0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λες να συμβαίνει αυτό Jimmy??? Κρίμα , ρε γαμώτο, γιατί τόσος κόσμος περιμένει αγωνιωδώς τι θα γίνει.... Δεν ξέρω τι να πω.... Πολλά πράγματα εξαρτώνται....: Πως θα πάει η οικονομία της Ελλάδας, τι θα απαιτήσει το Δ.Ν.Τ. , τι κενά θα προκύψουν μετά το μαγείρεμα, ανά ειδικότητα, τι σχεδιάζει η Διαμαντοπούλου και τι προτεραιότητες έχει για το σχολείο κλπ. κλπ..... Το ξέρω είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως λογικά όσο και να παρατείνει τις περιόδους, οι διοριστέοι πρέπει κάποια στιγμή να απορροφηθούν... Υπάρχει περίπτωση νομικής ακύρωσης της προκήρυξης : 2Π, 3Π, 4Π, 5Π / 2008 του ΑΣΕΠ??? Δεν νομίζω!!!! Μόνο παράταση μπορούν να κάνουν της περιόδου διορισμού , λόγω κακής οικονομίας της χώρας, τίποτα παραπάνω!!!!!
Ξέρει κανείς -έγκυρα- πότε ανακοινώνονται τα ονόματα των διοριστέων για την επόμενη σχολική χρονιά ;
nk=topic=17492.msg318814#msg318814 date=1275467606]Πάρε και ρώτα τους. Αν πάρεις απάντηση κερνάω μπύρες.Γνώμη μου: Τέλη Ιούλη θα ξυπνήσουμε μια ωραία πρωία και θα τρέχουμε να κάνουμε τα χαρτιά μας, να μάθουμε τα κενά, να ετοιμαστούμε για μετακόμιση, να διευθετήσουμε όλες τις υποθέσεις μας εντός 4 ημερών.(και όλα αυτά αν κάνει τους διορισμούς που επιβάλλει ο νόμος)
Παράθεση από: Selanik στις Ιουνίου 02, 2010, 12:32:59 pmnk=topic=17492.msg318814#msg318814 date=1275467606]Πάρε και ρώτα τους. Αν πάρεις απάντηση κερνάω μπύρες.Γνώμη μου: Τέλη Ιούλη θα ξυπνήσουμε μια ωραία πρωία και θα τρέχουμε να κάνουμε τα χαρτιά μας, να μάθουμε τα κενά, να ετοιμαστούμε για μετακόμιση, να διευθετήσουμε όλες τις υποθέσεις μας εντός 4 ημερών.(και όλα αυτά αν κάνει τους διορισμούς που επιβάλλει ο νόμος)Selanik, το πιο πιθανό είναι να μας καλέσουν όλους να πάμε να κάνουμε τα χαρτιά μας κανονικά, να φύγουμε με μια χαρά απο τη Δ/θμια :-) εντωμεταξύ να περιμένουμε με ανυπομονησία την τοποθέτησή μας και ξάφνου να βγουν οι πίνακες και κάποιοι απο εμάς να μην είμαστε μέσα σε αυτούς θα μας πάρουν κάποια στιγμή σύμφωνα με το Νέο νόμο ή και σε κάποιους κλάδους να μην υπάρχουν ούτε για δείγμα πίνακες....μιας και είναι υπεράρριθμοι σύμφωνα με τα κενά...
Παράθεση από: phoebe στις Ιουνίου 02, 2010, 12:44:56 pmΠαράθεση από: Selanik στις Ιουνίου 02, 2010, 12:32:59 pmnk=topic=17492.msg318814#msg318814 date=1275467606]Πάρε και ρώτα τους. Αν πάρεις απάντηση κερνάω μπύρες.Γνώμη μου: Τέλη Ιούλη θα ξυπνήσουμε μια ωραία πρωία και θα τρέχουμε να κάνουμε τα χαρτιά μας, να μάθουμε τα κενά, να ετοιμαστούμε για μετακόμιση, να διευθετήσουμε όλες τις υποθέσεις μας εντός 4 ημερών.(και όλα αυτά αν κάνει τους διορισμούς που επιβάλλει ο νόμος)Selanik, το πιο πιθανό είναι να μας καλέσουν όλους να πάμε να κάνουμε τα χαρτιά μας κανονικά, να φύγουμε με μια χαρά απο τη Δ/θμια :-) εντωμεταξύ να περιμένουμε με ανυπομονησία την τοποθέτησή μας και ξάφνου να βγουν οι πίνακες και κάποιοι απο εμάς να μην είμαστε μέσα σε αυτούς θα μας πάρουν κάποια στιγμή σύμφωνα με το Νέο νόμο ή και σε κάποιους κλάδους να μην υπάρχουν ούτε για δείγμα πίνακες....μιας και είναι υπεράρριθμοι σύμφωνα με τα κενά... Έτσι πιστεύω και εγώ. Αλλά Qui veut aller loin ménage sa monture! Κάποιοι άλλοι θα ξυπνήσουν προ εκπλήξεως και θα είναι αργά.
μερικοί νομίζουν ότι το πρόβλημα θα είναι για 2-3 χρόνια...
Εδώ σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για το ποια κατηγορία διορισμού θα προηγηθεί
άλλοι νομίζουν ότι μια τέτοια λαίλαπα αντιμετωπίζεται στα δικαστήρια
Άλλοι προτιμούν να ζουν στον κόσμο τους