0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι δικαιολογίες είναι πάντα οι ίδιες...δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι του χρόνου θα κάνουν περισσότερες ώρες μάθημα και ότι θα έρθει και η ώρα των απολύσεων και για τους μόνιμους...60 ευρώ είναι η απεργία ενώ η μείωση του μισθού του ΔΝΤ θα φτάνει τα 300 ευρώ...να δώ τότε πως θα πληρώνουν τα δάνεια...οι αναπληρωτές είναι τα πρώτα θύματα αλλά όχι τα τελευταία
Aπό το σχολείο μου δε θα απεργήσει κανένας μόνιμος .Διαφωνούμε στην ιεράρχηση των αιτημάτων μια και υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα (αναλυτικά προγράμματα , βιβλία , κατάσταση εργαστηρίων , χρήση pc στην τάξη , επιμόρφωση ) από το σύστημα πρόσληψης των καθηγητών , που επιτέλους θα γίνει ενιαίος για όλους τους υποψήφιους συναδέλφους . Σταματήστε τη δαιμονοποίηση του αξιοκρατικού ΑΣΕΠ και αρχίστε την προετομασία για τον επόμενο διαγωνισμό .
Εγώ απ' το σχολείο μου έχω άλλη εικόνα.. Η πλειοψηφία των συναδέλφων είναι μεγάλοι σε ηλικία και οι περισσότεροι δε συμμετείχαν στις προηγούμενες απεργίες. Σήμερα όμως προς έκπληξή μου είδα πως έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και σκέφτονται να απεργήσουν την Πέμπτη. Το θέμα των προσλήψεων δεν το θεωρούν καθόλου ασήμαντο. Τους φαίνεται αδιανόητο ότι εγώ πετιέμαι στο δρόμο ενώ διοριζόμουν τον Σεπτέμβρη (είμαι η μόνη αναπληρώτρια). Επίσης έχουν γίνει καχύποπτοι με τα πυροτεχνήματα του υπουργείου και δυσανασχετούν με την όλη απαξίωση του κλάδου. Είμαι περίεργη πόσοι τελικά θα απεργήσουν.
σε εμενα ο λυκειαρχης, ειπε οτι επιτελους πρεπει να μπει μια ταξη στην παιδεια, γιατι γεμισαμε αχρηστουςαν ο ιδιος δωσει ασεπ, θα προσδιορισουμε τον πατο της εκπαιδευσηςοι μαθητες και οι καθηγητες μολις στριψει τον χαιρετουν με ανοιχτες παλαμες, ετσι ειναι ο βολεμενος, και χωρις κοπο τα χρονια εκεινα δεν μπορει να μας καταλαβει, ποσο μαλλον η υπουργος αννα-θατσερ-διαμαντοπουλου
επισης εχουμε μια αναπληρωτρια φιλολογο, που ειναι εντελως προβατο, μονο μπε δεν κανειθα γινει μεταβατικη μου λεει, γιατι φωναζεις....η ιδια εχει 22 μηνες και ασεπ φετος, αντε και καλα κρασια, πληρης αποχαυνωση