*

Αποστολέας Θέμα: ''Πόλεμος'' κατά των ιδιαιτέρων μαθημάτων  (Αναγνώστηκε 14176 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
Απ: ''Πόλεμος'' κατά των ιδιαιτέρων μαθημάτων
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 09:50:17 am »
που της ΄΄δώσαν΄΄ κατάλογο,λέει, με ονόματα καθηγητών του δημοσίου που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα δείχνοντας σε όλους μας τι σημαίνει ήθος,ακεραιότητα και αξιοπρέπεια.

ενω το να κανεις μαθηματα στους μαθητες σου εκβιαστικα πολλες φορες φανερωνει ηθος ,ακεραιοτητα και αξιοπρεπεια..
ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ...κατι που επρεπε να κανει η ιδια η ΟΛΜΕ το κανουν δυστυχως οι φροντιστες..
Έχεις δίκιο και συμφωνώ ότι θα έπρεπε κι η ολμε κι εμείς οι ίδιοι αυτούς τους συναδέλφους να τους απομονώνουμε και να τους καταδικάζουμε. Αλλά βλέπεις όλο το θέμα των ιδιαίτερων είναι βασισμένο πάνω στην παρανομία. Ας εκδώσουν αποδείξεις όσοι ασχολούνται με τα ιδιαίτερα και θα δεις πότε πιάνονται στη φάκα και αυτοί οι "συνάδελφοι".

Στην προκειμένη όμως ο ντόρος δεν γίνεται για την κάθαρση αλλά για να στρωθεί ο δρόμος των νέων μέτρων καλλιεργώντας στην κοινή γνώμη την αίσθηση ότι έτσι κι αλλιώς όλοι οι καθηγητές κάνουν ιδιαίτερα οπότε δεν πειράζει που θα γίνει περικοπή στο μισθό τους. ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:38:31 »

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 10:14:01 am »
Στην προκειμένη όμως ο ντόρος δεν γίνεται για την κάθαρση αλλά για να στρωθεί ο δρόμος των νέων μέτρων καλλιεργώντας στην κοινή γνώμη την αίσθηση ότι έτσι κι αλλιώς όλοι οι καθηγητές κάνουν ιδιαίτερα οπότε δεν πειράζει που θα γίνει περικοπή στο μισθό τους. ;)

μα αυτο ειναι ηδη καλλιεργημενο εδω και χρονια και η κοινη γνωμη ειναι πεπεισμενη οτι ολοι κανουν...ποσες φορες εχω βρεθει σε συζητηση και μολις διαμαρτυρηθεις για κατι αρνητικο που συμβαινει στην εκπαιδευση ακουγεται το κλασικο ''ελα μωρε μιλατε και εσεις που  θησαυριζετε απο τα ιδιαιτερα''..αντε τωρα εσυ να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...και το κακο ειναι οτι υπαρχει η πιστη οτι τα ιδιαιτερα δεν ειναι θεμα επιβιωσης αλλα αμετρου πλουτισμου...

Αποσυνδεδεμένος claire_t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 12:35:09 pm »
Δυστυχώς τα ιδιαίτερα είναι ένα παρεξηγημένο επάγγελμα, και δεν αναφέρομαι στους μόνιμους εκπαιδευτικούς του δημοσίου που καταφεύγουν στα ιδιαίτερα. Μιλάω γι'αυτούς που ασχολούνατι αποκλειστικά μ'αυτά. Ακούς οι αδαείς να λένε: <<Οι καθηγητές των ιδιαιτέρων δουλεύουν λίγες ωρίτσες και βγάζουν πολλά λεφτά, αφορολόγητα και κάθονται το μισό χρόνο, αργίες, γιορτές, καλοκαίρι...>>
Κανείς δεν σκέφτηκε πώς κατέφυγε κάποιος στα ιδιαίτερα και εάν του αρέσει που δεν έχει ασφάλεια. Όταν στα φροντιστήρια σου δίνουν 200 ευρώ το μήνα, δεν σε πληρώνουν χριστούγεννα και πάσχα, όταν στα ιδιωτικά αν δεν έχεις γνωριμίες δεν μπαίνεις, όταν δίνεις και ξαναδίνεις ΑΣΕΠ και τέλος όταν ΘΕΛΕΙΣ να κόψεις αποδείξεις στα ιδιαίτερα έρχεται το ΤΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2010, 12:37:33 pm από claire_t »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 08:34:03 pm »
Και παρότι μπορεί να φαίνεται άσχετο

http://alfavita.gr/ank_b/ank24_2_10_0350.php
Ανασυγκρότηση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.).
............
Δ. ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ αντί των αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών, μετέχουν οι κάτωθι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος:
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
1.      Δημητροπούλου Νικολέττα, ως εκπρόσωπος Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος
2.      Γκούμας Παναγιώτης, ως εκπρόσωπος Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ (αντίστοιχα):
3.      Αμπατζίδης Κωνσταντίνος, ως αναπληρωματικός εκπρόσωπος Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος
4.      Αμοιραδάκης Μιχάλης, ως αναπληρωματικός εκπρόσωπος Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος

Ο τελευταίος μάλιστα, ο Αμοιραδάκης Μιχάλης, είναι Πρόεδρος της ΟΕΦΕ.
http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6960:-lr-&catid=305:2009-12-01-17-13-26&Itemid=1562

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:38:31 »

Αποσυνδεδεμένος markes

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 09:46:35 pm »
Φίλος , μου έλεγε σήμερα εξοργισμένος ,ναι κάνω ιδιαίτερα από το ζόρι μου (όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη δουλειά είναι και ευχαρίστως θα το αποφεύγαμε) , έχω ένα στεγαστικό δάνειο , η γυναίκα μου δεν δουλεύει , τα έξοδα τρέχουν .....καταλαβαίνεις μου λέει και διαβάζω τη διαμαντοπούλου που μας έκοψε 10% από τα επιδόματα , και ετοιμάζεται για το 14ο μισθό να συμφωνεί με τους επιχειρηματίες της εκπαίδευσης για τα ιδιαίτερα των καθηγητών του δημοσίου .
Και πως θα τα βγάλουμε πέρα με τα λεφτά που μας δίνουν  ?

Και οι καθηγητές της ΠΔΣ απαγορεύεται να κάνουν ιδιαίτερα για τους επιχειρηματίες της εκπαίδευσης ? Που παίρνουν διακόσια ευρώ το μήνα ?
Οι αλβανοί της εκπαίδευσης έχουμε καταντήσει ....

Για τα ιδιαίτερα των καθηγητών του ιδιωτικού τομέα τι λένε οι επιχειρηματίες ?

Και κατέληξε :

"ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ" . (Κάτι είπε ο karxarias σε σχόλιο του πιο πάνω .)

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ .
ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ή ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ .

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 10:23:06 pm »
Δεν έχω καταλάβει καθόλου γιατί κάποιοι συνάδελφοι τα έχουν βάλει με τους φροντιστές;
Όποιος έχει κότσια ας ανοίξει φροντιστήριο κι ας το κρατήσει!!!!!Έχει αναρωτηθεί κανείς ότι αυτοί το καλοκαίρι για πολλούς μήνες δεν έχουν δουλειά;Πέρα από αυτό το κράτος δεν μένει παραπονεμένο από αυτούς γιατί την εφορία τους την προκαταβάλουν.
Απαράδεκτο να υποστηρίζουν συνάδελφοι διορισμένους διεφθαρμένους εκπαιδευτικούς που κοστολογούν το ιδιαίτερό τους μάθημα 50 ευρώ την ώρα.

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 10:34:46 pm »
Δεν έχω καταλάβει καθόλου γιατί κάποιοι συνάδελφοι τα έχουν βάλει με τους φροντιστές;
Όποιος έχει κότσια ας ανοίξει φροντιστήριο κι ας το κρατήσει!!!!!Έχει αναρωτηθεί κανείς ότι αυτοί το καλοκαίρι για πολλούς μήνες δεν έχουν δουλειά;Πέρα από αυτό το κράτος δεν μένει παραπονεμένο από αυτούς γιατί την εφορία τους την προκαταβάλουν.
Απαράδεκτο να υποστηρίζουν συνάδελφοι διορισμένους διεφθαρμένους εκπαιδευτικούς που κοστολογούν το ιδιαίτερό τους μάθημα 50 ευρώ την ώρα.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος nikgre

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 10:47:52 pm »
Συνάδελφοι με τίποτα δεν μπορώ να αποδεχθώ τη δικαιολογία του μικρού μισθού για τα ιδιαίτερα των μονιμάδων! Είναι αδικαιολόγητοι! Με την ίδια δικαιολογία δίνουμε συγχωροχάρτι σε όλους τους δημόσιους (διεφθαρμένους) υπαλλήλους!! Ειδικά στις επαρχιακές πόλεις αρκετοί μόνιμοι καθηγητές έχουν καθημερινά ιδιαίτερα από το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ! Με 40 και 50 ευρώ την ώρα. Οι τύποι είναι σκέτοι πρόκληση για τους υπόλοιπους (αδιόριστους) καθηγητές.

ΥΓ.1 Σας βάζω ένα πρόβλημα. Καθηγητής μόνιμος λαμβάνει μηνιαίως 1300 ευρώ από το Κράτος. Παράλληλα τα απογεύματα κάνει 5 ώρες μάθημα με 40 ευρώ την ώρα εκτός ΣΚ. Ποιό είναι το εισόδημά του στο τέλος του μήνα;

ΥΓ.2 Υπενθυμίζω ότι 1300 ευρώ ασφαλή μισθό (βρέχει, χιονίζει η καραβάνα γεμίζει) δεν τον βρίσκεις στον ιδιωτικό τομέα!!
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος bkanenas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 10:49:52 pm »

=+++++++++++++++++++++++++++++++++++ kai apo emena

Φίλος , μου έλεγε σήμερα εξοργισμένος ,ναι κάνω ιδιαίτερα από το ζόρι μου (όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη δουλειά είναι και ευχαρίστως θα το αποφεύγαμε) , έχω ένα στεγαστικό δάνειο , η γυναίκα μου δεν δουλεύει , τα έξοδα τρέχουν .....καταλαβαίνεις μου λέει και διαβάζω τη διαμαντοπούλου που μας έκοψε 10% από τα επιδόματα , και ετοιμάζεται για το 14ο μισθό να συμφωνεί με τους επιχειρηματίες της εκπαίδευσης για τα ιδιαίτερα των καθηγητών του δημοσίου .
Και πως θα τα βγάλουμε πέρα με τα λεφτά που μας δίνουν  ?

Ο φίλος σου δεν ηξερε όταν πήρε το δάνειο οτι η γυναίκα του μπορεί να μείνει άνεργη?
Τα ιδιαίτερα τα ξεκίνησε από πότε? (γιατι το κόψιμο των επιδομάτων θα φανεί από τον άλλο μήνα.
Πες στον φίλο σου να καθαρίσει η γυναίκα του σκάλες άμα ζορίζεται και να μην έπαιρνε δάνεια που εξακόντισαν το κόστος ζωής το δικό μου επειδη αυτός ήταν ανόητος και νόμιζε οτι το σπίτι που πήρε είχε την αξία των χρημάτων που πλήρωσε.
Για τα υπολοιπα το συζητάμε

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 11:00:50 pm »
Τα ιδιαίτερα βασίζονται σχεδόν αποκλειστικά στο σύστημα των πανελλαδικών. Για σκεφτείτε να περάσει τελικά η πρόταση του Πανάρετου για τα κολέγια που ισοδυναμεί με κατάργηση των εξετάσεων. Τότε παύει με την μία όλο το φαινόμενο.
Και δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο σε εποχή κρίσης να γίνει κάτι τέτοιο. Τα ιδιαίτερα δεν φορολογούνται και εξαντλούν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.
 Είναι παραοικονομία.
Άλλωστε όλοι θα επικροτήσουν μια τέτοια αλλαγή, οι γονείς, οι μαθητές, οι τράπεζες , οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων , ακόμη και πολλοί εκπαιδευτικοί που θα απορροφηθούν στα κολέγια…
Η Διαμαντοπούλου είναι πολύ προσεκτική ξέρει να φυλάει τα χαρτιά της σε αντίθεση με τον Πανάρετο που παίζει φόρα παρτίδα… μπορεί να φαίνεται ότι υποστηρίζει το «δίκαιο» αίτημα των φροντιστών να μην κάνουν οι δημόσιοι καθηγητές ιδιαίτερα όμως άλλα θα δρομολογήσει...

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 11:03:49 pm »
τουλαχιστον για την επομενη 5ετια καταργηση πανελλαδικων δεν υφισταται συμφωνα με δηλωσεις της ιδιας..

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 11:10:49 pm »
τουλαχιστον για την επομενη 5ετια καταργηση πανελλαδικων δεν υφισταται συμφωνα με δηλωσεις της ιδιας..
Δηλώσεις που μπορεί να τις αναιρέσει ενόψει κρίσης…

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 11:12:47 pm »

=+++++++++++++++++++++++++++++++++++ kai apo emena

Έτσι είναι.Και κάποιοι μάλιστα θεωρούν πως όσο περισσότερα πληρώνουν,τόσο καλύτερος είναι και ο καθηγητής!!!! :-X :-X

Και πως θα τα βγάλουμε πέρα με τα λεφτά που μας δίνουν  ?

Ο φίλος σου δεν ηξερε όταν πήρε το δάνειο οτι η γυναίκα του μπορεί να μείνει άνεργη?

Τα ιδιαίτερα τα ξεκίνησε από πότε? (γιατι το κόψιμο των επιδομάτων θα φανεί από τον άλλο μήνα.
Πες στον φίλο σου να καθαρίσει η γυναίκα του σκάλες άμα ζορίζεται και να μην έπαιρνε δάνεια που εξακόντισαν το κόστος ζωής το δικό μου επειδη αυτός ήταν ανόητος και νόμιζε οτι το σπίτι που πήρε είχε την αξία των χρημάτων που πλήρωσε.
Για τα υπολοιπα το συζητάμε

Δεν πάει η ζωή μπροστά έτσι. Μέσα στην αβεβαιότητα ζούμε πλέον,όλοι μπορεί να μείνουμε άνεργοι από τη μια στιγμή στην άλλη.Αλλά δεν γίνεται να στηρίζεις τη ζωή σου σε αυτό το φόβο και να μην κάνεις τίποτα.
Το κόστος ζωής μας δε νομίζω ότι το εξακόντισε μόνο ο δανεισμός,και μάλιστα ανθρώπων που εργάζονται για να αποπληρώσουν τα δάνειά τους..άλλοι δούλεψαν σκληρά πολλά χρόνια με τα λεφτά μας για να το καταφέρουν αυτό!!(
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 24, 2010, 11:13:25 pm »
Δηλώσεις που μπορεί να τις αναιρέσει ενόψει κρίσης…
Και η "κρίση", σαν την coca-cola, πάει με όλα. ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182755
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144