0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν χρειαζεται καν να μπεις στο κοπο να τους δωσεις να καταλαβουν. πολυ απλα δεν προκειται να. τωρα βεβαια,κάνεις αυτο το ερωτημα σε ενα φορουμ εκπ/κων. τί προσδοκας να ακουσεις? οτι δεν σε καταλαβαινουν? οτι δεν το βιωνουν?απ την αλλη, ξερω οτι ακομα και σε κυκλων εκπ/κων ακουγονται αυτα που λες και ειναι πραγματικα λυπηρο.προσωπικα θεωρω οτι ειναι ενα δυσκολο λειτουργημα. ισως το πλεον δυσκολο απο των αλλων εκπ/κων. για τη σχολη δεν ξερω αν ειναι ευκολη ή δυσκολη, ουτε εχει τοσο σημασια. μαλλον ειναι τοσο οσο και ολων των αλλων.αδιαφορησε. αυτο να κανεις.ή χρησιμοποιησε τη σωκρατικη ειρωνεια! πιανει!!!
... Άσχετο: dimstella, πού πήγε ο χάρακάς σου; Δεν πιστεύω να ξανακύλησες και εσύ
Ανοίγω αυτό το θέμα για να δω αν είμαι η μόνη που αντιμετωπίζει τα παρακάτω σχόλια από μη νηπιαγωγούς. Η παιδαγωγική δεν είναι καν επιστήμη, τα τμήματα των νηπιαγωγών είναι τα πιο εύκολα που υπάρχουν, όλο τραγούδια και ζωγραφική, δεν υπάρχει δυσκολία με τα μαθήματα σε τέτοια τμήματα και δε θα έπρεπε να είναι Πανεπιστήμιο, μέσος όρος σχολής είναι τα 4 χρόνια, δουλεύετε 4 ώρες την ημέρα και παίρνετε τόσα λεφτά, δε θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό το νηπιαγωγείο γιατί αυτά θα τα μάθουν στο δημοτικό, προσχολική αγωγή κάνει και η οικογένεια, το νηπιαγωγείο είναι για να προσέχουν τα παιδιά οι νηπιαγωγοί.... κλπ κλπ κλπ.....Πείτε μου έχετε βρεθεί σε περιπτώσεις που να ακούτε όλα αυτά; Ή μερικά από αυτά; Αρκετές φορές γνωστοί ή ακόμη και κάποιοι φίλοι μου, γνωρίζουν ότι είμαι νηπιαγωγός και μου κάνουν τα παραπάνω σχόλια. Είναι σαν να με βάζουν να απολογηθώ, το οποίο φυσικά δεν πρέπει να κάνω. Νευριάζω όμως όταν κάνουν τα παραπάνω σχόλια, γιατί δε μπορώ να καθίσω να εξηγήσω στον καθένα τι πραγματικά είναι το νηπιαγωγείο, τι κάνουμε κλπ. Θυμώνω που υποτιμούν το έργο μας (λειτούργημα) και την επιλογή μας να γίνουμε νηπιαγωγοί.