιδεύουν και καλά κάνουν!Για ποιό ωράριο εργασίας μιλάμε επομένως? Ανύπαρκτο.... Ούτε το στοιχειώδες!Ίσως στην ψηφοφορία έπρεπε να βάλω και μια 4η επιλογή "Ούτε τις ώρες διδασκαλείας" !
Παράθεση από: killbill στις Φεβρουάριος 04, 2010, 07:16:01 μμΤο 15μελές έπιασε τον διευθυντή και του είπε να μην γίνουν οι 3 τελευταίες ώρες λόγω τσικνοπέμπτης!Ο διευθυντής αντί να αρνηθεί αμέσως (κατά την γνώμη μου), και να πει χωρίς δεύτερη σκέψη ότι αυτό δεν γίνεται ή που το είδατε γραμμένο, είπε ναι μεν ότι είναι αντίθετος αλλά θα το πει στον σύλλογο. Ε, ο σύλλογος αν κρίνετε από αυτά που έχω γράψει παραπάνω (θέλουν να πάνε λαική, δεν ξυπνάνε εύκολα το πρωι κλπ κλπ) άλλο που δεν ήθελε και συμφώνησε λόγω τσικνοπέμπτης να μην γίνουν οι 3 τελευταίες ώρες.Πιστεύω τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα. Όχι μόνο δεν καθόμαστε λεπτό παραπάνω από τις ώρες διδασκαλίας μας, αλλά αρπάζουμε την παραμικρή αφορμή να μην γίνει μάθημα.Ειδικά το τελευταίο διάστημα εν όψει απεργίας κάθε μέρα έρχονται συνδικαλιστές και μιλάνε για τις θέσεις τους και την κατάσταση. Περιμένουν να μαζευτούν όλοι οι συνάδελφοι πρώτα στο γραφείο καθηγητών (άρα κατά την διάρκεια του διαλείμματος δεν έχουν ξεκινήσει να μιλάνε) και η ομιλία ξεκινάει μόλις χτυπήσει το κουδούνι για μάθημα. Πάει και αυτή η ώρα...Ένας από κάθε παράταξη να έρθει, πάει δεν γίνεται μάθημα καθόλου!Τελικά δεν δουλεύουμε ούτε καν τις ώρες διδασκαλίας μας! Εγώ αυτό ξέρω και λέω και όχι μόνο εγώ αλλά και όλος ο κόσμος, γιατί τα παιδιά πάνε σπίτι μετα και λένε στους γονείς τους πάλι κενό είχαμε σήμερα.... Και όλοι μας κοροιδεύουν και καλά κάνουν!Για ποιό ωράριο εργασίας μιλάμε επομένως? Ανύπαρκτο.... Ούτε το στοιχειώδες!Ίσως στην ψηφοφορία έπρεπε να βάλω και μια 4η επιλογή "Ούτε τις ώρες διδασκαλείας" !Απαράδεκτο ....κατά τη γνώμη πάντα
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Φεβρουάριος 04, 2010, 07:50:01 μμΠαράθεση από: killbill στις Φεβρουάριος 04, 2010, 07:16:01 μμΤο 15μελές έπιασε τον διευθυντή και του είπε να μην γίνουν οι 3 τελευταίες ώρες λόγω τσικνοπέμπτης!Ο διευθυντής αντί να αρνηθεί αμέσως (κατά την γνώμη μου), και να πει χωρίς δεύτερη σκέψη ότι αυτό δεν γίνεται ή που το είδατε γραμμένο, είπε ναι μεν ότι είναι αντίθετος αλλά θα το πει στον σύλλογο. Ε, ο σύλλογος αν κρίνετε από αυτά που έχω γράψει παραπάνω (θέλουν να πάνε λαική, δεν ξυπνάνε εύκολα το πρωι κλπ κλπ) άλλο που δεν ήθελε και συμφώνησε λόγω τσικνοπέμπτης να μην γίνουν οι 3 τελευταίες ώρες.Πιστεύω τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα. Όχι μόνο δεν καθόμαστε λεπτό παραπάνω από τις ώρες διδασκαλίας μας, αλλά αρπάζουμε την παραμικρή αφορμή να μην γίνει μάθημα.Ειδικά το τελευταίο διάστημα εν όψει απεργίας κάθε μέρα έρχονται συνδικαλιστές και μιλάνε για τις θέσεις τους και την κατάσταση. Περιμένουν να μαζευτούν όλοι οι συνάδελφοι πρώτα στο γραφείο καθηγητών (άρα κατά την διάρκεια του διαλείμματος δεν έχουν ξεκινήσει να μιλάνε) και η ομιλία ξεκινάει μόλις χτυπήσει το κουδούνι για μάθημα. Πάει και αυτή η ώρα...Ένας από κάθε παράταξη να έρθει, πάει δεν γίνεται μάθημα καθόλου!Τελικά δεν δουλεύουμε ούτε καν τις ώρες διδασκαλίας μας! Εγώ αυτό ξέρω και λέω και όχι μόνο εγώ αλλά και όλος ο κόσμος, γιατί τα παιδιά πάνε σπίτι μετα και λένε στους γονείς τους πάλι κενό είχαμε σήμερα.... Και όλοι μας κοροιδεύουν και καλά κάνουν!Για ποιό ωράριο εργασίας μιλάμε επομένως? Ανύπαρκτο.... Ούτε το στοιχειώδες!Ίσως στην ψηφοφορία έπρεπε να βάλω και μια 4η επιλογή "Ούτε τις ώρες διδασκαλείας" !Απαράδεκτο ....κατά τη γνώμη πάνταΚαι πολλές κάνατε...εμείς κάναμε τις....2 (ολογράφως: δύο) πρώτες ώρες, κι αυτές με το ζόρι γιατί κάτι γραφικοί φιλόλογοι (καλή ώρα..) ωρύονταν για την Έκθεση και τις χαμένες ώρες κατεύθυνσης. Και η 2η έγινε "πρόβα" για το γλέντι σε κάποια τμήματα...Killbill, το'χεις με τη γραφή πάντως - ο διάλογος που εφτιαξες είναι όλα τα λεφτά !!!! :-))) Δεν τον στέλνεις και στο email της Διαμαντοπούλου;;;