0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το σχολείο στο οποίο θα τοποθετηθούμε πότε περίπου το μαθαίνουμε; Αν π.χ. κάποιος διοριστεί στη Γ' Έβρου, μαθαίνει μόλις παρουσιαστεί τα κενά της συγκεκριμένης περιοχής και δηλώνει τα σχολεία με βάση τη σειρά προτίμησής του; Ή υπάρχει περίπτωση να του γίνει κάποια "απευθείας ανάθεση";
Παράθεση από: dolphin στις Αυγούστου 04, 2010, 12:49:49 pmΚανονικά οι τοποθέτησεις γίνονται με τα μόρια διορισμού του διορισμού όταν είναι να τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί σε σχολεία ίδιας περιοχής... Δεν παίζουν ρόλο τα μόρια προϋπηρεσίας αλλά η σειρά διορισμού;
Κανονικά οι τοποθέτησεις γίνονται με τα μόρια διορισμού του διορισμού όταν είναι να τοποθετηθούν εκπαιδευτικοί σε σχολεία ίδιας περιοχής...
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 03, 2010, 05:21:38 pmΠαράθεση από: infinity στις Αυγούστου 03, 2010, 05:17:24 pmείναι δυνατόν να μη δηλώνουμε δυσπρόσιτα???έτσι στο άσχετο και όποιον πάρει ο χάρος??τι πραγματα είναι αυτά??δηλαδή δηλώνεις δ δωδεκανήσου ας πούμε και όπου σε πάνε??λίγο περίεργο μου φαίνεται...ας ενημερώσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ....Η Δ Δωδεκανήσου είναι ούτως ή άλλως όλη δυσπρόσιτη... Και τις προηγούμενες χρονιές, άλλωστε, παρότι έδιναν χωριστά τα δυσπρόσιτα, υπήρχε η πιθανότητα να διοριστεί κάποιος σε μια περιοχή και να βρεθεί σε δυσπρόσιτο (για 1 χρόνο όμως). Τώρα όπου πάει κανείς θα μείνει 3 χρόνια (στην περιοχή -όχι απαραίτητα στο ίδιο σχολείο).Η τριετία ισχύει για την περιοχή και όχι κατά ανάγκη για το σχολείο; Δηλαδή μπορείς να κάνεις κανονικά βελτίωση θέσης μέσα στη χρονιά και να αλλάξεις σχολείο το δεύτερο χρόνο;
Παράθεση από: infinity στις Αυγούστου 03, 2010, 05:17:24 pmείναι δυνατόν να μη δηλώνουμε δυσπρόσιτα???έτσι στο άσχετο και όποιον πάρει ο χάρος??τι πραγματα είναι αυτά??δηλαδή δηλώνεις δ δωδεκανήσου ας πούμε και όπου σε πάνε??λίγο περίεργο μου φαίνεται...ας ενημερώσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ....Η Δ Δωδεκανήσου είναι ούτως ή άλλως όλη δυσπρόσιτη... Και τις προηγούμενες χρονιές, άλλωστε, παρότι έδιναν χωριστά τα δυσπρόσιτα, υπήρχε η πιθανότητα να διοριστεί κάποιος σε μια περιοχή και να βρεθεί σε δυσπρόσιτο (για 1 χρόνο όμως). Τώρα όπου πάει κανείς θα μείνει 3 χρόνια (στην περιοχή -όχι απαραίτητα στο ίδιο σχολείο).
είναι δυνατόν να μη δηλώνουμε δυσπρόσιτα???έτσι στο άσχετο και όποιον πάρει ο χάρος??τι πραγματα είναι αυτά??δηλαδή δηλώνεις δ δωδεκανήσου ας πούμε και όπου σε πάνε??λίγο περίεργο μου φαίνεται...ας ενημερώσει κάποιος αν ξέρει παρακαλώ....
Ναι, ρε παιδιά, μια βοήθεια και σε μένα. Δεν μπορώ να κάνω παράθεση και προεπισκόπηση, αν πατήσω απάντηση, αλλά μπορώ να κάνω παράθεση και να απαντήσω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Τι κοτσάνα έχω κάνει
μια ερώτηση από έναν νέο στο forum. Στους μαθηματικούς η εγκύκλιος αναφέρει 70 διορισμούς από 30μηνο και 40 από 24μηνο, κοιτάζοντας τους αντίστοιχους πίνακες όμως ο πίνακας του 30μηνου περιέχει 15 ονόματα και του 24μηνου 31 ονόματα και μερικά ονόματα είναι κοινά και στους δύο πίνακες. Τι μπορεί να συμβαίνει;
Εγώ πάλι θα ρωτήσω κάτι πάρα πολύ σημαντικό..Δεδομένου ότι έχει περατωθεί η διαδικασία απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων στις 29 Ιουλίου και πλέον θα πληρώνονται μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της ΕΑΠ, θα πρέπει κι εμείς ως νεοεισελθόντες στο δημόσιο να εγγραφούμε στα αντίστοιχα μητρώα πληρωμών ή απλά δεν υπαγόμαστε σ' αυτό το καθεστώς;