0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
που της ΄΄δώσαν΄΄ κατάλογο,λέει, με ονόματα καθηγητών του δημοσίου που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα δείχνοντας σε όλους μας τι σημαίνει ήθος,ακεραιότητα και αξιοπρέπεια.ενω το να κανεις μαθηματα στους μαθητες σου εκβιαστικα πολλες φορες φανερωνει ηθος ,ακεραιοτητα και αξιοπρεπεια..ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ...κατι που επρεπε να κανει η ιδια η ΟΛΜΕ το κανουν δυστυχως οι φροντιστες..
Στην προκειμένη όμως ο ντόρος δεν γίνεται για την κάθαρση αλλά για να στρωθεί ο δρόμος των νέων μέτρων καλλιεργώντας στην κοινή γνώμη την αίσθηση ότι έτσι κι αλλιώς όλοι οι καθηγητές κάνουν ιδιαίτερα οπότε δεν πειράζει που θα γίνει περικοπή στο μισθό τους.
Δεν έχω καταλάβει καθόλου γιατί κάποιοι συνάδελφοι τα έχουν βάλει με τους φροντιστές;Όποιος έχει κότσια ας ανοίξει φροντιστήριο κι ας το κρατήσει!!!!!Έχει αναρωτηθεί κανείς ότι αυτοί το καλοκαίρι για πολλούς μήνες δεν έχουν δουλειά;Πέρα από αυτό το κράτος δεν μένει παραπονεμένο από αυτούς γιατί την εφορία τους την προκαταβάλουν.Απαράδεκτο να υποστηρίζουν συνάδελφοι διορισμένους διεφθαρμένους εκπαιδευτικούς που κοστολογούν το ιδιαίτερό τους μάθημα 50 ευρώ την ώρα.
Παράθεση από: maricagirl στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 10:23:06 pmΔεν έχω καταλάβει καθόλου γιατί κάποιοι συνάδελφοι τα έχουν βάλει με τους φροντιστές;Όποιος έχει κότσια ας ανοίξει φροντιστήριο κι ας το κρατήσει!!!!!Έχει αναρωτηθεί κανείς ότι αυτοί το καλοκαίρι για πολλούς μήνες δεν έχουν δουλειά;Πέρα από αυτό το κράτος δεν μένει παραπονεμένο από αυτούς γιατί την εφορία τους την προκαταβάλουν.Απαράδεκτο να υποστηρίζουν συνάδελφοι διορισμένους διεφθαρμένους εκπαιδευτικούς που κοστολογούν το ιδιαίτερό τους μάθημα 50 ευρώ την ώρα.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Φίλος , μου έλεγε σήμερα εξοργισμένος ,ναι κάνω ιδιαίτερα από το ζόρι μου (όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη δουλειά είναι και ευχαρίστως θα το αποφεύγαμε) , έχω ένα στεγαστικό δάνειο , η γυναίκα μου δεν δουλεύει , τα έξοδα τρέχουν .....καταλαβαίνεις μου λέει και διαβάζω τη διαμαντοπούλου που μας έκοψε 10% από τα επιδόματα , και ετοιμάζεται για το 14ο μισθό να συμφωνεί με τους επιχειρηματίες της εκπαίδευσης για τα ιδιαίτερα των καθηγητών του δημοσίου . Και πως θα τα βγάλουμε πέρα με τα λεφτά που μας δίνουν ?
τουλαχιστον για την επομενη 5ετια καταργηση πανελλαδικων δεν υφισταται συμφωνα με δηλωσεις της ιδιας..
Παράθεση από: rorygr στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 10:34:46 pmΠαράθεση από: maricagirl στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 10:23:06 pmΔεν έχω καταλάβει καθόλου γιατί κάποιοι συνάδελφοι τα έχουν βάλει με τους φροντιστές;Όποιος έχει κότσια ας ανοίξει φροντιστήριο κι ας το κρατήσει!!!!!Έχει αναρωτηθεί κανείς ότι αυτοί το καλοκαίρι για πολλούς μήνες δεν έχουν δουλειά;Πέρα από αυτό το κράτος δεν μένει παραπονεμένο από αυτούς γιατί την εφορία τους την προκαταβάλουν.Απαράδεκτο να υποστηρίζουν συνάδελφοι διορισμένους διεφθαρμένους εκπαιδευτικούς που κοστολογούν το ιδιαίτερό τους μάθημα 50 ευρώ την ώρα.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=+++++++++++++++++++++++++++++++++++ kai apo emena Έτσι είναι.Και κάποιοι μάλιστα θεωρούν πως όσο περισσότερα πληρώνουν,τόσο καλύτερος είναι και ο καθηγητής!!!! Παράθεση από: markes στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 09:46:35 pmΦίλος , μου έλεγε σήμερα εξοργισμένος ,ναι κάνω ιδιαίτερα από το ζόρι μου (όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη δουλειά είναι και ευχαρίστως θα το αποφεύγαμε) , έχω ένα στεγαστικό δάνειο , η γυναίκα μου δεν δουλεύει , τα έξοδα τρέχουν .....καταλαβαίνεις μου λέει και διαβάζω τη διαμαντοπούλου που μας έκοψε 10% από τα επιδόματα , και ετοιμάζεται για το 14ο μισθό να συμφωνεί με τους επιχειρηματίες της εκπαίδευσης για τα ιδιαίτερα των καθηγητών του δημοσίου . Και πως θα τα βγάλουμε πέρα με τα λεφτά που μας δίνουν ? Ο φίλος σου δεν ηξερε όταν πήρε το δάνειο οτι η γυναίκα του μπορεί να μείνει άνεργη?Τα ιδιαίτερα τα ξεκίνησε από πότε? (γιατι το κόψιμο των επιδομάτων θα φανεί από τον άλλο μήνα.Πες στον φίλο σου να καθαρίσει η γυναίκα του σκάλες άμα ζορίζεται και να μην έπαιρνε δάνεια που εξακόντισαν το κόστος ζωής το δικό μου επειδη αυτός ήταν ανόητος και νόμιζε οτι το σπίτι που πήρε είχε την αξία των χρημάτων που πλήρωσε. Για τα υπολοιπα το συζητάμε
Παράθεση από: rorygr στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 11:03:49 pmτουλαχιστον για την επομενη 5ετια καταργηση πανελλαδικων δεν υφισταται συμφωνα με δηλωσεις της ιδιας..Δηλώσεις που μπορεί να τις αναιρέσει ενόψει κρίσης…