0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ενδιαφερομαι και εγω για δικαστικη προσφυγη.Αν καποιος εχει καποια ενημερωση ή αν υπαρχουν ατομα που ηδη εχουν ξεκινησει διαδικασιες να ενημερωσουν και εμας τους υπολοιπους που ενδιαφερομαστε.Νομιζω πως οσο πιο μαζικες ειναι οι κινησεις μας τοσο το καλυτερο.Περιμενω νεοτερα..
Το 40% - πίνακας και το 60% - ΑΣΕΠ πάνε πακέτο, όσοι γνωρίζουν για προσφυγή σε περίπτωση που δεν μας διορίσει ας ενημερώσει… ή που θα είναι καλύτερα να απευθυνθούμε γιατί θα πρέπει κάτι τέτοιο να γίνει άμεσα, μόλις βγουν οι τοποθετήσεις και δεν μας έχει μέσα ενώ ο δικαιούμαστε…
Η κίνηση των 111 έχει ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου....(αν θυμάμαι καλα)..στην οποία να προσθέσω ότι εγώ μετα απο πολύ σκέψη και αρκετό αγχος δε συμμετέχω. και ακόμη έχω αμφιβολίες αν έπραξα σωστά ή όχι...το μέλλον θα δείξει...Δεν είμαι σίγουρη αν μπορεί κάποιος να "επιβιβαστεί στο πλοίο" τώρα....χρησιμοποιώ δικίά τους έκφραση, γιατί το πλοίο σάλπαρε και δεν μπορούσε να περιμένει!!Το link είναι:http://dioristeoi08.forumgreek.com/login.forum?redirect=/search.forum&search_id=activetopicsνα προσθέσω εδώ ότι η κίνηση αυτή κόστιζε 100 ευρώ το κεφαλι!!
Συμφωνώ ότι κάθε δικαστική κίνηση κοστίζει, αλλά απλά για μια αίτηση , όπως λέγανε, πολλα δεν είναι 100 ευρώ στις μέρες που ζούμε;;Δηλαδή μια απλή άιτηση 100 ευρώ;;;η οποία δεν ξέρω τι θα γραφει και τι εξυπηρετει βέβαια, νομικός δεν είμαι..φυσικός θέλω να πιστεύω ότι είμαι.Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γίνει χίλια κομμάτια..ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί....τουλάχιστον μέσα απο το pde...δεν ξέρω τι άλλο να πω!!!!
παιδιά μη μπερδεύεστε!όταν λέμε <διοριστέοι β΄φουρνιας>εννοούμε μόνο τους ανθρώπους που δώσανε ΑΣΕΠ και κρίθηκαν διοριστέοι!μόνο τα ονόματα αυτών είναι στην εφημερίδα της κυβερνήσεως!δεν είναι όλοι το ίδιο!