0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Εύλογη η απορία,δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!!
σωστα εχει καθιερωθει, αλλα εγω θυμαμαι στο πανεπιστημιο ο καθηγητης μου επεμενε ότι η σωστη έκφραση ειναι "το πλαισιο" διοτι δεν είναι πολλα αλλα ένα.
Παράθεση από: aeee στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:48:24 amσωστα εχει καθιερωθει, αλλα εγω θυμαμαι στο πανεπιστημιο ο καθηγητης μου επεμενε ότι η σωστη έκφραση ειναι "το πλαισιο" διοτι δεν είναι πολλα αλλα ένα.αν ήταν καθηγήτρια τοτε είχαμε την ίδια γιατί αυτό ακριβως μας έλεγε συνεχώς
Παράθεση από: grooog στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:12:55 amΠαράθεση από: aeee στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:48:24 amσωστα εχει καθιερωθει, αλλα εγω θυμαμαι στο πανεπιστημιο ο καθηγητης μου επεμενε ότι η σωστη έκφραση ειναι "το πλαισιο" διοτι δεν είναι πολλα αλλα ένα.αν ήταν καθηγήτρια τοτε είχαμε την ίδια γιατί αυτό ακριβως μας έλεγε συνεχώςMarkos : πλαίσιο ή ΠΛΑΙΣΙΟ πανακριβο!! μη ξεχασεις την αποδειξη!!! grooog : μας έκανε και το σχεδιαγραμμα όταν μας εξηγούσε τη φραση, ζωγραφιζε ένα τετραγωνο στο πίνακα και μας έλεγε ότι ειναι ένα πλαισιο μεσα στο οποιο εντασσεται η αναφερθεισα κατασταση και οχι πολλα
Παράθεση από: aeee στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:31:34 amΠαράθεση από: grooog στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:12:55 amΠαράθεση από: aeee στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:48:24 amσωστα εχει καθιερωθει, αλλα εγω θυμαμαι στο πανεπιστημιο ο καθηγητης μου επεμενε ότι η σωστη έκφραση ειναι "το πλαισιο" διοτι δεν είναι πολλα αλλα ένα.αν ήταν καθηγήτρια τοτε είχαμε την ίδια γιατί αυτό ακριβως μας έλεγε συνεχώςMarkos : πλαίσιο ή ΠΛΑΙΣΙΟ πανακριβο!! μη ξεχασεις την αποδειξη!!! grooog : μας έκανε και το σχεδιαγραμμα όταν μας εξηγούσε τη φραση, ζωγραφιζε ένα τετραγωνο στο πίνακα και μας έλεγε ότι ειναι ένα πλαισιο μεσα στο οποιο εντασσεται η αναφερθεισα κατασταση και οχι πολλα ακριβως!!!δεν μου ειπες ομως ηταν καθηγητρια τελικα?
συμφωνω και γω με aeee και οχι με.....Μπαμπινιωτη !!!! ειναι "πλαισιο" (οπως λεμε ρε παιδι μου, που πας? παω στο ΠΛΑΙΣΙΟ να δω για αναλωσιμα. δε λεμε παμε στα πλαισια να δω για αναλωσιμα!!)
Παράθεση από: grooog στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 11:45:05 amΠαράθεση από: aeee στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:31:34 amΠαράθεση από: grooog στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 10:12:55 amΠαράθεση από: aeee στις Φεβρουαρίου 20, 2010, 09:48:24 amσωστα εχει καθιερωθει, αλλα εγω θυμαμαι στο πανεπιστημιο ο καθηγητης μου επεμενε ότι η σωστη έκφραση ειναι "το πλαισιο" διοτι δεν είναι πολλα αλλα ένα.αν ήταν καθηγήτρια τοτε είχαμε την ίδια γιατί αυτό ακριβως μας έλεγε συνεχώςMarkos : πλαίσιο ή ΠΛΑΙΣΙΟ πανακριβο!! μη ξεχασεις την αποδειξη!!! grooog : μας έκανε και το σχεδιαγραμμα όταν μας εξηγούσε τη φραση, ζωγραφιζε ένα τετραγωνο στο πίνακα και μας έλεγε ότι ειναι ένα πλαισιο μεσα στο οποιο εντασσεται η αναφερθεισα κατασταση και οχι πολλα ακριβως!!!δεν μου ειπες ομως ηταν καθηγητρια τελικα?άνδρας με μουσι!