0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ὰυτο που γραφτηκε για 825 ευρω μισθό ΑΚΩ ειναι αληθές ?
Θέλω να μου λύστε μια απορία .Έχω 49,7 μόρια στον πίνακα αναπληρωτών γιατί έχω υπηρετήσει σε δυσπρόσιτα ,έβαλα 20 περιοχές ΑΚΩ και ναι σε 'όλα και 7 περιοχές ΑΜΩ χωρίς ΝΑΙ σε όλα .Σε περίπτωση που με καλέσουν αμω σε μια περιοχή πχ Α Αθήνας και ανοίξει η θέση για ΑΚΩ εάν δεν την έχω δηλώσει στις 20 προτιμήσεις αλλά μόνο στο ΝΑΙ σε όλα υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ; Σας ζάλισα αλλά είμαι πολύ αγχωμένη .Δεν ξέρω καν αν έπρεπε να βάλω ΑΜΩ
Παράθεση από: ralou67 στις Ιουνίου 27, 2010, 10:20:30 pmtihea και εγώ έχω 38+ μόρια. Να ρισκάρω και να μην βάλω καθόλου ΑΜΩ;Έχω αλλάξει μέσα μου απόφαση εκατό φορές για το τι να κάνω. Τελικά πιστεύω πως είναι καλύτερα να μη δηλώσω καθόλου αμω γιατί αν δηλώσω έστω και μια περιοχή για αμω, έστω και στο τέλος, αυτοί θα τρέξουν την αίτηση και θα με πάρουν εκεί.Αν έχουμε δηλώσει αμω, χαζοί είναι να μας πάρουν ακώ??? Στο γεγονός ότι θα δηλώσουμε αμω στηρίζουν την ελπίδα τους ότι θα καταφέρουν να την βγάλουν φτηνά και να πάρουν ελάχιστους αναπληρωτές. Αν δε δήλωνε κανένα μας αυτή τη βλακεία, θα σου 'λεγα εγώ ειδικά φέτος με τόσα κενά, πόσους αναπληρωτές θ' αναγκάζονταν να πάρουν. Αλλά τη δύναμή μας, πότε την καταλάβαμε για να την καταλάβουμε και τώρα.
tihea και εγώ έχω 38+ μόρια. Να ρισκάρω και να μην βάλω καθόλου ΑΜΩ;
ρε παιδια,συγνωμη κιολας αλλά κλαινε οι χηρες κλαινε κι οι παντρεμενες!!!με 40+,38,35 κλπ μορια τι ειναι αυτο ακριβως που σας προβληματιζει;φυσικα και θα ζητησετε μονο κανονικη αναπληρωση,αφου ειστε πανω-πανω στον πινακα.το προβλημα το εχουν οσοι ειναι σε μεσοβεζικες καταστασεις,απο 20 εως 27-28.