*

Αποστολέας Θέμα: Το νέο νομοσχέδιο  (Αναγνώστηκε 582278 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Το νέο νομοσχέδιο
« Απάντηση #1204 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:27:38 pm »
..και επιπλέον να μην πάμε στο εφάπαξ και τα συνταξιοδοτικά....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:46:47 »

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1205 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:34:17 pm »
Και στο δικό μου σχολείο θα απεργήσω μόνο εγώ (είμαι μόνιμη) και μία μόνο αναπληρώτρια 9 (υπάρχουν άλλες 4!). Δεν ξέρω τι να πω. Ολοι γκρινιάζουν για ότι συμβαίνει αλλά κανεις δεν είναι πρόθυμος να κάνει κάτι.

Αποσυνδεδεμένος mlks

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1206 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:35:47 pm »
οι δικαιολογίες είναι πάντα οι ίδιες...δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι του χρόνου θα κάνουν περισσότερες ώρες μάθημα και ότι θα έρθει και η ώρα των απολύσεων και για τους μόνιμους...60 ευρώ είναι η απεργία ενώ η μείωση του μισθού του ΔΝΤ θα φτάνει τα 300 ευρώ...να δώ τότε πως θα πληρώνουν τα δάνεια...οι αναπληρωτές είναι τα πρώτα θύματα αλλά όχι τα τελευταία

Απο 300 εως 500 ευρω θα ειναι η μειωση σε εκπαιδευτικους αναλογα με την κλιμακα.Και ξερετε κατι θα πουν οτι πρεπει να ειμαστε και ευχαριστημενοι διοτι στην

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1207 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:37:49 pm »
Στο δικό μου σχολείο, όχι απλά δεν θα απεργήσουν οι μόνιμοι αλλά ακόμα και μια αναπληρώτρια δασκάλα είπε ότι δε θέλει να χάσει τα χρήματα! Το ότι δεν θα διοριστεί ή ακόμα και να διοριστεί τα πράγματα θα είναι σκ@τα@ με το νομοσχέδιο, δεν την αφορά! Όταν με ρώτησε μια συνάδελφος που την πηγαινοφέρνω με το αυτοκίνητο αν απεργήσω και είπα "εννοείται!", είπε ότι θα απεργήσει κι αυτή αναγκαστικά μιας και δεν έχει άλλο τρόπο να πάει στο σχολείο! Κάτι είναι κι αυτό. ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:46:47 »

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1208 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:46:31 pm »
Στη Λετονία μετά την έλευση του ΔΝΤ έκλεισαν νοσοκομεία στην επαρχία με την αιτιολογία ότι δεν ήταν τόσο απαραίτητα, χωρίς να υπολογίζουν τη δυσκολία πρόσβασης των επαρχιωτών στις μεγάλες πόλεις το χειμώνα λόγω κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να σημειωθούν θάνατοι ασθενών που δεν προλάβαιναν να πάνε στα νοσοκομεία. Επίσης, μείωσαν το μισθό των εκπαιδευτικών από 800-900 ευρώ στα 300 ευρώ ή και λιγότερο. Αυτά για τις ευαισθησίες του ΔΝΤ ....

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4569654

Ήδη εδώ εξετάζεται η συγχώνευση νοσοκομείων στο Λεκανοπέδιο
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=153184
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 19, 2010, 06:52:53 pm από apri »
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1209 στις: Απριλίου 19, 2010, 06:48:13 pm »
Aπό το σχολείο μου δε θα απεργήσει κανένας μόνιμος .
Διαφωνούμε στην ιεράρχηση των αιτημάτων μια και υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα (αναλυτικά προγράμματα , βιβλία , κατάσταση εργαστηρίων , χρήση pc στην τάξη , επιμόρφωση ) από το σύστημα πρόσληψης των καθηγητών , που επιτέλους θα γίνει ενιαίος για όλους τους υποψήφιους συναδέλφους .
Σταματήστε τη δαιμονοποίηση του αξιοκρατικού ΑΣΕΠ και αρχίστε την προετομασία για τον επόμενο διαγωνισμό .

Έπρεπε να ήσουν αναπληρωτής τώρα...  :-X
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1210 στις: Απριλίου 19, 2010, 07:35:22 pm »
chemist2008 απο ότι καταλαβαίνω τους αναπληρωτές στο σχολείο σου δεν τους θεωρείς συναδέλφους. Κάνουν την ίδια δουλειά με τους μόνιμους αλλά πρέπει να ξαναδώσουν ΑΣΕΠ ενώ εσύ όχι.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #1211 στις: Απριλίου 19, 2010, 07:37:43 pm »
Εγώ απ' το σχολείο μου έχω άλλη εικόνα.. Η πλειοψηφία των συναδέλφων είναι μεγάλοι σε ηλικία και οι περισσότεροι δε συμμετείχαν στις προηγούμενες απεργίες. Σήμερα όμως προς έκπληξή μου είδα πως έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και σκέφτονται να απεργήσουν την Πέμπτη. Το θέμα των προσλήψεων δεν το θεωρούν καθόλου ασήμαντο. Τους φαίνεται αδιανόητο ότι εγώ πετιέμαι στο δρόμο ενώ διοριζόμουν τον Σεπτέμβρη (είμαι η μόνη αναπληρώτρια). Επίσης έχουν γίνει καχύποπτοι με τα πυροτεχνήματα του υπουργείου και δυσανασχετούν με την όλη απαξίωση του κλάδου. Είμαι περίεργη πόσοι τελικά θα απεργήσουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 19, 2010, 07:41:31 pm από tihea »
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
« Απάντηση #1212 στις: Απριλίου 19, 2010, 08:00:08 pm »
Δειτε στο 42 λεπτο του βιντεο με το χθεσινο δελτιο ειδησεων για την ΠΕΑ που δειχνει να ειναι συμφωνη με το πολυνομοσχεδιο μονο που ζηταει παραταση για το μεταβατικο .δηλαδη να προλαβουν προσληφθουν τα μελη της,το ΔΣ της ΠΕΑ με το παλιο συστημα και εμεις οι υπολοιποι να παμε με το νεο συστημα
Δειτε και τον Φιλιππο ταμιας της ΠΕΑ Ηρακλειου(τριτεκνος με 24.187 πραγματικη προυπηρεσια στις 30/06/2010)

http://www.ert-archives.gr/V3/public/d--index-archive-tv-newsBroadcasts.aspx
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 19, 2010, 08:03:35 pm από physicaest »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1213 στις: Απριλίου 19, 2010, 08:05:44 pm »
σε εμενα ο λυκειαρχης, ενα κομματοσκυλο, ειπε οτι επιτελους πρεπει να μπει μια ταξη στην παιδεια, γιατι γεμισαμε αχρηστους
αν ο ιδιος δωσει ασεπ, θα προσδιορισουμε τον πατο της εκπαιδευσης
οι μαθητες και οι καθηγητες μολις στριψει τον χαιρετουν με ανοιχτες παλαμες, ετσι ειναι ο βολεμενος, και χωρις κοπο τα χρονια εκεινα δεν μπορει να μας καταλαβει, ποσο μαλλον η υπουργος αννα-θατσερ-διαμαντοπουλου

Αποσυνδεδεμένος kooki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1214 στις: Απριλίου 19, 2010, 08:06:48 pm »

Εγώ απ' το σχολείο μου έχω άλλη εικόνα.. Η πλειοψηφία των συναδέλφων είναι μεγάλοι σε ηλικία και οι περισσότεροι δε συμμετείχαν στις προηγούμενες απεργίες. Σήμερα όμως προς έκπληξή μου είδα πως έχουν αρχίσει να ξυπνάνε και σκέφτονται να απεργήσουν την Πέμπτη. Το θέμα των προσλήψεων δεν το θεωρούν καθόλου ασήμαντο. Τους φαίνεται αδιανόητο ότι εγώ πετιέμαι στο δρόμο ενώ διοριζόμουν τον Σεπτέμβρη (είμαι η μόνη αναπληρώτρια). Επίσης έχουν γίνει καχύποπτοι με τα πυροτεχνήματα του υπουργείου και δυσανασχετούν με την όλη απαξίωση του κλάδου. Είμαι περίεργη πόσοι τελικά θα απεργήσουν.

Και στο δικό μου σχολείο είναι ορατή μια κάποια μεταστροφή. Ενώ απεργούμε κατά μέσο όρο 10 σε σύνολο 25 ατόμων, αυτή τη φορά βλέπω πολύ περισσότερο κόσμο θορυβημένο και αποφασισμένο να απεργήσει. Πονούν τα θέματα του ασφαλιστικού ,της μείωσης των αποδοχών ,των περισσότερων μαθητών στο τμήμα (μόνιμοι). Τις εξαγγελίες του υπουργείου τις θεωρούν από γελοίες ως κατάπτυστες. Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν ως κι εκείνους που είχαν ξεχάσει τις λέξεις απεργία και κινητοποίηση σε δράση και εγρήγορση. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.....

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #1215 στις: Απριλίου 19, 2010, 08:28:06 pm »
σε εμενα ο λυκειαρχης, ειπε οτι επιτελους πρεπει να μπει μια ταξη στην παιδεια, γιατι γεμισαμε αχρηστους
αν ο ιδιος δωσει ασεπ, θα προσδιορισουμε τον πατο της εκπαιδευσης
οι μαθητες και οι καθηγητες μολις στριψει τον χαιρετουν με ανοιχτες παλαμες, ετσι ειναι ο βολεμενος, και χωρις κοπο τα χρονια εκεινα δεν μπορει να μας καταλαβει, ποσο μαλλον η υπουργος αννα-θατσερ-διαμαντοπουλου

ουστ
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1216 στις: Απριλίου 19, 2010, 08:30:11 pm »
επισης εχουμε μια αναπληρωτρια φιλολογο, που ειναι εντελως προβατο, μονο μπε δεν κανει
θα γινει μεταβατικη μου λεει, γιατι φωναζεις....η ιδια εχει 22 μηνες και ασεπ φετος, αντε και καλα κρασια, πληρης αποχαυνωση

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1217 στις: Απριλίου 19, 2010, 08:33:43 pm »
επισης εχουμε μια αναπληρωτρια φιλολογο, που ειναι εντελως προβατο, μονο μπε δεν κανει
θα γινει μεταβατικη μου λεει, γιατι φωναζεις....η ιδια εχει 22 μηνες και ασεπ φετος, αντε και καλα κρασια, πληρης αποχαυνωση
μαλλον θα ενημερωνεται απο την τηλεοραση  ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)