0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: paschalist στις Απριλίου 15, 2010, 11:13:16 amΑπό τις 9:00 σήμερα έχουμε συνάντηση της ΔΟΕ με τη Διαμαντοπούλου. Πλήροφορίες λένε πως θα διευκρινιστεί και το θέμα των φετεινών προσλήψεων. Ωραία, ελπίζω να υπάρχει κανένα νέο και προς την κατευθυνση του ¨δόκιμου¨και από πότε και αν από φέτος, για όλες τις κατηγορίες;
Από τις 9:00 σήμερα έχουμε συνάντηση της ΔΟΕ με τη Διαμαντοπούλου. Πλήροφορίες λένε πως θα διευκρινιστεί και το θέμα των φετεινών προσλήψεων.
Παράθεση από: peni στις Απριλίου 15, 2010, 09:54:15 amΚαλημέρα,Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο... Εγώ σαν μαθηματικός, θα πρέπει να πάρω παιδαγωγική επάρκεια? Δεν την έχω ήδη απ την σχολή?Αυτο ειναι τεραστιο ζητημα και δε βλεπω διαμαρτυρια καμια(ουτε απο την ΟΛΜΕ).Το εχω γραψει απο χθες, οτι μας βλεπω να χανουμε σαββατοκυριακα και χρημα.Τα πτυχια μας αχρηστα ειναι τελικα...
Καλημέρα,Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο... Εγώ σαν μαθηματικός, θα πρέπει να πάρω παιδαγωγική επάρκεια? Δεν την έχω ήδη απ την σχολή?
κατά την άποψη μου το νέο νομοσχέδιο είναι καλύτερο από ό,τι ίσχυε ως τώρα.
η ακύρωση του πτυχίου έτσι όπως την εννοείς ίσχυε και ισχύει. ποιοι δεν είναι άμεσα θιγόμενοι; και το παλιό σύστημα να υπήρχε με το περιορισμό των προσλήψεων πάλι θα έμεναν απ' έξω πολλοί από όσους περίμεναν να διοριστούν. μήπως εγώ δεν είμαι άμεσα θιγόμενη εφ' όσον του χρόνου περίμενα να είμαι αναπληρώτρια; απλώς ενοχλούμαι όταν βλέπω κάποιους να θεωρούν μόνο τους εαυτούς τους θιγομενους.δηλ δε μας νοιάζει που η Ελλάδα πάει για πτώχευση αρκεί εμείς να τρυπώσουμε; γιατί ο 24μηνίτης θίγεται περισσότερο από τον ωρομίσθιο;λοιπόν κατά την άποψή μου όλοι θίγονται από την μείωση των προσλήψεων. το καινούριο όμως σύστημα πρόσληψης είναι καλύτερο σε γενικές γραμμές.
Και το αν η Ελλάδα πάει για πτώχευση ή ποιοι λόγοι μας οδήγησαν εκεί με αφήνει παγερά αδιάφορη.Έτσι κι αλλιώς εμείς πληρώνουμε είτε υπάρχει η οικονομική κρίση είτε όχι αν και κατα τη γνωμη μου μερικους τους βολεύει να κρύβονται πίσω από την έννοια "οικονομική κρίση" που πιο πολύ φαινομενικη είναι.Κάποιοι θα συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια τη στιγμή που κάποιοι θα τρώνε (αν έχουν κάτι να φάνε) με τα χέρια.
μα εγώ δε βλέπω καμιά ενότητα στον αγώνα. κάποιους μονάχα βλέπω προσπαθούν τελείως κοντόφθαλμα να εξαιρεθούν των δύσκολων νέων μέτρων. ε.. αυτό μου τη σπάει...