0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δασκάλα έσπασε την βέργα στο κεφάλι του μαθητήΗ δασκάλα ενός ολοήμερου σχολείου στη Ρόδο, το μεσημέρι της Τετάρτης χτύπησε έναν 10χρονο μαθητή στο κεφάλι με βέργα, επειδή ήταν ζωηρός. Ο μικρός μαθητής επέστρεψε στο σπίτι του και εκεί οι γονείς του διαπίστωσαν το τραύμα που είχε το παιδί στο κεφάλι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ο πατέρας του μικρού μιλώντας στην τοπική τηλεόραση της Δωδεκανήσου «ΚΟΣΜΟΣ» δήλωσε ότι έχει καταγγείλει ήδη την δασκάλα στον αρμόδιο εισαγγελέα. «Δεν έχουν το δικαίωμα να χαρακτηρίζουν το παιδί μου παραβατικό. Ακόμα και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα μπορούσαν να το αναφέρουν στα αρμόδια όργανα. Ο δάσκαλος δεν έχει το δικαίωμα να τιμωρεί. Είναι δυνατόν ένα παιδί να κάθεται από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα καθηλωμένο σε ένα θρανίο και να μην αντιδράσει; Το παιδί μετά από αυτό όπως είναι λογικό φοβάται και αρνείται να επιστρέψει στο σχολείο». Σύμφωνα με πληροφορίες η βέργα, από το χτύπημα, έσπασε πάνω στο κεφάλι του παιδιού.zougla
ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥ
ΠαράθεσηΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥ
Παράθεση από: GiannisV στις Μαρτίου 06, 2010, 03:14:08 amΠαράθεσηΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥ
Συμβαίνουν και αυτά!Δάσκαλος ζει τον εφιάλτη από ψεύτικο προφίλ στο facebook!http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1159167
Παράθεση από: jak13 στις Μαρτίου 08, 2010, 11:36:58 pmΣυμβαίνουν και αυτά!Δάσκαλος ζει τον εφιάλτη από ψεύτικο προφίλ στο facebook!http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1159167Άντε ν' αποδείξει ο άνθρωπος οτι δεν είναι ελέφαντας τώρα.Τελικά αγαπητό καρχαριάκι, μάλλον αυτό θα γίνει, ίσως είναι καλύτερα ν' αλλάξουμε επάγγελμα.Τί μου συνέβη στο ΙΕΚ...Μπήκα θυμωμένος από τα προηγούμενα συμβάντα, και έβαλα κάποια γκάζια. Σε απειλή μου να διώξω κάποια άτομα που έκαναν φασαρία, σηκώθηκε ένας, κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου, και άρχισε να με βρίζει λέγοντας "δε σε αντέχω άλλο ρε π...." και άλλα τινά. Μέχρι εκείνου του σημείου άκουγα απειλές για το άτομό μου, "μισοσοβαρά-μισοαστεία", του τύπου "θα βρούμε πού μένεις" καθώς και απειλές για το αυτοκίνητό μου, του τύπου "να δείς πώς θα το βρείς το αμάξι σου", ώσπου καταλήξαμε στο "θα πάμε να διαμαρτυρηθούμε για ν' αλλάξουμε καθηγητή". Το τελευταίο πραγματικά δε το πίστευα. Ωστόσο με παρακάλεσαν να βγώ λίγο από την αίθουσα ποαραχωρόντας τους 10 λεπτά για να συζητήσουν ένα θέμα. Θεωρώντας οτι ενδεχομένως θα συζητούσαν οτι ο τρόπος συμπεριφοράς τους ήταν λάθος, το έκανα, και στο τέλος της ώρας, όταν πήγα να υπογράψω την αποχώρησή μου, μου είπαν από τη γραμματεία οτι με ήθελε ο υποδιευθυντής. Πηγαίνοντας στο γραφείο του, βρήκα να με περιμένουν εκεί πέντε άτομα, εκτός από τον ίδιο, τα οποία ζητούσαν επίμονα να αντικατασταθώ από μια καθηγήτρια.