0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαρτίου 26, 2010, 05:16:52 pmπολυ σωστα τα λες ,αλλα μη ξεχναμε και τους φιλους -συμμαθητες που ειναι μεγαλη επιρροη...δυστυχως....τα κινητα δεν ειναι παντα κατι αρνητικο.δεν πρεπει να δαιμονοποιουμε την τεχνολογια ...μπορουμε να τους παρουμε κινητο χωρις καμερες μνημες κλπ...ετσι ωστε να μπορουμε να τα βρισκουμε ανα πασα ωρα και στιγμη,μη ξεχνατε οτι πλεον οι γονεις λειπουν πολλες ωρες απ το σπιτι.. οσο για την διατροφη δεν το συζητω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με την θαλασσινη μας Άραγε όσοι έχουν παιδιά σκέφτονται έστω και την υπόνοια πρόκλησης βλαβών από τα κινητά;;; Δεν ξέρω....Εγώ, πάντως, αν είχα παιδί δεν θα του επέτρεπα να χρησιμοποιήσει κινητό πριν βγουν κάποια συμπεράσματα για την ακτινοβολία (απόψεις έχω ακούσει πολλές πάνω στο θέμα, αλλά τίποτα σίγουρο)....Και, όμως, πριν από 15 χρόνια εμείς πώς τα καταφέρναμε χωρίς κινητά; Και σε παρέες και παντού....
πολυ σωστα τα λες ,αλλα μη ξεχναμε και τους φιλους -συμμαθητες που ειναι μεγαλη επιρροη...δυστυχως....τα κινητα δεν ειναι παντα κατι αρνητικο.δεν πρεπει να δαιμονοποιουμε την τεχνολογια ...μπορουμε να τους παρουμε κινητο χωρις καμερες μνημες κλπ...ετσι ωστε να μπορουμε να τα βρισκουμε ανα πασα ωρα και στιγμη,μη ξεχνατε οτι πλεον οι γονεις λειπουν πολλες ωρες απ το σπιτι.. οσο για την διατροφη δεν το συζητω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με την θαλασσινη μας
Παράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 26, 2010, 05:26:45 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαρτίου 26, 2010, 05:16:52 pmπολυ σωστα τα λες ,αλλα μη ξεχναμε και τους φιλους -συμμαθητες που ειναι μεγαλη επιρροη...δυστυχως....τα κινητα δεν ειναι παντα κατι αρνητικο.δεν πρεπει να δαιμονοποιουμε την τεχνολογια ...μπορουμε να τους παρουμε κινητο χωρις καμερες μνημες κλπ...ετσι ωστε να μπορουμε να τα βρισκουμε ανα πασα ωρα και στιγμη,μη ξεχνατε οτι πλεον οι γονεις λειπουν πολλες ωρες απ το σπιτι.. οσο για την διατροφη δεν το συζητω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με την θαλασσινη μας Άραγε όσοι έχουν παιδιά σκέφτονται έστω και την υπόνοια πρόκλησης βλαβών από τα κινητά;;; Δεν ξέρω....Εγώ, πάντως, αν είχα παιδί δεν θα του επέτρεπα να χρησιμοποιήσει κινητό πριν βγουν κάποια συμπεράσματα για την ακτινοβολία (απόψεις έχω ακούσει πολλές πάνω στο θέμα, αλλά τίποτα σίγουρο)....Και, όμως, πριν από 15 χρόνια εμείς πώς τα καταφέρναμε χωρίς κινητά; Και σε παρέες και παντού....μα εγω δεν ειπα να το κανουν σκουλαρικι στο αυτι το κινητο,αλλα ειναι χρησιμο ,οσο και να μη θελουμε να το παραδεχτουμε...οσο για το πως τα βγαζαμε εμεις περα,εε και τι μ αυτο ,καποτε ζουσαμε και σε σπηλιες ενω τωρα σε μεζονετες....μηπως να γυρισουμε στις σπηλιες;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαρτίου 26, 2010, 05:30:42 pmΠαράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 26, 2010, 05:26:45 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαρτίου 26, 2010, 05:16:52 pmπολυ σωστα τα λες ,αλλα μη ξεχναμε και τους φιλους -συμμαθητες που ειναι μεγαλη επιρροη...δυστυχως....τα κινητα δεν ειναι παντα κατι αρνητικο.δεν πρεπει να δαιμονοποιουμε την τεχνολογια ...μπορουμε να τους παρουμε κινητο χωρις καμερες μνημες κλπ...ετσι ωστε να μπορουμε να τα βρισκουμε ανα πασα ωρα και στιγμη,μη ξεχνατε οτι πλεον οι γονεις λειπουν πολλες ωρες απ το σπιτι.. οσο για την διατροφη δεν το συζητω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με την θαλασσινη μας Άραγε όσοι έχουν παιδιά σκέφτονται έστω και την υπόνοια πρόκλησης βλαβών από τα κινητά;;; Δεν ξέρω....Εγώ, πάντως, αν είχα παιδί δεν θα του επέτρεπα να χρησιμοποιήσει κινητό πριν βγουν κάποια συμπεράσματα για την ακτινοβολία (απόψεις έχω ακούσει πολλές πάνω στο θέμα, αλλά τίποτα σίγουρο)....Και, όμως, πριν από 15 χρόνια εμείς πώς τα καταφέρναμε χωρίς κινητά; Και σε παρέες και παντού....μα εγω δεν ειπα να το κανουν σκουλαρικι στο αυτι το κινητο,αλλα ειναι χρησιμο ,οσο και να μη θελουμε να το παραδεχτουμε...οσο για το πως τα βγαζαμε εμεις περα,εε και τι μ αυτο ,καποτε ζουσαμε και σε σπηλιες ενω τωρα σε μεζονετες....μηπως να γυρισουμε στις σπηλιες;; ΟΚ! Δέχομαι τις απόψεις σου, αν κει δεν συμφωνώ καθώς έχω διαβάσει μελέτη που μιλά για βλάβη σε παιδιά που μπορεί να προκληθεί με 5 λεπτά το μήνα έκθεση σε ακτινοβολία. Επίσης, υποάρχουν μελέτες που λένε ότι η ακτινοβολία συντελεί και στον αυτισμό.Δεν είμαι ειδική, απλά γράφω αυτά που έχω διαβάσει και σίγουρα υπάρχουν και αντίθετες απόψεις τις οποίες κάποιοι (πιο ειδικοί από μένα) μπορούν να τεκμηριώσουν.Όσο για τι κινητό και την επόχή μας....εγώ ακόμα αρνούμαι πεισματικά να πάρω κινητό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ζω σε σπηλιά;;; Ίσως.....
Μακάρι να μπορούσαμε, αλλά βλέπεις, οι ανέσεις μάς έχουν καλομάθει, ακόμη και εμάς τους θαλασσινούς και δεν μπορούμε χωρίς αυτές! Σωστή, βεβαίως, η άποψη ότι δεν υπάρχει κακή τεχνολογία, αλλά κακή χρήση της. Αυτό, άλλωστε δε διδάσκουμε και στην Έκθεση;
Παράθεση από: karxarias29 στις Μαρτίου 26, 2010, 05:49:09 pmΜακάρι να μπορούσαμε, αλλά βλέπεις, οι ανέσεις μάς έχουν καλομάθει, ακόμη και εμάς τους θαλασσινούς και δεν μπορούμε χωρίς αυτές! Σωστή, βεβαίως, η άποψη ότι δεν υπάρχει κακή τεχνολογία, αλλά κακή χρήση της. Αυτό, άλλωστε δε διδάσκουμε και στην Έκθεση; να σε δω σε σπηλια να σπαρτας και τι στο κοσμο... φευγω παω να σπαταλισω το περισευμα μου στα μαγαζια..
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_9836.html
...έχω μετανιώσει που σταμάτησα το καράτε στην καφέ ζώνη...(ίσως πρέπει να ξαναρχίσω!)Πάντως σοβαρά, αναρωτιέμαι...για να φτάσει ένας μαθητής να δείρει καθηγητή, τι σκηνικό μπορεί να προηγήθηκε; Ποιο να ήταν το ιστορικό; Μου φαίνεται ότι για αυτήν την κατάληξη δεν θα είναι και εντελώς ανεύθυνος ο καθηγητής...