0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θαυμάσιο ποίημα γραμμένο όμως απο γυναίκα για γυναίκες Εμεις είμαστε πιο θετικοί και θέλουμε να κανουμε σίγουρα βηματα, ταξιδι στα ανοιχτα με εφόδια, πυξιδα,ρανταρ, προγνωση καιρου,.... Αλλιώς: http://www.youtube.com/watch?v=6CC6198_hyg
Συγγνώμη, και σε ευχαριστούμε Πιστεύω πως πολλοί δεν θα το γνωρίζουν.
Πάντως, απορώ πώς μια τόσο τραγική ιστορία κατέληξε να γινει παιδικο τραγούδι?!!
από την ποιητική συλλογή ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣΙΙΙ Ναι, αγαπημένη μου. Πολύ πριν να σε συναντήσω εγώ σε περίμενα. Πάντοτε σε περίμενα.Σαν ήμουνα παιδί και μ' έβλεπε λυπημένο η μητέρα μου έσκυβε και με ρωτούσε. Τι έχεις αγόρι; Δε μίλαγα. Μονάχα κοίταζα πίσω απ' τον ώμο της έναν κόσμο άδειο από σένα. Και καθώς πηγαινόφερνα το παιδικό κοντύλι ήτανε για να μάθω να σου γράφω τραγούδια. Όταν ακούμπαγα στο τζάμι της βροχής ήταν που αργούσες ακόμα όταν τη νύχτα κοίταζα τ' αστέρια ήταν γιατί μου λείπανε τα μάτια σου κι όταν χτύπαγε η πόρτα μου κι άνοιγα δεν ήτανε κανείς. Κάπου όμως μες στον κόσμο ήταν η καρδιά σου που χτυπούσε.Έτσι έζησα. Πάντοτε.Κι όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά - θυμάσαι; - μου άπλωσες τα χέρια σου τόσο τρυφερά σα να με γνώριζες από χρόνια. Μα και βέβαια με γνώριζες. Γιατί πριν μπεις ακόμα στη ζωή μου είχες πολύ ζήσει μέσα στα όνειρά μου αγαπημένη μου.Θυμάσαι, αγάπη μου, "την πρώτη μεγάλη μέρα μας"; Σου πήγαινε αυτό το κίτρινο φόρεμα έν' απλό φτηνό φόρεμα, μα ήταν τόσο όμορφα κίτρινο. Οι τσέπες του κεντημένες με μεγάλα καφετιά λουλούδια. Σου πήγαινε στο πρόσωπο σου ο ήλιος σου πήγαινε στην άκρη του δρόμου αυτό το τριανταφυλλένιο σύννεφο κι αυτή η φωνή μακριά ενός πλανόδιου ακονιστή - σου πήγαινε.Έβαζα τα χέρια μου στις τσέπες, τα ξανάβγαζα.